Altan Tan

Altan Tan

Son dakika altan tan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altan tan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altan tan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altan Tan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altan tan gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 altan tan haberi bulunmuştur. Tüm altan tan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor?
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin alanlar, piyasada yaşanan çöküşle birlikte dolar bazında yüzde 61 kayıp yaşadı. Bitcoinde bu dalgalı seyir ilk değil. Bitcoin 2011'de 2 ayda yüzde 2970 yükselip daha sonra 5 ayda yüzde 93 düşmüş, 2013'te ise 4 ayda yüzde 1669 yükselip sonraki 3 ayda yüzde 95 değer kaybettirmişti. Aynı şekilde 2017-2018 döneminde de önce yüzde 1965 kazandırmış, sonra yüzde 84 kaybettirmişti. Bitcoin 2021'de de ilk 4 ayda yüzde 117 yükselmiş, sonraki 3 ayda yüzde 53 kaybettirmişti. Peki, Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar düşer? İşte Bitcoin yorumu…
12.05.2022 Ekonomi
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi...
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi... NFT yani Non-Fungible Token ülkemizde sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Bu yıla damga vuran teknolojilerden biri NFT. Benzersiz dijital varlıklar hem futbol kulüpleri hem de sanatçıların gözdesi oldu. Yatırımcılar da bu alana yönelirken, NFT’nin büyüklüğü artmaya başladı. NFT’yi daha çok duymaya devam edeceğiz.
3.11.2021 Ekonomi
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen 6-8 Ekim eylemlerine ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, Altan Tan, Ahmet Türk gibi HDP'li isimlerin de yer aldığı 108 sanıklı dava, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülmeye başlıyor.
26.04.2021 Gündem
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık...
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık... Araba alacakları ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. Yeni bir dönem başlıyor. Araba alımında ödemeler arttık o yöntemle de yapılabilecek. McLaren, Cadillac, Bugatti, Tesla gibi 11 binden fazla üst segment otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors, kullanıcılara ödemelerini Türkiye’nin ilk yerli coin’i olan Bitcicoin ile gerçekleştirme imkânı sunmaya başladı.
15.04.2021 Otomobil
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
Ahmet Türk,  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ahmet Türk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kobani eylemleri soruşturması kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
19.10.2020 Yaşam
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, şu anda Türkiye'de erken seçimi gerektirecek siyasal şartlar olmadığını belirterek, "Erken seçimi, herhangi birisi, herhangi bir parti ya da partiler isteyebilir ama bunun bir siyasal zemininin, rasyonalitesinin, bir takım gereklerinin olması lazım. Tabii bunun ikinci adımının olması gerekir, yani rasyonalitesi var, bunu parlamentoda sağlayacak bir aritmetiğin ortaya çıkması lazım. Ne rasyonalitesi vardır ne aritmetiği vardır, dolayısıyla erken seçim üzerinden bir tartışma yapmak beyhude bir çabadır. Açıkçası Türkiye'nin bu kadar zor sorunlarla boğuştuğu bir ortamda vakit kaybıdır diye düşünüyorum." dedi.
18.10.2020 Siyaset
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı Kobani soruşturmasında eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklanırken, eski HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2020 Gündem
AK Parti yeni istihdam paketini Meclis'e sundu!
AK Parti yeni istihdam paketini Meclis'e sundu! Yeni istihdam paketi AK Parti tarafından Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması çalışmamız var." ifadelerini kullandı.
16.10.2020 Ekonomi
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı Eski HDP Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen 6-7 Ekim Olayları'na ilişkin soruşturması kapsamında tutuklama kararı verildi.
13.10.2020 Gündem
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kobani eylemleri soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
1.10.2020 Gündem
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020)
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında, 82 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartılmasının ardından 7 ilde operasyon başlatıldı. Terörle mücadele ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski milletvekili ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, HDP'li RTÜK üyesi Ali Ürküt, eski HDP milletvekilleri Ayla Akat Ata, Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan, Nazmi Gür, Emine Beyza Üstün, Emine Ayna, MYK üyesi Alp Altınörs ile mevcut ve eski HDP yöneticilerinin bulunduğu öğrenildi. Peki, Kobani olayları nedir, neden oldu? 6-7 Ekim olayları ve Kobani olayları operasyonu…
25.09.2020 Gündem
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
1 milyon Türk yapıyor! Yatıran kazanıyor
1 milyon Türk yapıyor! Yatıran kazanıyor Türklerin en büyük kripto para yatırımcıları arasında yer aldığı ortaya çıktı. 1 milyon Türk yerli ve uluslararası platformlarda aylık ortalama 500-700 milyon dolarlık işlem yapıyor.
24.01.2020 Ekonomi
Saadet Partisi'nin CHP listesinden Meclis'e giren 3 milletvekili
Saadet Partisi'nin CHP listesinden Meclis'e giren 3 milletvekili 24 Haziran seçimleri sürecinde sosyal medyadaki renkli kampanyaları ile ön plana çıkan Saadet Partisi (SP) sandıkta hüsrana uğradı. SP, Meclis'te sadece 3 milletvekili ile temsil edilecek.
25.06.2018 Siyaset
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Altan Tan Saadet Partisi'nden aday
Altan Tan Saadet Partisi'nden aday Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, HDP'li Altan Tan'ın kendi listelerinden seçime gireceğini söyledi.
18.05.2018 Siyaset
Savunmalarını kitap yaptılar
Savunmalarını kitap yaptılar Darbe soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakim karşısına çıktı. Altan’lar savunmalarını kitap haline getirip bazı izleyicilere dağıttı
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekile 2 yıl hapis cezası
HDP'li vekile 2 yıl hapis cezası Şanlıurfa'da "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan yargılanan Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'a 2 yıl hapis cezası verildi
16.06.2017 Siyaset
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan hakkında 5 ayrı suçtan 38,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
22.02.2017 Siyaset
AK Partili vekil konuştu, CHP'liler alkışladı
AK Partili vekil konuştu, CHP'liler alkışladı AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, kış olimpiyatlarının Erzurum'da yapılması için Meclis'teki milletvekillerinden destek istedi, CHP'li vekiller de alkışa destek verdi.
16.02.2017 Siyaset
HDP'li Altan Tan gözaltına alındı
HDP'li Altan Tan gözaltına alındı HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, hakkında çıkarılan "zorla getirme" kararı gereği ifade vermek üzere adliyeye getirildi.
29.09.2021 Gündem
Altan Tan: Kürtler PKK'nın oyununa gelmedi
Altan Tan: Kürtler PKK'nın oyununa gelmedi ‘Hendek döneminde Kürtler sokağa çıkmadılar ve oyun bozuldu’ diyen HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, “Türkiye’nin batısında da bu iş yapılmak istendi. Çok şükür, Kürdü ile Laz’ı, Çerkez’i ile Türkiye bu oyuna gelmedi” dedi. Tan, “HDP'den, PKK'nın yanlış olan şiddet tarzına yüksek sesle karşı çıkması beklendi. Daha güçlü bir şekilde PKK'ya karşı tavır sergilemesi gerekirdi.” dedi.
29.09.2021 Gündem
Altan Tan'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması!
Altan Tan'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması! Diyarbakır'da konser veren genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin sahne aldığı mekanda yaşanan patlamanın ardından sosyal medyada HDP'li Altan Tan'ın da yaralandığı iddia edilmişti. HDP'li vekil bu iddiaları Twitter'dan yalanladı.
20.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Altan Tan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altan tan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.