Anons

Anons

Son dakika anons haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anons ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anons haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anons

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anons gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.117 anons haberi bulunmuştur. Tüm anons haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı Antalya'da turizmciler, 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilip, böylece 2 hafta sonunun birleştirerek Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasına yönelik çağrı yaptı. Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, "Ramazan Bayramı'nda da eğer önceden açıklanabilirse, tatil dönemi 1 gün uzatılırsa; toplam 9 gün tatil söz konusu olacak" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi Sultangazi'de, trafik kazası ihbarına giden itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanan araçlar yüzünden ilerleyemedi. O anlar, itfaiyenin araç kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Gündem
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu Devletin sağladığı karşılıksız para desteği imkanından yararlandı. Kendi işini açtı. Aydın’ın Çine ilçesinde engellilere yönelik devlet desteği ile iş sahibi olan Bahadır Şimşek, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2024 Gündem
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Gündem
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Vatan TV
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı Aydın'dan Yunanistan'a gitmek isteyen ancak denizde sağanak ile fırtınaya yakalanan lastik bottaki 30 kaçak göçmen, Türk balıkçılar tarafından kurtarıldı. Tekneye alınan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.
21.12.2023 Gündem
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal  Yalova'nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri,nden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
Sultangazi'de yavru kedileri annesine kavuşturmak için camiden anonsla çağrı
Sultangazi'de yavru kedileri annesine kavuşturmak için camiden anonsla çağrı  Sultangazi'de bakımı bir hayvansever tarafından yapılan yavru kediler, iddiaya göre annelerinin yanından alınarak götürüldü. Kedilerin bakımını üstlenen kişi camiden anons ettirip, afiş bastırarak yavru kedileri alan kişilere seslendi. Anons yapan cami imamı ise “Gecekondunun önündeki yavru kedileri kim aldıysa geri getirsin, anne kedi üzgün ve ağlamaktadır" dedi.
8.10.2023 Yaşam
Camiden kalpleri ısıtan anons: Anne kedi ağlamaktadır, üzgündür
Camiden kalpleri ısıtan anons: Anne kedi ağlamaktadır, üzgündür Sultangazi'de bakımı bir hayvansever tarafından yapılan yavru kediler, iddiaya göre annelerinin yanından alınarak götürüldü. Kedilerin bakımını üstlenen kişi camiden anons ettirip, afiş bastırarak yavru kedileri alan kişilere seslendi. Anons yapan cami imamı ise “Gecekondunun önündeki yavru kedileri kim aldıysa geri getirsin, anne kedi üzgün ve ağlamaktadır" dedi.
8.10.2023 Haber
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Denize girmek yasak mı 2023, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler
Denize girmek yasak mı 2023, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler Kötü hava şartları nedeniyle 4 bölgede denize girmek yasaklandı. Sahillerde görev yapan cankurtaran ekipleri, dün bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşların denize girmelerine müsaade etmedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de zaman zaman araçlardan anons yaparak vatandaşları uyardı. Peki, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler…
9.08.2023 Gündem
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm'
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm' Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı.
28.07.2023 Yaşam
Sahil Güvenlik'ten ‘Sıcak havada denize girmeyin’ anonsu
Sahil Güvenlik'ten ‘Sıcak havada denize girmeyin’ anonsu Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde hava sıcaklığının yoğun olarak hissedildiği öğle saatlerinde denize girenler, Sahil Güvenlik Komutanlığı botundan yapılan anonsla uyarıldı. Anonsta, “Değerli vatandaşlarımız, bölgemizde oluşan sıcak hava koşulları nedeniyle bu saatlerde denize girilmesi tehlikelidir” denildi.
22.07.2023 Gündem
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023 TBL
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Hamburg - Stuttgart maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Hamburg - Stuttgart maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Bundesliga'da normal sezonu 16. sırada bitiren Stuttgart, alt ligde (2. Bundesliga) şampiyon olduğunu sanıp 3.'lükle yetinen Hamburg'u play-out/off ilk maçında konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
1.06.2023 İddaa
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı Tekirdağ’da bayram sebebiyle çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı.
23.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anons ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anons haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.