Alman Basını

Alman Basını

Son dakika alman basını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman basını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman basını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Basını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman basını gelişmeleri de dahil olmak üzere 880 alman basını haberi bulunmuştur. Tüm alman basını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama!
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama! Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transfer gündemlerinde yer alan Sacha Boey hakkında açıklama yaptı.
26.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Maça bile çıkmadı, Okan Buruk'a resti, işte yeni takımı
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Maça bile çıkmadı, Okan Buruk'a resti, işte yeni takımı GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da Sacha Boey kadroda yok! Maç esnasında transferi duyurdular. Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u konuk eden Galatasaray'da Sacha Boey maç kadrosunda yer almadı. Karşılaşmanın oynandığı esnada Alman basını son dakika transfer gelişmesini duyurdu. Fabrizio Romano da transferin detaylarını paylaştı.
26.01.2024 Galatasaray
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de dostluk maçında karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar mücadeleden 3-2 galip ayrılırken, karşılaşma Alman basınında da büyük yankı buldu. İşte detaylar...
19.11.2023 Şampiy10
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi! Ayrılmaya karar verdi, işte yeni takımı
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi! Ayrılmaya karar verdi, işte yeni takımı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Alman basını yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyurdu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
14.11.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Milli takımda Mesut Özil bombası! TFF açıkladı: Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop...
Milli takımda Mesut Özil bombası! TFF açıkladı: Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop... A Milli Futbol Takım'nda teknik direktör Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı. Alman çalıştırıcının ardından teknik direktör arayışlarına başlandı. Ancak Alman basını bomba bir iddia ortaya attı. Öte yandan TFF Stefan Kuntz ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
19.09.2023 Fenerbahçe
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri'
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Alman medya kurumu Redaktions Netzwerk Deutschland (RND) yeni dışişleri bakanı Halan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı.
8.06.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını gelişmeleri dakika dakika okurlarına aktarırken Alman basınından itiraf gibi bir haber geldi.
19.05.2023 Dünya
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Akkuyu NGS dünya gündeminde geniş yer buldu: Türkiye nükleer güç oluyor
Akkuyu NGS dünya gündeminde geniş yer buldu: Türkiye nükleer güç oluyor Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne taze yakıtın getirilmesi için düzenlenen tören tüm dünyada ilgi çekti. Uluslararası basın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in sözlerine geniş yer ayırırken CNN Yunanistan 'Türkiye nükleer güç oluyor' başlığını kullandı.
28.04.2023 Dünya
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ı seçme sebebini açıkladı
Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ı seçme sebebini açıkladı Sassuolo News yayın yönetmeni Antonio Parrotto, Kaan Ayhan'ı anlattı. Skorer'in sorularını yanıtlayan İtalyan gazeteci, Galatasaray'ın yeni transferini tartıya çıkardı.
11.03.2023 Galatasaray
Brighton, Newcatle, Dortmund, B.Münih, Napoli.. Avrupa devleri onun için İstanbul'a geliyor
Brighton, Newcatle, Dortmund, B.Münih, Napoli.. Avrupa devleri onun için İstanbul'a geliyor Son oynanan Kayserispor maçında attığı gol ve gösterdiği eşsiz performansıyla göz kamaştıran Ferdi Kadıoğlu için tam 5 Avrupa kulübü devreye girdi.
8.03.2023 Fenerbahçe
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor Türkiye'ye euro dolar yağacak. Avrupalılar enerji krizi sebebiyle Türkiye'ye akın etmeye hazırlanıyor. Alman basını ve hükümeti tarafından Alman vatandaşlara kış ayını Türkiye'de geçirmelerine yönelik uyarılar yapılıyor. Son olarak Almanya’da Bild Gazetesi, düzenlediği bir yarışmada ödül olarak Türkiye tatili vereceğini açıklarken; ilanda yer alan, “Isıtıcıyı kapatın, soğuk kış günlerinden kaçın." ifadelerini kullandı.
7.11.2022 Ekonomi
Elinde 5 santrafor var! Alexander Sörloth'ta flaş gelişme
Elinde 5 santrafor var! Alexander Sörloth'ta flaş gelişme Son olarak Chelsea'den Timo Werner'i kadrosuna katan Leipzig'de 5 forvetin olması gözleri bir anda Alexander Sörloth'a çevirdi.
12.08.2022 Fenerbahçe
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler...
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler... Terör örgütü PKK, Almanya’da faaliyet yasağının kaldırılması için harekete geçti. Alman avukatlar, İçişleri Bakanlığı’na başvuruda bulunarak terör örgütü PKK’ya yasağın kaldırılmasını istedi. İçişleri, yasağın kaldırılmasını düşünmediklerini açıkladı.
12.05.2022 Dünya
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon Euro çaldığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan’ın, Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Alman basını Yasemin’in, soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte İzmir’de havuzlu bir villada tatil yaptığını yazdı.
29.04.2022 Yaşam
Dün akşam Hakan Çalhanoğlu Roma'yı devirdi hesap Maldini'ye kesildi
Dün akşam Hakan Çalhanoğlu Roma'yı devirdi hesap Maldini'ye kesildi Dün akşam Giuseppe Meazza Stadı'nda Roma'yla karşı karşıya gelen ve mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılan İnter'de Hakan Çalhanoğlu'nun 2 asisti İtalya basınında tam not aldı.
24.04.2022 İtalya
Boğaz'dan gelen İHA gücü! Almanlar şaşkın: Türkiye nasıl modern silah teknolojisinin lideri haline geldi?
Boğaz'dan gelen İHA gücü! Almanlar şaşkın: Türkiye nasıl modern silah teknolojisinin lideri haline geldi? Bayraktar'ın ürettiği insansız hava araçları dünya medyasında yer bulmaya devam ederken, Türkiye'nin 2012 yılından itibaren adım attığı akıllı füze sistemlerinde de, özellikle son 5-6 yıl içinde önemli bir başarı elde etti. Alman basını, "Boğaz'dan gelen İHA gücü" başlıklı analiz haberinde Türkiye'nin nasıl önemli bir silah teknolojisi üreticisi olduğuna dair bir analiz haber kaleme aldı. Alman ordusunun teknolojiyi yakalamak için daha fazla para alacağının belirtildiği haberde, Türk SİHA'larını Rusya-Ukrayna savaşındaki önemli rolüne dikkat çekildi.
5.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Basını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman basını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.