Alman Milletvekilleri

Alman Milletvekilleri

Son dakika Alman milletvekilleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alman milletvekilleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alman milletvekilleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Milletvekilleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman milletvekilleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 alman milletvekilleri haberi bulunmuştur. Tüm alman milletvekilleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya: Ordumuzda 'kabiliyet eksikliği' var
Almanya: Ordumuzda 'kabiliyet eksikliği' var Alman Savunma Bakanlığı'nın bir raporunda, Alman ordusunda NATO'nun Acil Müdahale Gücü için "kabiliyet eksikliği" olduğu belirtildi. Raporda ordunun yeterince yelek, kışlık giysi ve çadırı olmadığı da kaydedildi.
19.02.2018 Dünya
Yedi Alman vekil Konya üssündeydi
Yedi Alman vekil Konya üssündeydi Türkiye ve Almanya’yı karşı karşıya getiren Alman milletvekillerinin Konya’daki 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlanan NATO Üssündeki Alman askerlerini ziyaretleri dün gerçekleşti.
29.09.2021 Gündem
Alman milletvekilleri Konya'da!
Alman milletvekilleri Konya'da! Türkiye'nin verdiği izin ve NATO formülüyle Konya'ya gelen Alman milletvekillerini taşıyan uçak, Almanya'dan değil Brüksel'den havalandı. Milletvekilleri, Konya'daki 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda bulunan Alman askerlerini ziyaret ediyor.
8.09.2017 Dünya
Alman milletvekilleri Konya'ya gidiyor
Alman milletvekilleri Konya'ya gidiyor Alman milletvekillerin Konya üssü ziyareti yarın NATO şemsiyesi altında gerçekleşecek. 7 vekil, NATO Genel Sekreter Yardımcısı'nın başkanlığındaki heyetle Konya'ya uçacak.
7.09.2017 Dünya
NATO'dan Alman parlamenterler için Konya üssü teklifi!
NATO'dan Alman parlamenterler için Konya üssü teklifi! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO çerçevesinde bir parlamenter grubunun Konya üssünü ziyaret etmesi teklifinde bulundu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan 'Almanya' açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan 'Almanya' açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Alman milletvekillerinin İncirlik'i ziyaret talebine ilişkin soru üzerine, Avrupa'nın önemli ülkelerinden biri olan Almanya ile Türkiye'nin kapsamlı ekonomik, siyasi, kültürel, insani ilişkileri olduğunu dile getiren Kalın, "Türkiye'ye gelip, 'Ben şu üssü ziyaret edeceğim, Türkiye buna karşı çıkıyor. Ne kadar yanlış bir davranış' gibi bir tutum içine girmesi kabul edilemez." dedi
29.09.2021 Gündem
Almanya'ya İncirlik tokadı!
Almanya'ya İncirlik tokadı! Türkiye'nin İncirlik ziyaretlerini askıya almasından sonra Alman hükümeti tam bir tavır gösteremedi
29.09.2021 Gündem
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri!
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel’e İncirlik’i ziyaret talepleriyle ilgili “Listedeki isimler uygunsa tabii olabilir... Zira Alman milletvekillerinin arasında bazen tero¨ristlere açıkça destek verenler de olabiliyor” dediğini aktardı
26.05.2017 Siyaset
Alman milletvekilleri Türkiye'ye geliyor
Alman milletvekilleri Türkiye'ye geliyor Alman Federal Meclisi'nde (Bundestag) görevli 4 milletvekili, 25-28 Mayıs tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.
23.05.2017 Siyaset
Ankara, Alman vekillere kapıları kapattı!
Ankara, Alman vekillere kapıları kapattı! Alman milletvekilleri İncirlik Hava Üssü’nü ziyaret etti. Böylelikle Türkiye ile Almanya arasında gerilime yol açan sorunlardan biri aşılmış oldu. Ancak heyetin Türk hükümet yetkilileri ile görüşemediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Alman vekillerden Türkiye'ye Irak desteği
Alman vekillerden Türkiye'ye Irak desteği ALMAN milletvekillerinin İncirlik ziyareti sonrası, heyet üyeleri İzmir'de değerlendirmelerde bulundu. Ermeni soykırımı tasarısının kabul edilmesinden sonra gerilen ilişkilere yönelik Alman milletvekilleri, diyalog mesajı verdi.
29.09.2021 Gündem
Alman milletvekilleri İncirlik Üssü'nde
Alman milletvekilleri İncirlik Üssü'nde Almanya Federal Cumhuriyeti Federal Meclis Savunma Komisyonu üyeleri, Alman askerlerini ziyaret etmek amacıyla İncirlik Üssü'ne geldi.
