Anasayfa

Anasayfa

Son dakika anasayfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anasayfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anasayfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anasayfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anasayfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 anasayfa haberi bulunmuştur. Tüm anasayfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Dikkat çeken 'sahte site' uyarısı geldi
Araba kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Dikkat çeken 'sahte site' uyarısı geldi Araba kiralamak isteyen bir çift dolandırıcıların tuzağına düştü! Kendilerine süre baskısı yapan fırsatçıların oyununu sonradan fark eden çift, tüm parasını kaptırdı. Fırsatçıların bu yöntemi defalarca kullandığını belirten Avukat Mustafa Karakum, site uzantısı, kredi kartı kullanımı ve internet üzerinden alışveriş ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.
12.12.2022 Gündem
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
Türkiye deprem haritası 2022! AFAD MTA Sorgulama Ekranı ile Türkiye Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası
Türkiye deprem haritası 2022! AFAD MTA Sorgulama Ekranı ile Türkiye Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, vatandaşın, AFAD'ın yayımladığı 'Türkiye Deprem Tehlike Haritasını inceleyerek, bölgelerindeki deprem zemin büyütme değerlerini görebileceklerini belirtip, verilere göre binalarını inceletmelerini tavsiye etti. Kutoğlu, "Bu haritada deprem zemin büyütme değeri 0.5g'nin üzerindeyse sarsıntı, binalarda hasar vermeye başlıyor. Kendi seçtiğiniz bölge 0.5g'nin üzerindeyse binanızın depreme ne kadar dayanıklı olduğunu inceletmenizde fayda var" dedi. Söz konusu açıklamaların ve deprem tatbikatının bugün yapılacak olması AFAD MTA fay hattı sorgulama ekranının araştırılmasına neden oldu.
12.11.2022 Gündem
Star Wars Günü ne demek, nedir? Google'da 'Star Wars Günü' doodle (4 Mayıs Dünya Yıldız Savaşçıları Günü)
Star Wars Günü ne demek, nedir? Google'da 'Star Wars Günü' doodle (4 Mayıs Dünya Yıldız Savaşçıları Günü) Star Wars Günü için Google'a özel doodle hazırladı. Google 'Star Wars Günü' yazıldığında parti havasında bir anasayfa kullanıcıları karşılıyor. Peki, Star Wars Günü ne demek, nedir?
4.05.2021 Gündem
SGK unvan değişikliği sınavı 2020 | SGK 292 kadronun yer aldığı unvan değişikliği sınavı açtı! Başvuru ve sınav ne zaman?
SGK unvan değişikliği sınavı 2020 | SGK 292 kadronun yer aldığı unvan değişikliği sınavı açtı! Başvuru ve sınav ne zaman? SGK unvan değişikliği sınavı geldi çattı. Sosyal Güvenlik Kurumu toplamda 292 kadronun yer aldığı unvan değişikliği sınavı açtı. Sınav başvuruları 28 Aralık 2020 ve 8 Ocak 2021 tarihleri arasında alınacak.
15.12.2020 Çalışma Hayatı
MEB'den '21 Eylül' duyurusu
MEB'den '21 Eylül' duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı, 21 Eylül’de yüz yüze eğitime başlayacak anaokulu ve ilkokul 1. sınıf düzeyindeki özel gereksinimli öğrenciler için, okuma yazma sürecini eğlenceli hâle getirerek kolaylaştıracak 6 kitaptan oluşan bir set hazırladı.
14.09.2020 Eğitim
SGK borcu yoktur yazısı nasıl alınır? İşte SGK borcu yoktur yazısı dilekçesi başvuru ekranı
SGK borcu yoktur yazısı nasıl alınır? İşte SGK borcu yoktur yazısı dilekçesi başvuru ekranı Kredi çekmek ve teşviklerden yararlanabilmek için kullanılan ‘SGK borcu yoktur yazısı’ işverenler tarafından araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer alıyor. Peki, SGK borcu yoktur yazısı nedir? SGK borcu yoktur yazısı dilekçesi nereden alınır? SGK borcu yoktur yazısı nasıl alınır? İşte SGK borcu yoktur yazısı almak için yapılması gerekenler…
6.04.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığından 2019'da 7 milyon kişiye kanser taraması
Sağlık Bakanlığından 2019'da 7 milyon kişiye kanser taraması Türkiye genelindeki toplum tabanlı kanser taramaları çerçevesinde, geçen yıl 7 milyon kişi meme, rahim ağzı ve kalın bağırsak kanseri taramasından geçirildi.
2.02.2020 Sağlık
AÖF final (18-19 ocak) sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Sınava girerken geçersiz sayılacak belgeler nelerdir?
AÖF final (18-19 ocak) sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Sınava girerken geçersiz sayılacak belgeler nelerdir? AÖF sınav giriş belgesi dün belli oldu. AÖF sınav giriş yerlerinin belli olmasının ardından, sorgulama ekranı öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Anadolu Üniversitesi 18 - 19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan güz dönemi final sınavı giriş yerleri böylece belli oldu. Peki, 2020 AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…
14.01.2020 Eğitim
Öğrenciler "Sıfır Atık Projesi"ne destek için yarışacak
Öğrenciler "Sıfır Atık Projesi"ne destek için yarışacak Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, ilkokul,ortaokul,lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek "Sıfırdan Başlıyoruz" adlı yarışmaya başvurular başladı.
