Amber Heard  İnstagram

Amber Heard İnstagram

Son dakika Amber Heard instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amber Heard instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amber Heard instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amber Heard İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amber heard instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 amber heard instagram haberi bulunmuştur. Tüm amber heard instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seksi oyuncu bit pazarında yakalandı!
Seksi oyuncu bit pazarında yakalandı! Oyuncu Amber Heard, önceki gün Pasadena'daki bir bit pazarında görüntülendi.
14.11.2017 Magazin
Amber Heard şekilden şekile girdi!
Amber Heard şekilden şekile girdi! Avustralya'daki film çekimin ardından, ABD'deki evine dönen oyuncu Amber Heard, kız arkadaşlarıyla buluşup birlikte yoga yaptı.
28.06.2017 Magazin
Amber Heard ilişkisini 'öpücükle' duyurdu!
Amber Heard ilişkisini 'öpücükle' duyurdu! Elon Musk’la birlikte olmaya başladığı iddia edilen Amber Heard, bu ilişkisini öpücüklü bir fotoğrafla doğruladı.
24.04.2017 Magazin
Amber Heard bakın kiminle evleniyor?
Amber Heard bakın kiminle evleniyor? ABD'li aktör Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard ile Tesla Motor’un CEO'su Elon Musk’ın evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi.
20.04.2017 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Elon Musk ile Amber Heard bakın neden ayrılmış?
Elon Musk ile Amber Heard bakın neden ayrılmış? İş adamı Elon Musk, oyuncu Amber Heard ile ayrıldığını doğruladı. ABD'li aktristin instagram paylaşımına yorum yazan Musk, "Gelecek neler getirir, bilinmez" ifadelerini kullandı.
9.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amber Heard İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amber heard instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.