Ankara Valiliği

Ankara Valiliği

Son dakika Ankara Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.538 ankara valiliği haberi bulunmuştur. Tüm ankara valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı Ankara Valiliği, halk sağlığının ve insanların can güvenliğinin korunması amacıyla sahipsiz hayvanların bakımevlerine alınması ve kısırlaştırılması dahil her türlü tedbirin alınmasına ilişkin belediyelere yazı gönderdi.
21.12.2023 Gündem
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 30 Eylül'e kadar yasaklandığını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlendiği belirtilen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan 1'i ağır 5 kişinin tedavisi sürüyor.
16.06.2023 Yaşam
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı Meteoroloji'nin 20 kent için sağanak yağış uyarısının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi kent için afet uyarısında bulundu. Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Öte yandan Ankara Valiliği'nden şiddetli yağışlarla ilgili açıklama yaptı.
30.05.2023 Gündem
Ankara'da sağanak yağışlar etkili oldu! Araçlar yolda kaldı, iş yerlerini su bastı
Ankara'da sağanak yağışlar etkili oldu! Araçlar yolda kaldı, iş yerlerini su bastı Ankara'nın batı ilçelerinde sağanak yağış etkili olmaya başladı. Sağanak yağış nedeniyle bazı araçlar sular altında kalırken ev ve iş yerlerini de su bastı.
25.05.2023 Yaşam
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak Ankara Valiliği, bugün sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yapılacak panel, söyleşi, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, eylem ve etkinliklerin yasakladığını duyurdu.
24.04.2023 Gündem
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı Ankara Valiliği, bugün ve yarın beklenen sağanak ve kar yağışları nedeniyle, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.
12.03.2023 Gündem
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi Dolandırıcıların Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastalığını kullanarak izinsiz para toplaması, valilik izni ile başlatılan kampanyaları olumsuz etkiledi. Ankara'da SMA Tip 1 hastası 6 aylık Efraim Efe Ete için Ankara Valiliği'nin izniyle başlatılan kampanyada 3 ayda gerekli olan paranın sadece yüzde 1'i toplanabildi.
25.01.2023 Yaşam
Eski Ülkü Ocakları Başkanı cinayetinde 3 kişi gözaltına alındı
Eski Ülkü Ocakları Başkanı cinayetinde 3 kişi gözaltına alındı Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in (38) öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
31.12.2022 Yaşam
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü?
Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü? Altındağ ilçesinde bir evde 5 Afgan'ın cansız bedeni bulundu. Peki, Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü?
11.11.2022 Yaşam
Meteoroloji ve valilik peş peşe uyardı! Pazar gününe kadar sürecek
Meteoroloji ve valilik peş peşe uyardı! Pazar gününe kadar sürecek Meteoroloji, Malatya, Tunceli ve Bingöl illeri için zirai don uyarısı yaptı. Öte yandan Ankara Valiliği, yarın ve hafta sonu il genelinde hava sıcaklarının düşmesi nedeniyle zirai don riskine karşı uyarıda bulundu.
20.10.2022 Gündem
Mahalle arasında mühürlü hayvanat bahçesine kaçak giriş
Mahalle arasında mühürlü hayvanat bahçesine kaçak giriş Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, mahalle arasında faaliyet gösteren hayvanat bahçesi, aslan ve kaplanların kükreme sesi ile gürültülerinin bölgede yaşayanların psikolojisini bozacak derecede etkili olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla ikinci kez mühürlenip, ruhsatı iptal edildi. Salı günü yapılan mühürleme işleminin ardından hayvanat bahçesinin kaçak olarak faaliyetini sürdürdüğü, ziyaretçilerin farklı kapıdan içeriye alındığı ortaya çıktı.
15.10.2022 Yaşam
Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı
Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı  Ankara Valiliği, bugün öğle saatlerinden itibaren başkent çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenildiği uyarısında bulundu.
2.10.2022 Gündem
Beşiktaş'tan beklenen reaksiyon! 'İptal edin'
Beşiktaş'tan beklenen reaksiyon! 'İptal edin' Dün akşam Ankaragücü maçının sonunda kırmızı kart gören Josef de Souza için Beşiktaş TFF'ye başvurmaya karar verdi.
5.09.2022 Beşiktaş
Ankara’da özel mülkiyete konu taşınmazların yatırım faaliyetleri için acele kamulaştırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de
Ankara’da özel mülkiyete konu taşınmazların yatırım faaliyetleri için acele kamulaştırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de Ankara’nın Sincan ve Kahramankazan ilçesinde bulunan özel mülkiyete konu taşınmazların, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanında gerçekleştirilecek yatırım faaliyetleri için acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.08.2022 Ekonomi
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili oldu. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 9 kent için sarı alarm verildi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre yarın için İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak, Düzce ve Sakarya'ya turuncu kodlu uyarı geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında en yoğun yağışı alacak ilçeleri sıraladı.
10.08.2022 Gündem
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kritik uyarı!
Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kritik uyarı! Ankara Valiliği, 10 Ağustos Çarşamba günü için Ankara yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Öte yandan Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün açıkladığı hava tahmin raporuna göre, yağışlı havanın Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya’nın içinde bulunduğu bölgede etkisini göstermeye devam edeceği bildirildi.
9.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.