Gazete Vatan Logo

En güzel bebekler geliyor!

En güzel bebekler geliyor!

Hepsinin kaşı gözü ayrı güzel, hepsi birbirinden çekici, hepsi birbirinden yetenekli. Şov dünyasının en güzel kadınları bu aralar bebek bekliyor. Hazır olun, dünyanın en güzel bebekleri yolda!

Scarlett Johansson’ın karnı büyüdü



Dünyanın en seksi kadınlarından biri: Scarlett Johansson. Geçen hafta çok kıskanç bir sevgili olduğunu itiraf ettiği röportajıyla gündemdeydi. 29 yaşındaki ABD’li oyuncu geçen yıl Fransız reklamcı ve gazeteci Romain Duraic ile nişanlandığını duyurmuştu. Çift ilk çocuklarını önümüzdeki ay kucaklarına almaya hazırlanıyor. Bugüne kadar katıldığı davetlerde seksapalitesinden hiç ödün vermedi. Üstelik giydiği kıyafetlerle de itinayla gizledi karnını. İlk kez haftasonu New York’ta çekilen bir fotoğrafla görüntülendi karnı.

Mila Kunis suda doğum yapacak



Son dönemin en gözde çiftlerinden: Mila Kunis ve Ashton Kutcher. 30 yaşındaki Kunis defalarca en çekici kadın seçildi. Hep verdiği birbirinden seksi pozlarıyla konuşuldu.

Ancak hamileliği öğrenildiğinden bu yana hep spor kıyafetlerle görüntülendi. Doğum ile ilgili kararları da çok konuşuldu.

Verdiği bir röportajda doğum sırasında nişanlısı Ashton Kutcher’ın “vajinamın parçalanışını görmesini istemiyorum” ifadesiyle magazin basının gündemine oturdu. Son olarak bir arkadaşı Kunis’in suda doğum yapmak istediğini açıkladı.

Rachel Bilson büyüdü anne oluyor



32 yaşındaki Rachel Bilson... Hayatımıza The O.C’nin Summer karakteri olarak girdi. O gençlik dizisindeki kız büyüdü bugünlerde anne olmak için gün sayıyor. Star Wars’un Anakin Skywalker’ı Hayden Christensen ile nişanlanmıştı 2008’de.
Bilson oldum olası Hollywood’daki en şık ünlülerden biri olarak gösteriliyor. O ‘vintage’ tarzından ödün vermiyor hamileliği sırasında da. Şu sıralar Barbados’taki tatilinden yeni döndü.

Bol bol bikinili pozları yansıdı o tatilden basına. Tabii 5 aylık hamile olmasına rağmen fit vücuduyla herkesi kıskandırdı.

Christina Aguilera aldığı 22 kiloyu unutmadı

Yİne yaşlandığımızı hissettiren hamileliklerden. Çocukluğumuzda Disney Channel’da Mickey Mouse Club ile ünlenen Christina Aguilera. 33 yaşındaki ünlü şarkıcının Jordan Bratman ile evliliğinden 6 yaşında bir oğlu var. Hâlâ o hamileliği sırasında verdiği çıplak pozlarla gündemde. Şubat ayında sevgilisi Matt Rutler’la nişanlandığını, bir hafta sonra da 2’nci çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Hamileliğinin son haftalarında olan Aguilera geçen hamileliğinde aldığı 22 kilo yüzünden çok eleştirilmişti. Bu kez daha dikkatliydi. Hamileliği boyunca sahnede yine seksi kıyafetleriyle gönülleri fethetti.

Amber Heard ‘lezbiyen değilim kız arkadaşım var’



28 yaşındaki ABD’li aktris ve manken Amber Heard... 2008’de lezbiyen olmadığını ama kız arkadaşı olduğunu duyurmuştu. O ilişkisi 3 yıl sürdü. 2012’deyse yine gençliğimize Karayip Korsanları filmindeki Kaptan Jack Sparrow karakteriyle damgasını vuran Johnny Depp ile ilişki yaşamaya başladı.

Aralık 2013’te nişanlanan çift kısa süre sonra da Heard’ün hamile olduğunu açıkladı... Heard son sürat davetlere katılmaya devam ediyor. Daha karnı belli değil.

Bu Depp’in 3’ncü çocuğu olacak.