Alp Yalman

Alp Yalman

Son dakika Alp Yalman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alp Yalman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alp Yalman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alp Yalman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alp yalman gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 alp yalman haberi bulunmuştur. Tüm alp yalman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı?
Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, 84 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı?
10.09.2021 Gündem
Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti
Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti Galatasaray'da şampiyonluk sevinci yaşayan eski başkanlardan Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti.
10.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Derwall için anma mesajı
Galatasaray'dan Derwall için anma mesajı Galatasaray Kulübü, eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall'in ölümünün 12. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
26.06.2019 Galatasaray
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım!
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım! Galatasaray'ın efsane Başkanı Adnan Polat, "Başkan olsam Fatih Terim'le çalışmazdım. Çünkü başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün 'Ailemle konuştum, Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor' diyerek teklifi geri çevirdi" dedi.
3.06.2019 Galatasaray
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü!
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü! Süper Lig'de 22. zaferini ilan eden Galatasaray'da son 9 başkanın tamamı en az 1 şampiyonluk gördü.
20.05.2019 Galatasaray
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, “Başkan Erdoğan’ın ‘AB için 81 milyona gideriz’ açıklaması çok doğru. Başkanlık sistemini de halkımız oyladı, bunu da oylarız” diyerek ekledi: AB’nin standart dışı muamelesine isyan ediyorum; bizi kullanmak istiyorlar. Referandum sonucu ‘hayır’ çıkarsa AB ekonomik krize girer çünkü yıllardır ihracat yaptığı ülkeyi kaybeder, işşizlik artar.
8.10.2018 Fenerbahçe
Galatasaray'da eski başkanlar galibiyete inanıyor
Galatasaray'da eski başkanlar galibiyete inanıyor Galatasaray'ın eski patronları, Kadıköy'deki 19 yıllık galibiyet hasretinin dineceğini düşünüyor.
16.03.2018 Galatasaray
G.Saray'daki dev zirvede Adnan Polat kararı
G.Saray'daki dev zirvede Adnan Polat kararı Galatasaray Müzesi'nin açılışında gerçekleştirilen dev buluşmada Adnan Polat konusu da gündeme gelirken, Ünal Aysal da bu konuya olumlu yaklaştı.
1.03.2018 Galatasaray
Adnan Polat yok Ünal Aysal geliyor
Adnan Polat yok Ünal Aysal geliyor Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, tüm başkanlara davet yaptı, sarı-kırmızılı kulüpte güç birliği oluşması için çalışmaya başladı.
27.02.2018 Galatasaray
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun 20 Ocak 2018’de olağanüstü genel kurula gitme kararı sonrası, seçilecek yönetimin görev süresiyle ilgili tartışmalar ön plana çıkmaya başladı.
20.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek açıkladı: 'Fatih Terim...'
Dursun Özbek açıkladı: 'Fatih Terim...' Olağanüstü seçimli genel kurur kararı alan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek açıklama yaptı.
19.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Özbek, "Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek" dedi
16.08.2017 Galatasaray
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu Levent Nazifoğlu, Galatasaray yönetimini krizleri yönetememekle ve Riva ile Florya'dan gelen maddi kaynağı amacı dışında kullanmakla eleştirdi.
17.07.2017 Galatasaray
Galatasaray efsanesini unutmadı
Galatasaray efsanesini unutmadı Galatasaray, 26 Haziran 2007'de hayatını kaybeden eski teknik drektörü Jupp Derwall'i unutmadı.
26.06.2017 Galatasaray
Fatih Terim resmen açıkladı! Galatasaray...
Fatih Terim resmen açıkladı! Galatasaray... Galatasaray Tarihi ve Galatasaray Efsaneleri belgeselinin 13. bölümünde konuk Fatih Terim’di.
23.06.2017 Galatasaray
Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı
Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı.
27.05.2017 Galatasaray
Erkeksen açıkla!
Erkeksen açıkla! Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sert ifadelerle yüklendi.
11.05.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan bomba sözler! 'Git onu Koç'a anlat'
Fatih Altaylı'dan bomba sözler! 'Git onu Koç'a anlat' Fatih Altaylı, Habertürk'teki köşesinde gündemi değerlendirdi.
3.05.2017 Galatasaray
Sadece iki yılda tarihi çöküş!
Sadece iki yılda tarihi çöküş! Dursun Özbek yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte mali, idari ve sportif erozyon yaşanmaya devam ediyor.
26.04.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, gazetecilere saldıran Başakşehirli futbolcular için "Takımdan, milli takımdan her yerden atmak lazım. Bunlar adam değil" yorumunu yaptı
24.04.2017 Futbol
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler!
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler! Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptılar
18.04.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan olay sözler!
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, Fenerbahçeliler, derbiye kalabalık gelsin. Giderken de Dursun Özbek'i götürüp müzelerine koysun" dedi
11.04.2017 Galatasaray
G.Saray'da Alp Yalman'ın yerine Mehmet Taylan geldi!
G.Saray'da Alp Yalman'ın yerine Mehmet Taylan geldi! Galatasaray yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Alp Yalman'ın yerine bir dahaki genel kurula kadar Mehmet Taylan atandı
3.04.2017 Galatasaray
Haldun Üstünel resmen açıkladı!
Haldun Üstünel resmen açıkladı! Galatasaray'da çalıştığı dönemde bitirdiği transferlerle taraftarların gözdesi olan Haldun Üstünel, atanmayla değil, seçimle görev yapacağını söyleyerek Nazifoğlu'na gönderme yaptı.
2.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Alp Yalman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alp yalman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.