Altan

Altan

Son dakika altan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altan gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.742 altan haberi bulunmuştur. Tüm altan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı...
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı... Yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Erbulak, babası Altan Erbulak’ın annesi Altan Aşkın’ı oyuncu Füsun Erbulak’la aldattığını ve ailesinin bu yüzden dağıldığını açıkladı.
23.01.2024 Magazin
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı Trabzon’un Sürmene ilçesinde geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyere çarptı. Kazada, parçalara ayrılan otomobildeki Serhat Yılmaz (30) ve Emirhan Bodur (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
9.01.2024 Gündem
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hikayesi bu akşam Show Tv'de başlıyor. Ne Gemiler Yaktım adlı tv dizisi annelikten başka ortak noktaları olmayan iki karakterin mücadelesini seyirciyle paylaşacak. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ne Gemiler Yaktım uyarlama bir dizi olmayacak. Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları arasında kimler var? Detaylar haberimizde.
4.12.2023 Televizyon
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Yaşam
Kayseri’de dünya rekoru: 1 ton mantı 1 kazanda pişirildi
Kayseri’de dünya rekoru: 1 ton mantı 1 kazanda pişirildi Kayseri’de 1 ton mantı 1 kazanda pişirilerek dünya rekoru kırıldı.
28.10.2023 Yaşam
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Ula ilçesinde tali yoldan kavşağa kontrolsüz çıktığı belirtilen otomobil ile VİP minibüsün çarpıştığı kazada, 1'i çocuk, 5 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.
28.10.2023 Yaşam
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Altan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.