29.09.2021 Gündem
Alman basını: Merkel Erdoğan'ın önünde diz çöktü
Alman basını: Merkel Erdoğan'ın önünde diz çöktü Neue Osnabrücker Zeitung gazetesi, "İki gün sonra parlamenterlerin İncirlik'teki askerleri ziyaret edebileceği haberi geldi. İznin çıkmasında rol oynayan şartlar keyif kaçırtıcı. Erdoğan güç kazanıyor" diye yazdı.
17.06.2021 Dünya
İncirlik krizi için bir küstah çıkış daha
İncirlik krizi için bir küstah çıkış daha Alman uzman Magdalena Kirchner, Türkiye ile Almanya arasındaki İncirlik krizinde Ankara'nın Merkel'i iç siyasette zor durumda bıraktığını ve NATO açısından “güvenilir müttefik” imajını tehlikeye attığı uyarısı yaptı.
14.07.2016 Dünya
Merkel'den İncirlik açıklaması
Merkel'den İncirlik açıklaması Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Varşova'daki görüşmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Merkel, Alman milletvekillerinin İncirlik'i ziyaret etmesine izin verilmesi gerektiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
NATO'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren 'AWACS' kararı
NATO'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren 'AWACS' kararı Türkiye’nin İncirlik Üssü’nü ziyaretlerine izin vermediği Alman milletvekilleri, Ankara’yı AWACS misyonuna onay vermemekle tehdit etmişti ancak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg AWACS erken uyarı ve gözlem uçaklarının Türkiye'de gönderileceğinin açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Berlin’den Ankara’ya AWACS tehdidi
Berlin’den Ankara’ya AWACS tehdidi İncirlik Üssü’nü ziyaretlerine izin verilmeyen Alman milletvekilleri, Türkiye’yi, NATO’nun AWACS misyonuna onay vermemekle tehdit etti. Federal Meclis Savunma komisyonu Eylül ayında bir heyetin İncirlik’e gelmesini kararlaştırdı
29.09.2021 Gündem
Alman milletvekillerinden İncirlik tehdidi
Alman milletvekillerinden İncirlik tehdidi Bild'in haberine göre İncirlik Üssü'nü ziyaretlerine izin verilmeyen Alman milletvekilleri, Türkiye'yi Awacs misyonuna onay vermemekle tehdit etti.
7.07.2016 Dünya
Alman Savunma Bakanı İncirlik nedeniyle baskı altında
Alman Savunma Bakanı İncirlik nedeniyle baskı altında Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen bugün Alman askerlerini ziyaret etmek üzere İncirlik'e gidiyor. Von der Leyen İncirlik ziyareti nedeniyle baskı altında.
17.06.2021 Dünya
Almanya Türkiye’ye asker gönderecek
Almanya Türkiye’ye asker gönderecek NATO misyonu kapsamında Türkiye’nin hava savunmasına destek vermek için Alman AWACS uçakları Türkiye'ye gönderilecek. Uçaklarla birlikte kaç Alman askerinin Türkiye'ye gönderileceği henüz belirsiz.
27.12.2015 Dünya
Almanya’dan Özel’e kimyasal suçlaması!
Almanya’dan Özel’e kimyasal suçlaması! Yeni Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in 1999 yılında PKK’lılara karşı kimyasal silah kullandığını iddia eden Alman milletvekilleri Necdet Özel’in savaş suçlusu olduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Avrupa’da 6 kişi aşı olduktan sonra öldü
Avrupa’da 6 kişi aşı olduktan sonra öldü TIp dünyasında büyük bir tartışma yaşanmasına sebep olan domuz gribi aşısı ile ilgili gerilim Almanya ve İsveç’te aşının ardından ölüm vakalarının meydana gelmesiyle daha da alevlendi...
16.11.2009 Dünya
Avrupa namus cinayetlerini tartışıyor
Avrupa namus cinayetlerini tartışıyor Almanlar zorla evliliği yasaklama peşinde İngiltere'de töre kurbanlarına özel sığınma evi açıldı. Savcı ve polisler eğitiliyor
21.03.2005 Yaşam
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddetti
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddetti Almanya Federal Meclisi’nde (Bundestag) bugün oylanan Ukrayna'ya Alman yapımı Taurus seyir füzeleri sevkiyatı önergesi, 690 milletvekilinden 495’inin aleyhte oyuyla reddedildi.
14.03.2024 Dünya
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman Milletvekilleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman milletvekilleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.