Amber Heard  Sevgili

Amber Heard Sevgili

Son dakika Amber Heard sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amber Heard sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amber Heard sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amber Heard Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amber heard sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 amber heard sevgili haberi bulunmuştur. Tüm amber heard sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk ile Amber Heard bakın neden ayrılmış?
Elon Musk ile Amber Heard bakın neden ayrılmış? İş adamı Elon Musk, oyuncu Amber Heard ile ayrıldığını doğruladı. ABD'li aktristin instagram paylaşımına yorum yazan Musk, "Gelecek neler getirir, bilinmez" ifadelerini kullandı.
9.08.2017 Magazin
Amber Heard şekilden şekile girdi!
Amber Heard şekilden şekile girdi! Avustralya'daki film çekimin ardından, ABD'deki evine dönen oyuncu Amber Heard, kız arkadaşlarıyla buluşup birlikte yoga yaptı.
28.06.2017 Magazin
Amber Heard ilişkisini 'öpücükle' duyurdu!
Amber Heard ilişkisini 'öpücükle' duyurdu! Elon Musk’la birlikte olmaya başladığı iddia edilen Amber Heard, bu ilişkisini öpücüklü bir fotoğrafla doğruladı.
24.04.2017 Magazin
Amber Heard bakın kiminle evleniyor?
Amber Heard bakın kiminle evleniyor? ABD'li aktör Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard ile Tesla Motor’un CEO'su Elon Musk’ın evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi.
20.04.2017 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
En güzel bebekler geliyor!
En güzel bebekler geliyor! Hepsinin kaşı gözü ayrı güzel, hepsi birbirinden çekici, hepsi birbirinden yetenekli...
18.07.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Amber Heard Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amber heard sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.