Anne Oldu

Anne Oldu

Son dakika anne oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.159 anne oldu haberi bulunmuştur. Tüm anne oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan ünlü şarkıcı Atiye, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Atiye, Neva adını verdiği kızını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.
23.09.2023 Magazin
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti Ünlü şarkıcı Rihanna, bir süredir birlikte olduğu ASAP Rocky ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahne alan Rihann'nın ikinci kez hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı bugün gizlice hastaneye gitti ve ikinci doğumunu gerçekleştirdi. Şarkıcının bebeğinin cinsiyeti de ortaya çıktı.
22.08.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.
4.07.2023 Magazin
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu!
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu! 2013 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı John Legend ve model eşi Chrissy Teigen, 5 ay önce üçüncü çocuklarına kavuşmuş; mutlu haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü çift sevenlerini bir kez daha sürpriz bir bebek haberiyle şaşırttı.
29.06.2023 Magazin
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi Fenomen dizi Alemin Kıralı'nda Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün gözlerden uzak yaşasa da sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Kısa süre önce Doktor Doğaç Ergezen ile evlenen güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün'ün son halini görenler "Sanki hiç doğurmamış gibi fit" yorumlarında bulundu.
27.06.2023 Magazin
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı İzmir’in Gaziemir ilçesinde, yarıştıkları öne sürülen iki otomobilden biri park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Kazada anne İnci Özparltılı (31) hayatını kaybederken, 7 aylık bebeği Ö.A.Ö. yaralandı.
15.06.2023 Yaşam
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu Son yıllarda yer aldığı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yakalşık 2 yıldır aşk yaşıyordu. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Bir süredir anne olmak için gün sayan Funda Eryiğit doğum yaptı.
20.05.2023 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek'
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek' İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla alışveriş merkezinde görüntülendi. Tuna, son zamanlarda gelini Yasemin Şefkatli'nin çıkan hamilelik haberleriyle ilgili de konuştu.
16.03.2023 Magazin
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, oyuncu Burcu Kara’nın 1 yaşındaki depremzede bebeğe sütanne olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sütannelik yapmak isteyen vatandaşlar en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat edebilir" dedi.
16.03.2023 Magazin
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı  İzmir'in Karabağlar ilçesinde sokakta tartıştığı eski kayınvalidesi Aysel Genç'i (62) tabancayla öldürüp, eski eşi Seher Genç'i de yaralayan Davut Yiğitoğlu, tutuklandı. 
14.03.2023 Yaşam
Didem Erol'un mutlu günü! Amerika'da anne oldu
Didem Erol'un mutlu günü! Amerika'da anne oldu Adını Serah Henesey olarak değiştirip Avustralya vatandaşı olan Didem Erol, Amerika'da yaşamaya karar vermişti. Kariyerine de Amerika'da devam etme kararı alan Didem Erol, son olarak Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın almıştı. Eski manken ve oyuncudan müjdeli haber geldi.
26.01.2023 Magazin
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu Özel hayatıyla ve en büyük otel zincirinin varisi olan Paris Hilton magazin gündeminden düşmüyor. Paris Hilton, 2021 yılının Şubat ayında sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Evliliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Ünlü isim, tüm bunların ardından ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor' Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.01.2023 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Fatmagül Fakı geçtiğimiz günlerde anne olmuştu. Oğlu Kaan'a kavuşma anına ait özel görüntüleri paylaşan Fakı, duygularını dile getirdi.
30.12.2022 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Burcu Kara ikinci kez anne oldu!  Doğum süreci zorlu geçti
Burcu Kara ikinci kez anne oldu! Doğum süreci zorlu geçti İkinci çocuğunu geçtiğimiz gün dünyaya getiren Burcu Kara, ailesiyle hastaneden çıkış yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu doğumun zorlu geçtiğinden bahsetti.
5.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.