Angajman Kuralları

Angajman Kuralları

Son dakika angajman kuralları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan angajman kuralları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını angajman kuralları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angajman Kuralları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angajman kuralları gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 angajman kuralları haberi bulunmuştur. Tüm angajman kuralları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı!
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı! Yunanistan’dan NATO Angajman Kuralları’nda ‘düşmanca’ olarak nitelendirilen bir hareket geldi. Rus yapımı S-300’ler 23 Ağustos günü uluslararası hava sahasında görev uçuşu yapan Türk F-16’larına ‘radar kilidi’ attı.
29.08.2022 Dünya
Angajman nedir, ne anlama geliyor? NATO angajman kuralları nelerdir? Yunan tacizi NATO angajman kurallarına aykırı mı?
Angajman nedir, ne anlama geliyor? NATO angajman kuralları nelerdir? Yunan tacizi NATO angajman kurallarına aykırı mı? Yunanistan’ın Türk jetlerine tacizi devam ediyor. Bu hafta üçüncü kez gerçekleşen Türk jetlerine taciz, Milli Savunma Bakanlığı tarafından NATO Angajman Kuralları'na göre "düşmanca hareket" olarak nitelendirildi. Bu açıklamanın ardından pek çok kişi de NATO angajman kuralları ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Angajman nedir, ne demek? Angajman kuralları nelerdir? NATO angajman kuralları ne? Yunan tacizlerinin NATO angajman kurallarına göre cezası ve yaptırımı var mı? İşte detaylar…
28.08.2022 Gündem
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz!
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz! NATO görevinde bulunan Türk jetlerine, Yunanistan tarafından taciz! Görev uçuşunda bulunan Türk F-16'larına radar kilidi atıldı. Peki, Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunanistan tarafından yapılan taciz ne anlama geliyor? İşte detaylar…
28.08.2022 Gündem
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı Ege ve Doğu Akdeniz’de görev uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerine, Yunanistan’a ait S-300 Hava Savunma Sistemi tarafından radar kilidi atıldı. Bu türdeki hareketler NATO Angajman Kuralları’nda “düşmanca hareket” olarak nitelendirilirken, taciz, bir süre devam etti. Uçaklar bu düşmanca harekete rağmen planlı görevlerini tamamlayarak üslerine emniyetle döndü.
28.08.2022 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'ın devam eden hava sahası ihlalleri ile ilgili açıklama geldi.
20.05.2022 Gündem
Yunanistan ‘provokatif’ hareket! Hava sahası ihlaline anında cevap verildi
Yunanistan ‘provokatif’ hareket! Hava sahası ihlaline anında cevap verildi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç,  "Yunanistan Hava Kuvvetleri, ülkemiz kıyılarına yakın provokatif uçuşlar gerçekleştirmiş, ülkemiz hava sahasını defalarca ihlal etmiştir. Hava Kuvvetlerimiz, bu provokatif uçuşlara ve ihlallere, angajman kuralları gereği karşılık vermiştir" dedi.
28.04.2022 Gündem
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit...
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit... Dünya nefesini tuttu ABD'de yapılacak yemin törenini bekliyor. 20 Ocak'taki yemin töreni için önlemler en üst düzeyde. Başkent Washington’a 20 binden fazla asker konuşlandı. Bu sayı, Irak ve Afganistan’daki Amerikan askerlerinin dört katı.
16.01.2021 Dünya
MSB'den son dakika açıklaması: 115 hedef ateş altına alındı
MSB'den son dakika açıklaması: 115 hedef ateş altına alındı Milli Savunma Bakanlığı, İdlib bölgesinde askerlerimize saldıran 101 rejim unsuru etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'den yapılan açıklamada, ''Şu ana kadar 115 rejim hedefi ateş altına alındı. İlk bilgilere göre, 101 rejim unsuru etkisiz hale getirildi.'' ifadeleri yer aldı.
10.02.2020 Gündem
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı!
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı! FETÖ’nün kriptolu haberleşme ağı ByLock’ta iki mahrem imamın yazışmalarından, Moskova’yla ilişkileri kopma noktasına getiren Rus uçağının düşürülmesi çıktı: “Konu Rus uçağı. Vuran kişi 2002’li yüzbaşı, uçak Adana’dan kalktı. Fakat personel Balıkesir’in personeli. Eleman oldukça sağlam. Emri hatta Eskişehir’deki patron vermiş. (Hükümet) Sonradan düştükleri tufayı anladılar...”
4.01.2020 Gündem
Şanlıurfa ve Hakkari'den acı haber! Şehitlerimiz var
Şanlıurfa ve Hakkari'den acı haber! Şehitlerimiz var Hakkari ile Çukurca arasında bulunan Davuş Tepe Üs Bölgesi'ne yıldırım isabet etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 13 asker yaralandı.sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. PKK/YPG terör örgütünün Suriye sınırından bulunan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Tekçe Hudut Karakoluna havanla düzenlediği saldırıda 2 asker şehit oldu, 2 asker ve bir doktor yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı da, Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.
28.11.2019 Gündem
Teröristlerin üniforma oyunu!
