Anne Marie

Anne Marie

Son dakika Anne Marie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anne Marie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anne Marie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Marie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne marie gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 anne marie haberi bulunmuştur. Tüm anne marie haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
İngiltere'de bakanlardan Başbakanlık Ofisi'ne çıkarma: Johnson'a istifa baskısı
İngiltere'de bakanlardan Başbakanlık Ofisi'ne çıkarma: Johnson'a istifa baskısı İngiltere'deki istifa depreminin ardından bakanlar, Başbakan Boris Johnson'ın istifa etmesi için Başbakanlık Ofisi'nde toplandı. Johnson, hükümette art arda gelen 30'dan fazla istifadan sonra, Başbakanlık görevine devam edeceği konusunda ısrar etti.
6.07.2022 Dünya
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel...
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel... Ülke Anna-Marie ve Mürsel aşkını konuşuyor. 90'lı yıllardaki Sarah ile Musa aşkını unutmak ne mümkün. Şimdiyse moda Anna-Marie ve Mürsel. Tanıştıktan sonra katıldıkları reality şovda evlenen çift, sosyal medyada bir hayli popüler. Üstelik şimdi verecek mutlu bir haberleri daha var...
21.01.2022 Dünya
İngiltere'den Kalyon Enerji'ye 217 milyon sterlin finansman
İngiltere'den Kalyon Enerji'ye 217 milyon sterlin finansman UKEF Kalyon Enerji'nin Karapınar'da kuracağı 1.35 gigawatt kurulu güçteki güneş santrali için 217 milyon sterlin, yani yaklaşık 291 milyon dolar tutarında finansman sağlayacak.
15.11.2021 Ekonomi
Nusret Gökçe'ye son paylaşımı sonrası tepki yağdı!
Nusret Gökçe'ye son paylaşımı sonrası tepki yağdı! Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Nusret Gökçe yine şoke etti. Ünlü kasap Nusret kocaman pirzolayı yerken çekilen görüntülerini paylaşınca tepki çekti.
15.01.2021 Magazin
Anne Marie minik hayranıyla karate yaptı
Anne Marie minik hayranıyla karate yaptı Regnum Live in Concert 2019'un son sahne performansını gerçekleştiren Anne Marie, konser öncesi minik hayranı Beren Karakaya ile karate yaptı.
3.09.2019 Magazin
Anne Marie, Aspendos’a hayran kaldı
Anne Marie, Aspendos’a hayran kaldı Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie, Antalya'da Regnum Carya sahnesinde konser verdi.
30.08.2019 Magazin
5 günlük tatili 74 bin TL
5 günlük tatili 74 bin TL 'Rockabye' şarkısıyla dikkat çeken İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinin ardından 5 gün boyunca Antalya'da tatil yapacak. Regnum Live in Concertin kapanış konserinde sahne alacak olan şarkıcı, 11 bin 500 euroluk (yaklaşık 74 bin TL) konaklama ücretini ise kendi cebinden ödedi.
24.08.2019 Magazin
İkinci kez Antalya'da!
İkinci kez Antalya'da! İngiliz şarkıcı Anne Marie, Antalya’da Regnum Live in Concert Serisi kapsamında ikinci kez sevenleriyle buluşacak.
17.08.2019 Magazin
Aşk üçgeninde ikizini öldürdü
Aşk üçgeninde ikizini öldürdü ABD'de bir kadın ikizini bıçaklayarak öldürdü. Kadının hayatı boyunca kıskandığı ikizinin sevgilisine aşık olduğu ortaya çıktı.
1.07.2019 Dünya
Jennifer Lopez konserini locadan izlemek 20 bin euro
Jennifer Lopez konserini locadan izlemek 20 bin euro Antalya'da Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyen 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada kalacak.
