Ankara Operasyon

Ankara Operasyon

Son dakika Ankara operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.848 ankara operasyon haberi bulunmuştur. Tüm ankara operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da PKK/KCK ve DEAŞ soruşturmalarında 24 gözaltı kararı
Ankara'da PKK/KCK ve DEAŞ soruşturmalarında 24 gözaltı kararı Ankara'da, PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda toplam 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.
22.05.2023 Gündem
Aksiyon filmlerini aratmayan operasyonla böyle yakalandılar
Aksiyon filmlerini aratmayan operasyonla böyle yakalandılar Ankara narkotik polisleri, kentin dışında bulunan bir çiftliğe zulaladıkları eroini dikkat çekmemek için ticari taksi ile "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına dağıtan şebekeye yönelik düzenledikleri operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.
18.10.2019 Gündem
Kurbanlarını intihara sürükleyen tefecilere darbe
Kurbanlarını intihara sürükleyen tefecilere darbe Ankara'da "oto galerisi" adı altında "tefecilik, yüksek faizle borçlandırma, baskı ve cebirle tahsilat" yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.
9.01.2019 Yaşam
Son dakika... Ankara'da PKK operasyonu: 32 gözaltı kararı
Son dakika... Ankara'da PKK operasyonu: 32 gözaltı kararı Ankara'da PKK/KCK silahlı terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
8.01.2019 Gündem
Rus askeri uzman ve eski FBI Ajanı Afrin Harekatı'nı yorumladı
Rus askeri uzman ve eski FBI Ajanı Afrin Harekatı'nı yorumladı Türkiye'nin terör örgütü YPG ve diğer terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri. Başarıyla yürütülen Afrin Harekatı'na Rusya ve ABD'nin nasıl baktığını, eski Rus subayı Trenin ve eski FBI ajanı Soufan anlattı.
29.01.2018 Gündem
Türkiye onaysız vuracak! 3 ülkeye birden...
Türkiye onaysız vuracak! 3 ülkeye birden... Türkiye, artık bombardıman öncesi sadece bilgi verecek, uluslararası onay beklemeyecek. Türkiye en son Sincar'da PKK hedeflerini vurmadan önce ABD, Rusya ve Katar'a bilgi vermişti.
29.09.2021 Gündem
Müdür Karaman gözaltında mı?
Müdür Karaman gözaltında mı? Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, "İşimin başındayım...
29.09.2021 Gündem
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 Operasyonu'nda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
27.04.2024 Gündem
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
8 ilde DEAŞ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı ali Yerlikaya, 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 40 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bu yaz, Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız." açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınırda planlanan terör operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Güler, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve doğrultusunda bu yaz Irak sınırımızı güven altına alacak çemberi tamamlayarak terörü sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.
11.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde yapılan 'Kafes-33' operasyonuyla Ahmet Söylemez'in liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşıyla beraber 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon İstanbul merkezli 15 ilde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak ve sahte sigorta sitesi kurarak vatandaşları 5 milyon 885 bin lira dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonlarda 41 şüpheli gözaltına alındı. 
16.01.2024 Gündem
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon İstanbul merkezli 15 ilde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak ve sahte sigorta sitesi kurarak vatandaşları 5 milyon 885 bin lira dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonlarda 41 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.