Andımız

Andımız

Son dakika andımız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan andımız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını andımız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andımız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andımız gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 andımız haberi bulunmuştur. Tüm andımız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son Dakika! Beşiktaş'tan flaş Ankaragücü açıklaması
Son Dakika! Beşiktaş'tan flaş Ankaragücü açıklaması .Beşiktaş, dün akşam oynanan Ankaragücü maçının ardından çıkan olaylarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı.
5.09.2022 Beşiktaş
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını andırmayacak, tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını andırmayacak, tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 29 Ekim 2023 tarihinde, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak söylüyorum, bu ülkede terör örgütünün, etrafımızdaki coğrafyada terör örgütünün adını andırmayacak, içerde de dışarda da onu tamamen silecek bir anlayışı başlatıyoruz” dedi.
23.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi destan yazılmasaydı büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi destan yazılmasaydı büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası töreninde konuştu. Erdoğan, "Çanakkale'de o tarihi destan yazılmamış olsaydı Allah korusun büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık. Bazıları sanıyor ki biz mücadeleyi yürütmesek, karşımızdakiler saldırmaktan vazgeçeceklerdir. Biz bugün vazgeçsek, Serv'den daha kötü anlaşmalarla karşımıza çıkacaklardır." dedi.
18.03.2021 Siyaset
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultay açılışında konuştu. Erken seçim açıklamasında bulunan Bahçeli, 'Erken seçimden başka seçenek kalmadı diye yutturmaya çalışanlar bilsinler ki seçimler zamanında yapılacak. Türkiye rotasından çıkmayacaktır. 2023'te yeni bir tarih yazılacak, yeni bir sayfa açılacak. Cumhur İttifakı'nın tavizsiz kararı budur.' dedi.
18.03.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Tek yol CHP'nin iktidar olması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama! Tek yol CHP'nin iktidar olması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Türkiye'ye huzuru, bereketi, birlikteliği getirmek mümkündür; ama bunun tek yolu vardır CHP'nin iktidar olması" dedi.
16.03.2021 Siyaset
Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri…
Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri… Danıştay Daireler Kurulu, 8. Daire’nin Öğrenci Andı’nı kaldıran Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğini iptal eden kararını bozdu. Bu karara göre okullarda bundan sonra ‘Öğrenci Andı’ okunmayacak. Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri…
16.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yapmak istediler! Uçaklarımız kalktı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yapmak istediler! Uçaklarımız kalktı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İl Teşkilatı'nın yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan, "Bugün yine Irak tarafında bir yanlış yapmak istediler. Uçaklarımız, silahlı insansız hava araçlarımız kalktı, hepsi dağılma durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.
26.01.2019 Gündem
TBMM'de 'Ne mutlu Türküm diyene' tartışması
TBMM'de 'Ne mutlu Türküm diyene' tartışması TBMM Genel Kurulu'nda 2019 Merkezi Yönetim bütçe görüşmeleri devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül arasında Andımız'daki 'Ne mutlu Türküm diyene' sözü üzerine tartışması çıktı.
19.12.2018 Siyaset
Bahçeli'den 'Binali Yıldırım' açıklaması
Bahçeli'den 'Binali Yıldırım' açıklaması MHP lideri Bahçeli, İstanbul adaylığında adı geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım için, "İstanbul'da aday olursa başımızın üzerinde yeri vardır" dedi. Bahçeli, adaylık için Yıldırım'ın istifa etmesine gerek olmadığını da söyledi. Bahçeli, Cumhur İttifakı'na ilişkin soruları, cebinden çıkardığı, 'x+y=z' formülünün yazılı olduğu kağıdı göstererek yanıtlaması dikkat çekti.
10.12.2018 Siyaset
"Af tasarısı seçimlerden sonraya kalabilir"
"Af tasarısı seçimlerden sonraya kalabilir" Gazetecilere önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, MHP’nin af teklifiyle ilgili “Adalet Bakanlığımız önemli çalışmalar yaptı. Seçime kadar Meclis’in gündemindeki yoğunluğu hesap ederek, af tasarısına seçimlerden sonra bakılır” ifadelerini kullandı.
25.11.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "İstanbul ve Ankara dahil birçok büyükşehir belediye adayımızı belirledik. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri." dedi. Öte yandan AK Parti'nin 40 il ve ilçe belediye başkanı adayını cumartesi günü 13.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı öğrenildi.
21.11.2018 Siyaset
AK Parti-MHP lokal iş birliği yapacak
AK Parti-MHP lokal iş birliği yapacak Yerel seçimde ittifak yapmayacaklarını ancak Cumhur İttifakı’nın süreceğini açıklayan AK Parti ve MHP liderleri, genel tabloyu dikkate alarak yerelde iş birliği arayışında ikinci turu başlatıyor
19.11.2018 Siyaset
AK Parti’den Diyanet İşleri Başkanı’nın tartışılan ziyareti hakkında açıklama
AK Parti’den Diyanet İşleri Başkanı’nın tartışılan ziyareti hakkında açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MEB'in öğrenci andı tartışmasıyla Danıştay'a yaptığı dilekçeye yapılan eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik ayrıca Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'na yaptığı tartışmalı ziyaret ile ilgili bir soruya, "Bu ziyaret insani bir ziyarettir. Her insani ziyaretten siyasi sonuçlar çıkartmaya başlarsak bunun sonu gelmez. Kendisi de ifade etti. Gittiğinde resimler aile tarafından çekiliyor. Kıyafeti söz konusu ediliyor. Zaten kıyafeti bellidir. Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz arkadaşlar" cevabını verdi.