3.06.2019 Magazin
Son dakika... İngiltere çalkalanıyor! İstifa haberleri peş peşe geldi
Son dakika... İngiltere çalkalanıyor! İstifa haberleri peş peşe geldi Dünkü olaylı kabine toplantısının ardından İngiltere Başbakanı Theresa May'e ilk darbe geldi. Brexit Bakanı Dominic Raab istifa etti. Raab'ın istifasının ardından birçok bakan istifa etti.
15.11.2018 Dünya
Modanın kalbi Milano’da
Modanın kalbi Milano’da Milan Moda Haftası 2019 ilkbahar yaz sezonu 18-24 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Biz de moda haftasının en iyilerini sizler için derledik.
30.09.2018 Magazin
Kayseri Basketbol'da yabancılar sağlık kontrolünden geçti
Kayseri Basketbol'da yabancılar sağlık kontrolünden geçti Kayseri Basketbol'un yabancı sporcuları Luca İvancovic ve Anne Marie Armstrong sağlık kontrolünden geçti.
27.09.2018 Basketbol
Air France çalışanlarından yeni grev kararı
Air France çalışanlarından yeni grev kararı Fransız ulusal havayolu şirketi Air France'ın çalışanlarının 23-26 Haziran'da bir kez daha greve gidecekleri açıklandı.
8.06.2018 Dünya
Ayşe Çağırır ve Sema Çalışkan, çeyrek finalde
Ayşe Çağırır ve Sema Çalışkan, çeyrek finalde Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem düet!
Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem düet! Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem bir düet daha geldi. Sosyal medyada yayınlanan düet, kısa sürede yarım milyona yakın tık aldı.
15.12.2017 Magazin
Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem düet!
Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem düet! Anne Marie ve Cizreli Mehmet'ten muhteşem düet!
21.01.2022 Magazin
YouTube’un yıldızı belli oldu
YouTube’un yıldızı belli oldu YouTube, 2017’nin en popüler videolarını açıkladı. ‘Sen Olsan Bari’ şarkısıyla dünya listelerine girmeyi başaran Aleyna Tilki, en çok izlenen müzik videolarında zirvenin sahibi oldu. Tilki’yi Tarkan’ın ‘Yolla’ klibi takip etti
6.12.2017 Magazin
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu İslami İnsan Hakları Komisyonunun her yıl ver verdiği "İslamofobi ödüllerinin" bu yılki sahipleri belli oldu. Dünya çapında en büyük İslam karşıtı Arakanlı Müslümanlara yönelik katliama karşı sessiz kalan Myanmar Dışişleri Bakanı ve Devlet Başkanlığından Sorumlu Aung San Suu Çi oldu.
27.11.2017 Dünya
Modern bir İbrahim Tatlıses hikayesi!
Modern bir İbrahim Tatlıses hikayesi! Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Şulan, mart ayında ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile internet üzerinden düet yaptı. Videoyu 12 milyondan fazla kişi izledi. Şulan geçen hafta hayallerine kavuştu ve Anne Marie ile sahne aldı.
16.09.2017 Arşiv
Cizreli Mehmet, Anne Marie ile düetini anlattı!
Cizreli Mehmet, Anne Marie ile düetini anlattı! Sosyal medyada, ünlü şarkıcı Anne Marienin "Rockabye" şarkısına yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul konserinde sahne aldı. Şulan konser deneyimini Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu sözleriyle anlattı.
10.09.2017 Magazin
İngiliz şarkıcı Anne Marie ile Cizreli Şulan birlikte sahne aldı
İngiliz şarkıcı Anne Marie ile Cizreli Şulan birlikte sahne aldı Anne Marie’nin Rockabye şarkısını söyleyen Cizreli Mehmet Ali Şulan, şarkıcının Türkiye konserinde sahneye çıktı
9.09.2017 Magazin
Bağırarak şarkı söyleme zamanı
Bağırarak şarkı söyleme zamanı Festival ruhunu özleyenler için Babylon Soundgarden, yarın Kilyos’ta kapılarını açıyor. Birbirinden iyi isimlerle eğlenme zamanı geldi
7.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Marie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne marie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.