Angelique Kerber

Angelique Kerber

Son dakika Angelique Kerber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Angelique Kerber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Angelique Kerber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angelique Kerber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angelique kerber gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 angelique kerber haberi bulunmuştur. Tüm angelique kerber haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti...
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal çeyrek finale kaldı, tek kadınlarda Angelique Kerber ve Maria Sharapova elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer'den 2019'un ilk kupası!
Roger Federer'den 2019'un ilk kupası! Teniste 2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nın tek erkekler finalini, Alexander Zverev'i 2-0 yenen Roger Federer kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık'ta 3 favori elendi
Amerika Açık'ta 3 favori elendi Amerika Açık'ta favori tenisçilerden tek erkeklerde Zverev, tek kadınlarda ise Kerber ve Kvitova üçüncü turda elendi.
2.09.2018 Şampiy10
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu!
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu! ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık geliriyle son bir yılın en çok kazanan kadın sporcusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams erken veda etti...
Serena Williams erken veda etti... ABD'li tenisçi, ikinci turda Çek Kvitova'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, Rogers Cup'tan çekildi
Serena Williams, Rogers Cup'tan çekildi ABD'li tenisçi Serena Williams, Rogers Cup turnuvasından çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon'da şampiyon Kerber
Wimbledon'da şampiyon Kerber Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek kadınlar finalinde Angelique Kerber, Serena Williams'ı 2-0 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tarihi yarı finalin galibi Anderson
Tarihi yarı finalin galibi Anderson Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Güney Afrikalı Kevin Anderson, 6 buçuk saati geçen mücadelenin ardından ABD'li John Isner'i 3-2 yenerek ilk finalist oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams finale yükseldi
Serena Williams finale yükseldi Wimbledon'ın 10'uncu gününde tek kadınlarda Serena Williams, Julia Goerges'ı mağlup ederek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Wimbledon'da yarı finalde
Nadal Wimbledon'da yarı finalde Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Rafael Nadal, zorlandığı maçta Juan Martin del Potro'yu 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Del Potro çeyrek finalde
Del Potro çeyrek finalde Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da erkeklerin 5 numaralı seribaşı Juan Martin Del Potro, Gilles Simon'u 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep Wimbledon'a veda etti
Simona Halep Wimbledon'a veda etti Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) dokuzuncu gününde, erkeklerde ve kadınlarda 1 numaralı seribaşları Rafael Nadal ve Simona Halep çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki yarı finalde
Wozniacki yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınların 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Angelique Kerber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angelique kerber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.