Anonymous

Anonymous

Son dakika anonymous haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anonymous ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anonymous haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anonymous

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anonymous gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 anonymous haberi bulunmuştur. Tüm anonymous haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı STM ThinkTech, bu yılın ilk çeyreğini kapsayan Siber Tehdit Durum Raporu’nu açıkladı. Ukrayna-Rusya savaşındaki siber operasyonların ele alındığı raporda, Rusya’nın Ukrayna askeri ve devlet kurumlarına yönelik çevrimiçi saldırılarını yüzde 196 artırdığı vurgulandı. Ukrayna’nın ise, Rusya’daki askeri ve kritik altyapı hedeflerine saldırmak için siber güvenlik uzmanları ordusu oluşturduğuna dikkat çekildi.
20.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri... Dikkat çeken kayıp! Rusya'yı şoke eden haber, komutan...
Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri... Dikkat çeken kayıp! Rusya'yı şoke eden haber, komutan... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 32. güne girildi. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal harekatı devam ederken, Rusya'nın son dönemde artan personel kaybı dikkat çekiyor. İddiaya göre, 37. Serbest Alay komutanı kendi komutasındaki askerler tarafından tankla ezildi. Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Gerashchenko, "Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu hastanede tedavi ediliyor" açıklamasını yaptıktan sonra Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'dan dünyayı şok eden açıklamalar geldi. Zelenskiy, Ukrayna'da yaşanan savaşı durdurmak için neler yapılabileceği konusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğunu duyurdu. Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous'dan, Rusya Devlet Başkanı Putin’e sert mesaj geldi. Rusya'dan Japonya'ya gözdağı gibi adım geldi...
27.03.2022 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Elon Musk attığı tweet ile yüzde 366 kar sağlattı
Elon Musk attığı tweet ile yüzde 366 kar sağlattı Milyarder iş adamı Elon Musk, kripto para piyasalarına yönelik hamlelerine devam ediyor. Milyonlarca kişiyi mağdur ya da zengin edebilecek açıklamalarda bulunan Musk, şimdi de yetişkin eğlencelerine yönelik NFT piyasasının Kripto parası olan Cumrocket Coin'i yükseltti.
7.06.2021 Ekonomi
Anonymous, Yunanistan'a savaş açtı!
Anonymous, Yunanistan'a savaş açtı! Anonymous, Yunanistan’ın resmi veri tabanlarına yönelik gerçekleştirdiği saldırılarla Atina’nın birçok resmi belgesini ve yazışmasını ele geçirdi.
28.09.2017 Dünya
Dünya dışı yaşamın varlığı açıklanmak üzere!
Dünya dışı yaşamın varlığı açıklanmak üzere! Bir süredir sessizliğini koruyan hacker grubu Anonymous, NASA ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Grubun iddiasına göre bir NASA sözcüsü, Dünya dışı yaşamın varlığını ilan etti.
26.06.2017 Dünya
Türk-Yunan hackerlardan ‘Ayasofya savaşı’
Türk-Yunan hackerlardan ‘Ayasofya savaşı’ Yunanistan'ın Star televizyonu, Yunanistan Başbakanlığı'nın internet sitesine cuma günü düzenlenen saldırı üzerine Türk ve Yunan hacker'ler arasında savaş başladığını belirtti.
26.06.2017 Dünya
Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı!
Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı! Oyuncu Barış Atay Muğla Dalyan'da hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Atay, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
15.06.2017 Magazin
Teröristler aşkı bu sitelerden buluyor!
Teröristler aşkı bu sitelerden buluyor! Düşünce kuruluşu Middle East Media Research Institute, DEAŞ militanlarının çöpçatan sitelerini aktif olarak kullandığını öne sürdü.
1.06.2017 Dünya
'3. Dünya Savaşı bir sene içinde çıkacak!'
'3. Dünya Savaşı bir sene içinde çıkacak!' Uluslararası hacker grubu Anonymous, bir video yayınlayarak 3. Dünya Savaşı'nın nasıl çıkacağını anlattı. Videoya göre savaşa bütün dünya ülkeleri dahil olmak zorunda kalacak.
11.05.2017 Dünya
