Ankara Patlama

Ankara Patlama

Son dakika ankara patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankara patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankara patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.031 ankara patlama haberi bulunmuştur. Tüm ankara patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede? MKE’nin Ankara’daki kapsül fabrikasının mühimmat deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 4 işçi yaralandı. Peki, MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
18.07.2023 Gündem
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama Ankara'da, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) yerleşkesinde doğal gaz vanasında art arda 2 büyük patlama meydana geldi. Ankara Valiliği, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki patlama nedeniyle can kaybı ya da yaralının bulunmadığını bildirdi. MTA Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, patlamanın doğal gaz vanasında meydana geldiği belirtilerek, "Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır, müdahale devam etmekte olup kontrol altına alınmıştır" denildi. Valilikten yapılan son açıklamada ise, "MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır." bilgisi paylaşıldı.
20.10.2021 Gündem
Ankara'da iş yerinde patlama: 2 ölü, 3 yaralı
Ankara'da iş yerinde patlama: 2 ölü, 3 yaralı Ankara'da bir işyerinde patlamanın ardından yangın çıktı. İlk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Barzani'den Ankara saldırısı için açıklama
Barzani'den Ankara saldırısı için açıklama Kuzey Irak'taki bölgesel Kürt yönetiminin başkanı Mesut Barzani, Ankara'da Pazar akşamı bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısının arkasında şüpheye yer bırakmayacak şekilde PKK'nın çıkması halinde bunun büyük bir felakete yol açabileceği ve sorunların büyüyebileceğini söyledi.
16.03.2016 Dünya
Patlamada kullanılan otomobilin eski sahipleri konuştu
Patlamada kullanılan otomobilin eski sahipleri konuştu Ankara'daki patlamayla ilgili Şanlıurfa'da gözaltına alınan aracın eski sahibi Adul S. (70) ve eşi Seydi S.’nin (73) otomobili 3 yıl önce aldıkları ve cezaevinde yatan oğulları Ahmet S.'nin (32) avukat masraflarını kefalet bedelini ödemek için sattıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Saldırı terör örgütlerinin "güç birliğini" akla getirdi
Saldırı terör örgütlerinin "güç birliğini" akla getirdi Ankara'daki terör saldırısı, bölücü terör örgütü PKK'nın, aşırı sol örgütlerle Türkiye'ye karşı hain saldırılar için yaptığı güç birliğini ve sözde terör örgütü üst düzey yöneticilerin tehditkar açıklamalarını akla getirdi...
29.09.2021 Gündem
John Bass'ten Ankara saldırısı sonrası açıklama
John Bass'ten Ankara saldırısı sonrası açıklama ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, Ankara'daki saldırı nedeniyle yayımladığı mesajda "Ankara'daki saldırı nedeniyle derin üzüntü duyuyorum ve dehşete kapıldım...
29.09.2021 Gündem
Dünya liderlerinden açıklama Ankara saldırısı sonrası mesajlar
Dünya liderlerinden açıklama Ankara saldırısı sonrası mesajlar Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası dünya liderlerinden tepki mesajları geliyor.
14.03.2016 Dünya
HDP'den patlamayla ilgili flaş açıklama!
HDP'den patlamayla ilgili flaş açıklama! Ankara'daki saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınlayan HDP, saldırıyı 'lanetlediğini' duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Görgü tanıkları patlama anını anlattı
Görgü tanıkları patlama anını anlattı Görgü tanıklarına göre, patlamanın saat 18.35'te Güvenpark yakınında otobüs duraklarına çok yakın bir noktada meydana geldiğini ve bir otomobilin belediye otobüsüne yaklaştığı sırada patlatıldığı iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
YPG’li katil mülteci gibi girmiş!
YPG’li katil mülteci gibi girmiş! Ankara’nın kalbine yapılan kanlı saldırının PKK-YPG ortaklığında yapıldığı ortaya çıktı. Başbakan Davutoğlu, saldırganın 1992 Amude (Suriye) doğumlu Salih Neccar olduğunu açıkladı. Neccar’ın Türkiye’ye mülteci olarak girdiği anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu YPG dedi ABD ise şoke etti!
Davutoğlu YPG dedi ABD ise şoke etti! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’daki terör saldırısının tüm Türkiye'ye, kardeşliğe yapıldığını belirterek, “Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır” dedi.
29.09.2021 Gündem
TMB'den başsağlığı mesajı
TMB'den başsağlığı mesajı Türkiye Müteahhitler Birliği Ankara'da yaşanan terör olayı için başsağlığı mesajı yayınladı.
18.02.2016 Arşiv
"Kararan sadece sayfalar değil"
"Kararan sadece sayfalar değil" Ankara'da yaşanan terör saldırısı pek çok yerde olduğu gibi sosyal medyada da büyük bir tepkiyle karşılandı.
18.02.2016 Magazin
Beyaz Saray ve  Pentagon terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadı
Beyaz Saray ve Pentagon terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadı Beyaz Saray ve ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Ankara'daki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadı.
18.02.2016 Dünya
Ankara’daki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi
Ankara’daki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi 28 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye vatandaşı PYD/YPG militanı Salih Necar olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Saldırıyla ilgili çarpıcı detay ortaya çıktı!
Saldırıyla ilgili çarpıcı detay ortaya çıktı! Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 15 gün önce İzmir'den kiralandığı ve plakasının İstanbul'daki başka bir araçtan kopyalandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’nin kalbine hain saldırı
Türkiye’nin kalbine hain saldırı Ankara’da, G.Kurmay Başkanlığı’na 300 metre mesafede Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan beş servis aracı kırmızı ışıkta durduğu sırada, yol kenarına park edilen bomba yüklü otomobil havaya uçuruldu... Ankara’nın her tarafından duyulan patlamada 12 servis aracı hasar gördü, 3’ü yandı. 24 TSK personelinin can verdiği 61 kişinin de yaralandığı patlama sonrası polis ve asker alarma geçti, tüm kameralar toplandı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan taziye mesajı!
Erdoğan'dan taziye mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki askeri servis konvoyuna yönelik bombalı saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel ile vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı.
29.09.2021 Gündem
ABD'dan Ankara uyarısı: Uzak durun
ABD'dan Ankara uyarısı: Uzak durun ABD Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.
17.02.2016 Dünya
Melih Gökçek'ten saldırı sonrası ilk tepki
Melih Gökçek'ten saldırı sonrası ilk tepki Başkent Ankara'da yaşanan patlama sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek twitterdan açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
Ankara'dan ikinci patlama sesi
Ankara'dan ikinci patlama sesi Ankara'da TBMM'ye yakın bir bölgeden ikinci bir patlama sesi geldi.
29.09.2021 Gündem
Patlama Ankara'nın kalbinde oldu!
Patlama Ankara'nın kalbinde oldu! Ankara'da meydana gelen patlamanın olduğu bölge kentin en kritik noktası... Bölgede Genelkurmay Başkanlığı, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile askeri lojmanlar bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan patlama açıklaması!
Başbakan'dan patlama açıklaması! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki patlamayla ilgili kısa bir açıklamada bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var ANKARA’da akşam saatlerinde askeri servis araçlara yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 18 kişi yaşamını yitirdi, 61 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.