Amerika Birleşik Devletleri

Amerika Birleşik Devletleri

Son dakika amerika birleşik devletleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amerika birleşik devletleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amerika birleşik devletleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amerika birleşik devletleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.791 amerika birleşik devletleri haberi bulunmuştur. Tüm amerika birleşik devletleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir'
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir' Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Adana
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü National Aeronautics and Space Administration (NASA), geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida'da eyaletinde bir evin çatısına düşen gizemli nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düşen bir parça olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir?
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir? Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, Green card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı kazanmak için Green Card başvurusunda bulunan vatandalar çekiliş sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulanıyor. DV Lottery erişim ekranı üzerinden açıklanacak. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir?
14.04.2024 Yaşam
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Amerika'da gözüktü!  Türk bilim insanları mercek altına aldı
Amerika'da gözüktü! Türk bilim insanları mercek altına aldı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri'nin Teksas'taki bir mandıra çalışanında ve bazı ineklerde kuş gribi virüsü görülmesi üzerine bilgilendirme metni yayınladı.İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ABD'deki meslektaşları ile de iletişim kurarak inceleme başlattı.
8.04.2024 Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı!
Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı! Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinin Irving bölgesinde polisi, 1 Nisan’da kaçan bir keçiyi şehir içinde kovalaması ve patates kızartması kullanarak yakalamaya çalışması polisin vücut kamerasına yansıdı. Polis, olayla ilgili olarak yaptığı esprili açıklamasında, “Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama polislerimizden ve yardımsever toplumumuzdan saklanamazsınız” ifadelerine yer verdi.
5.04.2024 Vatan TV
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
5.04.2024 Gündem
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Gazze faaliyetlerini durdurdu!
Gazze faaliyetlerini durdurdu! Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli insani yardım kuruluşu American Near East Refugee Aid (Anera), World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının İsrail’in saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Gazze’deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.
3.04.2024 Gündem
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi Dünya turizminin göz bebeği İstanbul 2024 yılının ilk 2 ayında 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,08 artış gösterdi. Türkiye’ye ilk 2 ayda gelen 4 milyon 341 bin 606 yabancı ziyaretçi sayısının yarısını ağırlayan İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.
26.03.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” artık Misli’de!
19.03.2024 İddaa
ABD'nin tankları sınırda! Yunanistan, Dedeağaç'ta askeri  yığınak yapıyor
ABD'nin tankları sınırda! Yunanistan, Dedeağaç'ta askeri yığınak yapıyor Amerika Birleşik Devletleri,(ABD) Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Dedeağaç'a askeri yığınak yapmaya devam ediyor.Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu belirtti.
15.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı?
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı? Dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hakları için mücadele ettiği bu önemli gün, tarihte birçok önemli dönüm noktasına sahne oldu. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan bu gün, kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesini yansıtıyor. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgulayan bu gün, dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İlk kadınlar günü ne zaman kutlandı? Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, 8 Mart kadınlar günü ilk nerede kutlandı? 8 Mart neden Dünya Kadınlar günü ilan edildi?
8.03.2024 Gündem
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı ABD Başkanı Biden: "Gazze'de 30 binden fazla Filistinli öldürüldü, bunların çoğu Hamas üyesi değildi; binlerce masum kadın ve çocuk öldürüldü." dedi. Biden, orduya Gazze limanında yardım rıhtımı kurulması talimatın verdiğini duyurdu.
8.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amerika birleşik devletleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.