Ankara-Niğde Otoyolu

Ankara-Niğde Otoyolu

Son dakika Ankara-Niğde Otoyolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara-Niğde Otoyolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara-Niğde Otoyolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara-Niğde Otoyolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara-niğde otoyolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 ankara-niğde otoyolu haberi bulunmuştur. Tüm ankara-niğde otoyolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Ankara'da otomobil bariyere çarpıp alev aldı: 3 ölü, 1 yaralı
Ankara'da otomobil bariyere çarpıp alev aldı: 3 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Evren ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyere çarpıp alev alan otomobilde 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
30.11.2022 Yaşam
Nevşehir’de dolu yağışı zincirleme kazaya neden oldu: 2 ölü, 8 yaralı
Nevşehir’de dolu yağışı zincirleme kazaya neden oldu: 2 ölü, 8 yaralı Nevşehir’de 2 otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 8 kişide yaralandı.
21.09.2022 Yaşam
Hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Aksaray'da bariyerlere çarpan hafif ticari araçtaki Osman Sur (37) öldü, sürücü Erkan Ceyrancı (20) ağır yaralandı.
18.08.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Ankara- Niğde Otoyolu'ndan 9 milyona yakın araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: Ankara- Niğde Otoyolu'ndan 9 milyona yakın araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Niğde Otoyolu'ndan, açıldığı günden bu yana yaklaşık 8 milyon 961 bin aracın geçiş yaptığını açıkladı. 
16.08.2022 Ekonomi
Otoyolda duraksayan düğün konvoyuna TIR çarptı! Yaralılar var! TIR şoförüne kemerle saldırdılar
Otoyolda duraksayan düğün konvoyuna TIR çarptı! Yaralılar var! TIR şoförüne kemerle saldırdılar Aksaray'da, Ankara- Niğde otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında yolun sağına park eden düğün konvoyundaki araçlara TIR’ın çarptığı kazada 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Konvoydaki bazı kişiler kaza sonrası TIR sürücüsüne kemerle saldırdı. Kazada gelinin kardeşi yaşam mücadelesi veriyor...
7.08.2022 Gündem
Otoyolda duran düğün konvoyundaki araçlara TIR çarptı!
Otoyolda duran düğün konvoyundaki araçlara TIR çarptı! Aksaray'da, Ankara- Niğde otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında yolun sağına park eden düğün konvoyundaki araçlara TIR’ın çarptığı kazada 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Konvoydaki bazı kişiler kaza sonrası TIR sürücüsüne kemerle saldırdı.
7.08.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 2022’nin ilk 6 ayında 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık
Bakan Karaismailoğlu: 2022’nin ilk 6 ayında 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık   Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde düzenlenen '3'üncü Uluslararası Kapadokya Balon Festivali'ne katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ülkemizde 2022 yılının ilk 6 ayında; Kapadokya, Pamukkale, Çat ve Soğanlı bölgelerinde toplamda 450 pilot ve 313 balon ile birlikte 14 bin 166 uçuş gerçekleştirdik. Bu uçuşlarla 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık. Taşınan balon yolcusu sayımız 3 kattan fazla arttı. Eğitim uçuşlarımız da bin 681’den, 2 bin 681’e yükseldi” dedi.
24.07.2022 Siyaset
Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Ücretsiz yollar açıklandı
Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Ücretsiz yollar açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon programında Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak yollara ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.07.2022 Gündem
Gece yarısı korkunç kaza! Otomobil bariyerlere girdi: 2 ölü 2 yaralı
Gece yarısı korkunç kaza! Otomobil bariyerlere girdi: 2 ölü 2 yaralı Ankara-Niğde Otoyolu Gölcük gişeleri kavşağında bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
15.06.2022 Yaşam
Aydın-Denizli ulaşımı 70 dakikaya düşecek! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Aydın-Denizli ulaşımı 70 dakikaya düşecek! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Denizli'ye gelerek Aydın-Denizli otobanı şantiyesi ve Çevre Yolu Honaz tüneli inşaatlarında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Kapıkule'den Akdeniz'e kesintisiz otoyol ağının tesis edildiğini belirterek, "Aydın-Denizli arasında 2 saati bulan ulaşım süresi Aydın-Denizli otoyolumuz ile 70 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 731 milyon lira da tasarruf edilecek" dedi.
2.06.2022 Ekonomi
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak?
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? Otoyollarda hız sınırı artıyor! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak. Bakan Soylu, otobanlardaki azami hız sınırı çıkarılacağını, ceza limitinin ise artacağını duyurdu. Pek çok kişi de Bakan Soylu’nun açıklamalarının ardından hız limiti ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? İşte detaylar…
5.05.2022 Gündem
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi!
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi! Bayramda hangi yollar ücretsiz, hangi köprüler ve otoyollar bedava? Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Peki, Yap İşlet Devret otoyolları hangileri, Yap İşlet Devret modeliyle yapılan köprüler hangisi? İşte bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi…
26.04.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı: Bir hafta ücretsiz olacak...
1915 Çanakkale Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı: Bir hafta ücretsiz olacak... 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 6 dakikada köprüden geçişin tamamlanacağını belirten Erdoğan, 'Ülkemizin bu yatırımla sadece zamandan akaryakıt tüketiminden ve karbon salınımızı azalımından kazancı yıllık 415 milyon euro.' dedi. Öte yandan köprüden geçişlerin bir hafta ücretsiz olacağını paylaşan Erdoğan, geçiş ücretini de açıkladı.
18.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ankara-Niğde Otoyolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara-niğde otoyolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.