Teröristlerin üniforma oyunu! Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile ağır darbe alan terör örgütü PKK/YPG, kimyasal silah kullanıp Türkiye’yi suçlamaya yönelik hain planının deşifre olmasının ardından bu kez de rejim askeri üniforması giyerek yeni bir algı operasyonuna başladı. İstihbarat birimlerinin belirlemelerine göre teröristlerin, Tel Rıfat’ta rejim askerlerinin üniformaları ile dolaşarak olası bir operasyona engel olmayı veya rejimin desteğini almayı amaçladıkları ortaya çıktı.
21.10.2019 Gündem
Teröristler sınırda böyle görüntülendi!
Teröristler sınırda böyle görüntülendi! Suriye’nin kuzeyine ABD ile ortak tesis edilmesi planlanan güvenli bölgeye yönelik çalışmalar sürdürülürken, iki ülke askerlerinin çalışma yürüttüğü Müşterek Harekat Merkezi’nin kurulu olduğu Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Telabyad’da, PKK/YPG’li teröristler Türkiye sınırına yakın noktalarda silahlarıyla dolaşmayı sürdürüyor.
13.09.2019 Gündem
MSB terörle mücadelede 1 yıllık bilançoyu açıkladı
MSB terörle mücadelede 1 yıllık bilançoyu açıkladı Milli Savunma Bakanlığı 2018'in başından bugüne kadar 74’ü sözde lider kadroda toplam 2 bin 442 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık açıklamasında ayrıca yeni askerlik sistemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü, çalışmalar tamamlandıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacağını ifade etti.
19.01.2019 Gündem
MSB: 27 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 27 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada yurt içinde ve dışında yürütülen operasyonlarda 27 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
28.12.2018 Gündem
41 terörist etkisiz hale getirildi
41 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son 1 haftada yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarda 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı
30.11.2018 Gündem
Suriye'den Türkiye'ye ateş açıldı! Sınırda sıcak saatler
Suriye'den Türkiye'ye ateş açıldı! Sınırda sıcak saatler Suriye’nin Haseke kentine bağlı Rasulayn’dan, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine taciz ateşinde bulunan terör örgütü PKK/PYD mensubu 1 terörist etkisiz hale getirildi.
7.11.2018 Gündem
ABD'nin PKK kararına Beştepe'den ilk tepki
ABD'nin PKK kararına Beştepe'den ilk tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin PKK elebaşları hakkında bilgi verene ödül açıklamasına ilişkin, "İhtiyatla karşılıyoruz. Faydadan hali değildir, geç kalmış bir şeydir." dedi.
6.11.2018 Siyaset
Hava Kuvvetleri'nde kırmızı alarm
Hava Kuvvetleri'nde kırmızı alarm Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki enerji çalışmaları Barbaros Hayrettin ve ilk sondaj gemisi Fatih ile yeni bir boyut kazandı. Akdeniz'in sıcak sularında oldukça gerilimli bir dönemde hizmet verecek gemiler için Türk Hava Kuvvetleri alarma geçirildi. Yüzer unsurların güvenliğine yönelik en ufak bir tehdide anında karşılık verecek olan Türkiye, bu kapsamda özellikle güneyde konuşlu hava kuvvetleri unsurlarını tam teçhizatla hazır tutuyor. Enerji uzmanlarına göreyse bölgede yaşananlar çok önemli bir denklemin izlerini taşıyor.
30.10.2018 Gündem
37 terörist etkisiz hale getirildi
37 terörist etkisiz hale getirildi TSK, bir haftada 37 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
28.09.2018 Gündem
56 terörist etkisiz hale getirildi
56 terörist etkisiz hale getirildi TSK, 56 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.09.2018 Gündem
TSK'dan açıklama: 52 terörist öldürüldü
TSK'dan açıklama: 52 terörist öldürüldü TSK: Terörle Mücadele Harekâtı kapsamında son bir haftada, yedisi sözde lider kadroda olmak üzere 52 terörist etkisiz hale getirildi. Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 573 olduğu bildirildi.
17.08.2018 Gündem
TSK açıkladı! Öldürüldüler...
TSK açıkladı! Öldürüldüler... Türk Silahlı Kuvvetlerince 27 Temmuz-2 Ağustos'ta yurt içi ve Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 54 terörist etkisiz hale getirildi.
3.08.2018 Gündem
TSK'dan son dakika açıklaması
TSK'dan son dakika açıklaması Türk Silahlı Kuvvetlerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 2’si sözde lider kadroda olmak üzere 64 terörist etkisiz hale getirildi.
8.06.2018 Gündem
TSK'dan yeni gözlem noktası
TSK'dan yeni gözlem noktası TSK İdlib'de yeni gözlem noktası oluşturduğunu açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri: İdlib'de 10. 5 nolu gözlem noktası tesis edildi.
9.05.2018 Gündem
TSK: 67 terörist etkisiz hale getirildi!
TSK: 67 terörist etkisiz hale getirildi! Türk Silahlı Kuvvetlerince, 7-13 Nisan'da Tunceli, Diyarbakır, Şırnak ve Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda 67 terörist etkisiz hale getirildi.
14.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Angajman Kuralları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angajman kuralları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.