14.11.2018 Gündem
Bahçeli'den flaş açıklamalar
Bahçeli'den flaş açıklamalar MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Öğrenmek isteriz ki döviz artınca fiyatları şişirenler döviz gerileyince neden aynı tavrı göstermiyorlar... Kazandıklaır her lira haramdır, burunlarından gelecektir" dedi.
6.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjdeyi verdi! Gençlik zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Politika kurullarından birisinin bünyesinde, gençlerle ilgili bir alt çalışma grubu oluşturulmasını gündemimize alabiliriz" dedi. Andımız ile ilgili Danıştay'ın verdiği kararı sert sözlerle eleştiren Erdoğan "Bu metin, ezanı Türkçe okutmak isteyenlerin metnidir. Bizim andımız 'İstiklal Marşı'mızdır. Yaşananlar bir histeri nöbetidir. Karar sonrasında şahit olduğumuz manzaralar, bu konudaki kararlılığımızı daha da arttırmıştır" ifadelerini kullandı.
3.11.2018 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada ABD'nin yaptırımı kaldırma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak; "Cumhurbaşkanımızla, Başkan Trump arasındaki telefon görüşmesinde karara bağlanmıştır. Bundan sonrasındaki normalleşme için önemli bir aşama." diye konuştu.
2.11.2018 Siyaset
Melih Gökçek’le  beraber yürürüz
Melih Gökçek’le beraber yürürüz “Melih Bey, benim 94’ten beri yol ve dava arkadaşım. Bu yol ve dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum. Kabinede de revizyon yok”
30.10.2018 Siyaset
Erdoğan’dan kritik sözler: ‘Resepsiyona gelmeyenler oldu, sen yeter ki...’
Erdoğan’dan kritik sözler: ‘Resepsiyona gelmeyenler oldu, sen yeter ki...’ Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu yeni havalimanımızda gerçekleştirdik. Bunu bahane edip gelmeyenler de oldu tabii. Neymiş; Cumhuriyet Bayramı'nın bu tür resepsiyonları sadece Ankara'da kutlanırmış. Bu nasıl bir anlayıştır? Sen yeter ki gönlünü bu işe ver. Sende gönül olmadıktan sonra bahane bulmak kolay' dedi. Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasına operasyon sinyali veren Erdoğan, "Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını çökerteceğiz. Bu konuyla ilgili hazırlıklarımızı planlarımızı tamamladık. Yakında daha kapsamlı etkili operasyonlarla terör örgütünün tepesine tepesine bineceğiz. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı. Melih Gökçek'in MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarına da yanıt veren Erdoğan, "Yol ve dava arkadaşlığımızla bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" şeklinde konuştu.
30.10.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programının bugünkü konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu. Bakan Selçuk, "Meseleye sınav olarak bakmıyoruz. Sınav bir araçtır ama zaman içinde amaçlaşmış. Biz sınavı tekrar araç haline getirmek istiyoruz" dedi.
28.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘son uyarımız’ deyip resti çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘son uyarımız’ deyip resti çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekim ayı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan Fırat'ın doğusuna operasyon mesajı verirken, "Bu sözlerimiz son ikazlarımız olarak kabul edilmelidir" dedi. Erdoğan ayrıca Suudi başsavcının Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak Pazar günü Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
26.10.2018 Siyaset
Danıştay 2018’e kadar neden karar vermedi?
Danıştay 2018’e kadar neden karar vermedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Andımız’la ilgili 2013 tarihli düzenlemeyi iptal eden Danıştay’a “Biz kalkıp izin alacaksak o zaman ben bu makamda durmayayım, çekip gideyim” diye tepki gösterdi: 2018’e kadar acaba niçin bu konuda bir karar verilmedi de şimdi veriliyor
24.10.2018 Siyaset
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan belediye başkanı adayları ile ilgili bir açıklama geldi. Altay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş sorusu için "Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecek" dedi
24.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Danıştay'a tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Danıştay'a tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Danıştay sempozyumunda konuştu. Cumhurbaşkanı Danıştay'ın 'andımız'la ilgili kararı için, "Danıştay And ile ilgili karar veriyor, 5 yıldır neredeydiniz? Niye şimdi veriliyor? Şimdi mi aklınıza geldi?" ifadelerini kullandı.
24.10.2018 Siyaset
Hayvanlara eziyete hapis cezası geliyor!
Hayvanlara eziyete hapis cezası geliyor! Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,"Sahipli hayvanlara zarar verilirse dava olabiliyordu. Sahipsiz hayvanlar bir değer değil mi? Biz bu ayrımı kaldırdık. TCK'da bir suç oluşturacak bir düzenleme hazırladık" dedi.
24.10.2018 Gündem
Herkes yoluna
Herkes yoluna “MHP kendisi için farklı bir tercih yaptı. Söyleyeceğimiz tek şey, yerel seçimlerde mademki ‘Biz yolumuza’ diyorlar, biz de ‘Herkes kendi yoluna’ deriz. Ancak biz Cumhur İttifakı’nın devamından yanayız”
23.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Andımız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andımız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.