Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı

Son dakika anadolu ajansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anadolu ajansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anadolu ajansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anadolu Ajansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anadolu ajansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.570 anadolu ajansı haberi bulunmuştur. Tüm anadolu ajansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AA seçim sonuçları 2024: CANLI Anadolu Ajansı 31 Mart yerel seçim sonuçları ekranı
AA seçim sonuçları 2024: CANLI Anadolu Ajansı 31 Mart yerel seçim sonuçları ekranı 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi sonrası oy sayımına geçildi. Canlı seçim sonuçları Anadolu Ajansı canlı ekrandan takip edilebiliyor. Vatandaşların AA Seçim sonuçları sayfasını araştırdığı seçim akşamında veriler anlık oalrak ekrana geliyor. İşte CANLI AA seçim sonuçları sayfası...
31.03.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Gündem
Google Kanada ile dijital telifte anlaştı... ‘Dijital telif kırmızı çizgimiz’
Google Kanada ile dijital telifte anlaştı... ‘Dijital telif kırmızı çizgimiz’ Google, dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya vardı. Haberi Kanada Kanada Kültürel Miras Bakanı Pascale St-Onge duyurdu.
1.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"ne video mesaj gönderdi.
24.11.2023 Gündem
S&P İsrail'in kredi notu görünümünü "negatife" düşürdü
S&P İsrail'in kredi notu görünümünü "negatife" düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, İsrail'in kredi notu görünümünü durağandan negatife düşürdü.
25.10.2023 Ekonomi
21 Eylül faiz kararı ne olur, Eylül 2023 Merkez Bankası faiz kararı beklentisi nedir? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, MB faiz kararı borsayı nasıl etkiler?
21 Eylül faiz kararı ne olur, Eylül 2023 Merkez Bankası faiz kararı beklentisi nedir? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, MB faiz kararı borsayı nasıl etkiler? Merkez Bankası'nın faiz kararı ekonomiyi yakınan takip edenler tarafından merakla bekleniyor. Faiz kararının ekonomi üzerindeki etkileri ve sonuçları derin olduğundan piyasanın gözü kulağı merkez bankası faiz kararında. Peki, 21 Eylül faiz karar ne olur, Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası Eylül toplantısı: Merkez Bankası faiz toplantısı saat kaçta?
21.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
ABD'ye kredi notu şoku: Düşürüldü
ABD'ye kredi notu şoku: Düşürüldü Dünyanın en büyük ekonomilerinden ABD'nin notu düştü. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ABD'nin notunu AAA'dan AA+'ya indirdi.
2.08.2023 Dünya
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi…
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi… İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı oldu.
3.06.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde. Son gelişmeleri anbean okurları ve izleyicilerine aktaran dünya basını gelen ilk sonuçları okurlarına böyle duyurdu...
28.05.2023 Dünya
Anka Haber Ajansı kimin? Anka Haber Ajansını kim, ne zaman kurdu?
Anka Haber Ajansı kimin? Anka Haber Ajansını kim, ne zaman kurdu? Anka Haber Ajansı hangi partinin sorusunun yanıtı merak ediliyor. Seçim sonuçlarını takip etmek isteyen pek çok vatandaş Anka Haber Ajansı'nı kim kuru, kime ait araştırmasına başladı. Anadolu Ajansı'nın yanısıra Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını da veren Anka Haber Ajansı ne zaman kuruldu?
28.05.2023 Gündem
Anadolu Ajansı (AA) canlı seçim sonuçları burada! … Hangi aday kazandı? 28 Mayıs ikinci tur AA seçim sonuçları oy oranları!
Anadolu Ajansı (AA) canlı seçim sonuçları burada! … Hangi aday kazandı? 28 Mayıs ikinci tur AA seçim sonuçları oy oranları! Anadolu Ajansı Canlı Seçim Sonuçları için aramalar arttı. AA canlı yayın seçim sonuçları yakından takip ediliyor. 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylaması için oy verme işlemi, saat 08.00'de başlayıp 17.00 itibarıyla sona erdi. Oy kullanan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına çevirdi. İşte, 28 Mayıs 2023 Anadolu Ajansı seçim sonuçları ile AA canlı izle ekranı…
28.05.2023 Gündem
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) "Landscape and Art" dersi ve Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat firması Benesta iş birliğiyle düzenlenen "İleri Dönüşüm Tasarım: İnşaat Atıklarından Heykel Tasarımına" öğrenci yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
25.05.2023 Eğitim
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı... Fitch, ABD'ye sert bir uyarıda bulunarak ülkenin temerrüde düşmenin eşiğine geldiğini söyledi. Çıkmaza girmiş bir Kongre'nin ABD'nin mükemmel kredi notunu tehlikeye atabileceğini belirten derecelendirme kuruluşu, dünyanın en büyük ekonomisini 'negatif' izlemeye aldığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimin ardından istifa etmesiyle ilgili, "Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Bir kişiye fatura ettiler" dedi.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi." ifadelerini kullandı.
15.05.2023 Gündem
13. Cumhurbaşkanı kim oldu, 2023 seçimi kim kazandı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimi sonucu ne oldu?
13. Cumhurbaşkanı kim oldu, 2023 seçimi kim kazandı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimi sonucu ne oldu? Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti. 15 Mayıs saat 10.30'da Anadolu Ajansı'ndan geçen verilere göre sandıkların yüzde 99'u açıldı. Sayımlar devam ederken Cumhurbaşkanı seçimini kimin kazandığı ile seçimi 2. Tura kalıp kalmadığı merak konusu oldu. Peki, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı mı? 13. Cumhurbaşkanı kim oldu?
15.05.2023 Gündem
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde?
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde? Türkiye'ye getirilen ve Ankara ATO Congresium'da saklanan yurt dışı oy pusulalarında son durum merak ediliyor. Anadolu Ajansı'nın verilerine göre saat 07.00 itibarıyla sandıkların yüzde 71,2'si açıldı. Peki, Yurtdışı oyları sayıldı mı, yurtdışı oy sayımı bitti mi, sandıklara yurtdışı oyları eklendi mi?
15.05.2023 Gündem
İstanbul’da kıran kırana seçim yarışı: İşte oy oranları
İstanbul’da kıran kırana seçim yarışı: İşte oy oranları İstanbul’da kıran kırana geçen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu rakibi Cumhur İttifakı adayı Tayyip Erdoğan’dan daha fazla oy alırken, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik ve Yalova Cumhur İttifakı’nı; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir ise Millet İttifakı’nı seçti.
15.05.2023 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Ajansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anadolu ajansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.