Antarktika'da katliam! Japon filosu...
Antarktika'da katliam! Japon filosu... Dünyanın tepkilerini umursamayan Japonya, Güney Okyanusu'na gönderdiği beş gemiyle 333 balinayı öldürdü.
31.03.2017 Dünya
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
Tayland'da hükümete siber saldırı
Tayland'da hükümete siber saldırı Tayland'da cunta yönetiminin atadığı yasama meclisinin internet güvenliği yasasında yaptığı değişikliklerin ardından aktivist gruplar hükümete ait internet sitelerine saldırılar düzenledi.
20.12.2016 Dünya
"Hackerlar da insan"
"Hackerlar da insan" Intercepter-NG programını geliştiren ve eski ABD Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) çalışanı Edward Snowden ile görüşen ünlü hacker Ares, bilgisayar korsanlarının günlük yaşantısını ve Rus hackerların ABD'deki saldırılarla bağlantısı olmadığına neden inanmadığını anlattı.
10.11.2016 Dünya
Türkiye teyakkuza geçti
Türkiye teyakkuza geçti ABD’ye düzenlenen dev siber saldırının ardından BTK ‘acil’ koduyla toplantı yaptı. MİT’in beyaz ‘hacker’ları ile Ayyıldız timlerinin, olası saldırılara karşı teyakkuza geçtiği belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Bankalara siber saldırı ihbarları arttı
Bankalara siber saldırı ihbarları arttı Bankalar siber saldıra karşı artık daha tedbirli olmak zorundalar. FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardından yeni bir atakta bulunup bulunmayacağı tartışılırken bankalara siber saldırı ihbarları arttı. Finans kurumları teyakkuza geçti. Ancak sektörün dijital altyapısı sağlam olması kuşkuları azaltıyor.
29.09.2021 Gündem
Anonymous, IŞİD hesaplarını gökkuşağı renkleriyle boyadı
Anonymous, IŞİD hesaplarını gökkuşağı renkleriyle boyadı Anonymous’a bağlı ABD’li bir hacker Orlando saldırısından sonra IŞİD yanlısı Twitter hesaplarını ele geçirerek pornografik görüntüler ve LGBTİ'lere destek mesajları yayınladı.
17.06.2021 Dünya
Anonymous hastaneleri hedef aldı: Birçok hasta bilgisi internette
Anonymous hastaneleri hedef aldı: Birçok hasta bilgisi internette SAĞLIK Bakanlığı’na bağlı Edirne’nin de aralarında bulunduğu 33 devlet hastanesine sabah saatlerinde internet korsanları tarafından siber saldırı düzenlendi...
18.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Anonymous 8 Bankayı Daha Vurdu
Anonymous 8 Bankayı Daha Vurdu OpIcarus adlı yeni bir siber saldırı operasyonu başlatan Anonymosu, bankaları hedef almaya devam ediyor...
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
İsrail Anonymous ile savaşacak
İsrail Anonymous ile savaşacak Politik mesajlar vermek için çeşitli siber saldırılar düzenleyen ünlü hacker grubu Anonymous, bir kez daha iş başında.
9.04.2016 Dünya
Yeni çipli kimlikler güvenli mi?
Yeni çipli kimlikler güvenli mi? Kişisel verilerin çalınıp, sızdırılmasından sonra akla ilk gelen soru yeni çipli kimliklerin güvenlik derecesi oldu. Peki Yeni Çipli kimlikler güvenli mi? Türk Hacker Tamer Şahin'in yeni çipli kimlikler hakkında söyledikleri ve tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Anonymous, Trump'ı "devirmeye" karar verdi!
Anonymous, Trump'ı "devirmeye" karar verdi! Genellikle devlet kurumlarına ait sitelere yönelik saldırılarıyla gündeme gelen hacktivist grup Anonymous, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoyla Donald Trump'a karşı topyekün bir savaş ilan ettiğini duyurdu...
16.03.2016 Dünya
Türk hackerler Ermenistan Merkez Bankası'nı hackledi
Türk hackerler Ermenistan Merkez Bankası'nı hackledi "Aslan Neferler Tim" adlı Türk hacker grubu, Ermenistan Merkez Bankası'nın resmi internet sitesini erişime kapattı.
29.09.2021 Gündem
Aslan Neferleri adlı hacker grubu Anonymous'u hackledi
Aslan Neferleri adlı hacker grubu Anonymous'u hackledi Dünyaca ünlü hacker grubu “anonymous” adlı hacker grubunun resmi internet sitesi anonhq.com, kendilerini “Aslan Neferler Timi” adlı Türk hacker grubu tarafından hacklendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anonymous ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anonymous haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.