Angel Mccoughtry

Angel Mccoughtry

Son dakika Angel McCoughtry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Angel McCoughtry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Angel McCoughtry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angel Mccoughtry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angel mccoughtry gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 angel mccoughtry haberi bulunmuştur. Tüm angel mccoughtry haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe yine finalde kaybetti
Fenerbahçe yine finalde kaybetti Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Rusya'nın Dinamo Kursk ekibine final maçında 77-63 yenilerek sezonu ikinci tamamladı.
16.04.2017 Fenerbahçe
Edirne'yi ayağa kaldırdı! Şike mi yapıldı?
Edirne'yi ayağa kaldırdı! Şike mi yapıldı? Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor'un ABD'li yıldızı Stefanie Dolson,takımın kümede kalıp kalmayacağının belirleneceği son hafta maçı öncesi Türkiye'yi terk edince ortalık karıştı.
1.04.2016 Basketbol
Şike iddiası! O yıldız bilerek mi oynamadı?
Şike iddiası! O yıldız bilerek mi oynamadı? Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde dün ilginç olaylar yaşandı...
31.03.2016 Basketbol
KBSL'ye Angel McCoughtry damgası
KBSL'ye Angel McCoughtry damgası Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyespor forması giyen ABD'li oyuncu Angel McCoughtry, ligin en skoreri olarak ilk 7 haftalık bölüme damgasını vurdu.
10.12.2015 Basketbol
‘Fenerbahçe’ye kırgın değilim’
‘Fenerbahçe’ye kırgın değilim’ c ekibi Mersin Büyükşehir Belediyespor'un ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, yeni takımıyla ilk maçına, 5 sezon formasını giydiği Fenerbahçe karşısında çıkacak olmanın heyecanını yaşarken, sarı-lacivertli kulübe kırgınlığının bulunmadığını söyledi.
23.10.2015 Basketbol
McCoughtry yeniden Türkiye’de
McCoughtry yeniden Türkiye’de Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor, yeni transferi Angel McCoughtry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
21.10.2015 Basketbol
F.Bahçe'de şok ayrılık!
F.Bahçe'de şok ayrılık! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Jacek Winnicki ile yollar ayrıldı.
27.04.2015 Fenerbahçe
Angel McCoughtry tehdit edildi
Angel McCoughtry tehdit edildi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda 2010-2015 arasında forma giyen McCoughtry, sözleşmesini geçtiğimiz ay feshetmişti
1.04.2015 Basketbol
F.Bahçe'ye suçlama; "Tehdit edildim"
F.Bahçe'ye suçlama; "Tehdit edildim" Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile sözleşmesini fesheden Angel McCoughtry, sarı-lacivertli kulüp tarafından tehdit edildiğini söyledi.
31.03.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'den McCoughtry açıklaması!
F.Bahçe'den McCoughtry açıklaması! "Angel McCoughtry ile olan sözleşmemiz, oyuncu tarafından hiçbir hukuki gerekçe gösterilmeksizin tek taraflı olarak feshedilmiştir"
19.02.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Resmen açıklandı!
Fenerbahçe'de ayrılık! Resmen açıklandı! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Amerikalı oyuncusu Angel McCoughtry, Sarı-lacivertli kulüple bulunan sözleşmesini sonlandırdığını duyurdu.
18.02.2015 Fenerbahçe
G.Saray'ın yıldızı F.Bahçe'de!
G.Saray'ın yıldızı F.Bahçe'de! Fenerbahçe'nin sürpriz bir transfer girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
5.02.2015 Fenerbahçe
Angel McCoughtry nişanlandı
Angel McCoughtry nişanlandı Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, sevgilisi Brande Elise ile nişanlandı.
26.11.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'de iki imza birden
F.Bahçe'de iki imza birden Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Fenerbahçe, ABD'li Angel McCoughtry ve Polonyalı Agnieszka Bibrzycka'nın sözleşmelerini uzattı.
2.06.2014 Basketbol
Üç bomba da basketbolda!
Üç bomba da basketbolda! Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı Polonya'lı koç Jacek Winnicki ile anlaşmaya vardı
23.05.2014 Basketbol
Mucize üçlük atışı
Mucize üçlük atışı 3. Periyotun son saniyelerinde F.Bahçeli Angel McCoughtry'den mucize bir üçlük atışı geldi.
25.04.2014 Basketbol
Finalin adı derbi!
Finalin adı derbi! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi Sekizli Final'deki yarı final karşılaşmasında Tango Bourges'i mağlup ederek finalde Galatasaray Odeabank'ın rakibi oldu.
11.04.2014 Basketbol
Zafer Fenerbahçe'nin oldu!
Zafer Fenerbahçe'nin oldu! Kadınlar Euroleague 8'li finallerinin ilk karşılaşmasında iki temsilcimiz Kayseri Kaski ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi
7.04.2014 Basketbol
AN GEL'ir Fener kazanır
AN GEL'ir Fener kazanır Kanarya, namağlup lider Cimbom’u, ABD’li yıldızının performansıyla geçti.
26.12.2013 Basketbol
Fenerbahçe derbide farklı!
Fenerbahçe derbide farklı! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 5. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş'ı 16 sayı farkla 72-56 yendi.
2.11.2013 Basketbol
Fenerbahçe son saniyede güldü
Fenerbahçe son saniyede güldü Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off yarı final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe, Kayseri KASKİ’yi Angel McCoughtry’nin son saniyedeki üç sayılık basketiyle 77-75 yenerek, 2-0 öne geçti
15.04.2013 Futbol
Bu kupa Türkiye'ye gelebilir!
Bu kupa Türkiye'ye gelebilir! “McCoughtry ve Pondexter’ın skorer oyununa Verameyenka’nın da destek vermesi durumunda hücum dengeleri sağlanır. Açık sahayı kolay geçen rakibe karşı iyi geri dönmek başlıca hedef olmalı. Son 5 dakikaya maçın içinde girersek kupayı kazanırız.”
23.03.2013 Futbol
Kupa sana yakışır  F.Bahçe!
Kupa sana yakışır F.Bahçe! Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı Good Angels Kosice'yi 68-56 yenerek Euroleague'de finale kaldı.
22.03.2013 Futbol
Kanarya kupaya koşuyor!
Kanarya kupaya koşuyor! Sarı-lacivertliler, Sparta&K.M.R Vidnoje’yi 3. çeyrekte yakalayıp yere serdi ve turnuvanın dışına itti. 26 sayı, 4 ribaunt, 3 top çalma ve 2 asistle oynayan Cappie Pondexter galibiyetin mimarı oldu
21.03.2013 Futbol
F.Bahçe eze eze
F.Bahçe eze eze Bourges Basket’e 25 sayı fark atan sarı-lacivertliler, Famila Schio’yu da tam 27 sayı farkla geçti. 6 oyuncu çift haneli skor üretirken, Angel McCoughtry 15 sayıyla en skorer isim oldu, Cappie Pondexter da 14 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle kahramanlaştı
19.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Angel Mccoughtry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angel mccoughtry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.