Amerikan Uçağı

Amerikan Uçağı

Son dakika amerikan uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amerikan uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amerikan uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amerikan Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amerikan uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 amerikan uçağı haberi bulunmuştur. Tüm amerikan uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de film gibi olay! Rus-ABD tutuklu takası
Türkiye'de film gibi olay! Rus-ABD tutuklu takası ABD ile Rusya arasında filmlere konu olabilecek bir tutuklu takası gerçekleşti. Rusya’da tutuklu eski ABD’li asker ile ABD’de uyuşturucu kaçakçılığından hükümlü bir Rus pilot takas edildi. Beyaz Saray, takasın Türkiye’de gerçekleştiğini açıkladı.
28.04.2022 Gündem
İstanbul'da şoke eden olay! Uçağa lazer tacizi...
İstanbul'da şoke eden olay! Uçağa lazer tacizi... İstanbul semalarında, Amerikan kargo havayolu şirketi Kalitta Air’in Atlanta-İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşunu yapan Boeing 747-481 tipi dev kargo uçağına Şişli’den çok güçlü lazer tacizinde bulunuldu. Akşam saatlerinde jumbo uçağa yapılan lazer tacizi anbean görüntülendi. Kayıtlarda lazer tacizcisinin uçağın kokpitini hedeflediği görülürker, uzmanlar, lazer ışığının pilotların üzerinde flaş körlüğü olarak adlandırılan geçici görememe durumu yaratabileceğini ifade ediyor. Uçaklara lazer tutanlara ise verilen cezalar 17 bin 361 TL’ye yükseldi.
14.02.2020 Gündem
Baltık Denizi üzerinde uçak gerginliği
Baltık Denizi üzerinde uçak gerginliği Rusya, Baltık Denizi üzerinde ABD'ye ait Poseidon P-8A anti-denizaltı uçağına önleme yaptı.
28.01.2019 Dünya
Drone’la Amerikan uçağını vuracaktı!
Drone’la Amerikan uçağını vuracaktı! Adana’da Rus vatandaşı Renat Bakıev, DEAŞ’tan tutuklandı. Bakıev’in İncirlik Hava Üssü’nden havalanan ABD’ye ait bir uçağı drone’la düşürmeyi ve daha sonra Alevi derneklerinde kanlı eylem yapmayı planladığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Rusya: Kabul edilemez!
Rusya: Kabul edilemez! Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Gatilov, ABD'nin, Ürdün sınırında Suriye hükümet güçlerine düzenlediği hava saldırısının 'kabul edilemez' olduğunu söyledi.
19.05.2017 Dünya
Rus ve ABD uçaklarının tehlikeli geçişi
Rus ve ABD uçaklarının tehlikeli geçişi ABD Karadeniz üzerinde bir Rus jetinin Amerikan keşif uçağına üç metreye kadar yaklaştığını duyurdu. Rusya, Amerikan uçağının askeri tatbikatı gözetlemek için tanınma kodunu kapattığını iddia etti.
17.06.2021 Dünya
Amerikan uçağı Suriye'de düşürüldü
Amerikan uçağı Suriye'de düşürüldü Amerikan ordusuna ait MQ-9 tipi uçak, Suriye'nin kuzeyinde IŞİD'le mücadele kapsamındaki görevi sırasında düşürüldü.
17.06.2021 Dünya
Yunan uçuş bölgesinde dehşet anları
Yunan uçuş bölgesinde dehşet anları A320 EgyptAir uçağının Karpathos açıklarında düşmesinden birkaç saat sonra 140 yolcu taşıyan Boeing tipi Amerikan uçağı kontrol kulesiyle irtibatta bulunmadan saatlerce havada uçtu...
21.05.2016 Dünya
İncirlik Üssü'nde hareketlilik!
İncirlik Üssü'nde hareketlilik! Adana İncirlik'teki 10. Tanker Üs Komutanlığı'na 4 ABD kargo uçağı ile bir Türk tanker uçağı indi
29.09.2021 Gündem
Yolcu uçağından acil iniş
Yolcu uçağından acil iniş Miami'den Karayipler'e gidiyordu ama...
15.05.2013 Yaşam
İşte cehennemden çıkan üç Türk!
İşte cehennemden çıkan üç Türk! Dehşet anlarını VATAN'a anlattı
20.01.2013 Dünya
'Seri üretime hazırız'
'Seri üretime hazırız' İran'ın ele geçirdiği Amerikan uçağı...
12.12.2012 Dünya
İran o görüntüleri yayınladı!
İran o görüntüleri yayınladı! Amerikan uçağı 'yakalandı'
5.12.2012 Dünya
Felluce kentinde ölü sayısı 18'e yükseldi
Felluce kentinde ölü sayısı 18'e yükseldi Irak'ın Felluce kentinde dün geceden beri ABD ordusunun havadan ve karadan sürdürdüğü operasyonlarda ölü sayısının 18'e, yaralı sayısının da 29'a yükseldiği bildirildi
29.09.2021 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), dün ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı. NASA, uçağın ses hızından 1.4 kat hızlı uçacağını, uçağın ABD'deki şehirler üzerinde uçarak test edeceğini ifade etti.
13.01.2024 Dünya
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Amerikan Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amerikan uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.