2.04.2019 Yaşam
Google'dan Fahrelnissa Zeid'e özel doodle! Fahrelnissa Zeid kimdir?
Google'dan Fahrelnissa Zeid'e özel doodle! Fahrelnissa Zeid kimdir? Google kullanılıcıları bugün, anasayfada sürpriz bir doodle ile karşılaştı. Fahrelnissa Zeid'in 118. yaş günü sebebiyle özel tasarım hazırlayan Google, kullanıcılarda merak uyandırdı. Peki Fahrelnissa Zeid kimdir? İşte sürpriz doodle görseli...
7.01.2019 Gündem
Google'dan sürpriz doodle! Zeki Müren anılıyor
Google'dan sürpriz doodle! Zeki Müren anılıyor Zeki Müren 87. yaş gününde özlemle anılıyor. Google anasayfasında sürpriz doodle olarak karışımıza çıkan Zeki Müren görselleri, vatandaşları arayışa geçirdi. İşte merakla araştırılan Zeki Müren'in hayatı...
6.12.2018 Gündem
AÖF sonuçları açıklandı! 26-27 Mayıs AÖF sonuç sorgulama
AÖF sonuçları açıklandı! 26-27 Mayıs AÖF sonuç sorgulama AÖF sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşmişti. Gözler ise AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağına çevrildi. Beklenen haber geldi, AÖF sonuç sorgulama işleminin nasıl yapıldığını haberimizden kolayca öğrenebilirsiniz.
8.06.2018 Gündem
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı Apple bugün yeni iPhone'ları iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı resmen tanıttı. Bu cihazların tanıtım etkinliğiyle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz
13.09.2017 Dünya
1 milyon kişi bankaya tek bakışla giriyor
1 milyon kişi bankaya tek bakışla giriyor Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Türkiye’de ilk kez gelişmiş göz tanıma sistemi teknolojisini mobil şubemize adapte ettik. Müşterilerimiz Göz-ID özelliği ile akıllı telefonları üzerinden tek hamlede mobil şubeye girebiliyor. Uygulamamız iOS platformuna sunulmasından kısa bir süre sonra 1 milyonun üzerinde indirilme rakamına ulaştı” dedi.
18.01.2017 Ekonomi
Xperia Z5 için Android 6.0 güncellemesi başladı
Xperia Z5 için Android 6.0 güncellemesi başladı Sony beklenen güncellemeyi nihayet başlattı. Xperia Z5 serisi modeller Android 6.0 güncellemesiyle buluştu.
4.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung’un yeni akıllı saati geldi
Samsung’un yeni akıllı saati geldi Samsung’un stil ve işlevselliği bir araya getirdiği yeni akıllı saati Samsung Gear S2 satışa sunuldu.
29.11.2015 Ekonomi
iPhone 6S'in pil ömrü A9 işlemcisi yüzünden azalıyor
iPhone 6S'in pil ömrü A9 işlemcisi yüzünden azalıyor Samsung'un geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen iPhone 6S için ürettiği A9 çipinin bataryayı, TSMC'nin ürettiği A9 işlemcisinden daha hızlı boşalttığı ortaya çıktı...
12.10.2015 Bilim ve Teknoloji
AÖL sınav sonuçları açıklandı - Tıkla Öğren
AÖL sınav sonuçları açıklandı - Tıkla Öğren 2015 AÖL sınav soruları ve cevaplarının ardından sınav sonuçları da açıklandı! Açıköğretim öğrencilerinin merakla beklediği AÖL sınav sonuçları, adayların erişimine açıldı. AÖL sınav sonuçlarının açıklanması ile öğrenciler http://www.aol.meb.gov.tr/ adresine akın etti. Sorgulama yapmak için lütfen tıklayınız...
29.09.2021 Gündem
Twitter anasayfasını değiştiriyor
Twitter anasayfasını değiştiriyor Geçen Kasım ayında ana sayfasının aylık 500 milyondan fazla ziyaret edilmesine karşılık, yeterli dönüşümün elde edilmediğini paylaşan Twitter bu yönde yapacağı değişimin ilk adımını attı...
6.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Merakla bekleniyordu! iPhone'a geldi
Merakla bekleniyordu! iPhone'a geldi Twitter, gündemden ve ilgi alanlarından kopmamanız için yeni bir özellik daha geliştirdi...
24.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Twitter yeni bir özelliğe kavuştu!
Twitter yeni bir özelliğe kavuştu! Twitter, yeni bir özelliğini daha duyurdu. Kullanıcılar artık, Twitter'ı ziyaret etmediklerinde bazı “Top Tweet”leri zaman tünellerinde özet olarak görebilecekler.
21.01.2015 Bilim ve Teknoloji
'Anayasa'yı değiştirmemiz gerekiyor!'
'Anayasa'yı değiştirmemiz gerekiyor!' İçişleri Bakanı Efkan Ala , 7. Büyükelçiler Konferansı’nda konuştu. Bakan Ala, "Reformları geliştirmek için Anayasa’yı değiştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Google'dan ilkbahara özel doodle!
Google'dan ilkbahara özel doodle! Google, baharı müjdeleyen 21 Mart'a özel doodle hazırladı.
29.09.2021 Gündem
İnternet olmadan tweet atılabilecek
İnternet olmadan tweet atılabilecek Sosyal ağ lideri Twitter da rakiplerine uydu. Yakında internet olmadan tweet atılabilecek. Peki, nasıl?
10.12.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Anasayfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anasayfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.