Alman Askerleri

Alman Askerleri

Son dakika Alman askerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alman askerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alman askerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Askerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman askerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 alman askerleri haberi bulunmuştur. Tüm alman askerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya Bayrağı Anlamı Nedir? Almanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Almanya Bayrağı Anlamı Nedir? Almanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Almanya bayrağı yatay eşit çizgiler ile ayrılmış siyah, kırmızı ve sarı renklerden oluşmaktadır. Avrupa kıtasında bulunan Almanya 1990 tarihinde Almanya Federal Cumhuriyeti olarak bağımsızlığını kazanmıştır. 
1.09.2023 Eğitim
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havalimanında çatışma çıktı! ABD ve Alman askerleri...
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havalimanında çatışma çıktı! ABD ve Alman askerleri... Taliban'ın kontrolü ele geçirdiği Afganistan'ın Kabil Havalimanı'nda çatışma çıktı. ABD ve Alman kuvvetlerinin de havaalanındaki çatışmalara dahil olduğu öğrenildi.
23.08.2021 Dünya
Alman askerleri Türk gemisine çıktı! Akdeniz'de sıcak gelişme
Alman askerleri Türk gemisine çıktı! Akdeniz'de sıcak gelişme YUNAN bir komutan tarafından sevk ve idaresi gerçekleştirilen İrini Harekatı'nda görevli bir Alman fırtakeyni, Türkiye'den Libya'ya gıda ve boya gibi muhtelif maddeler taşıyan Türk bandıralı gemiyi Doğu Akdeniz'de durdurarak, uluslararası hukuka aykırı bir şekilde saatlerce aradı.
23.11.2020 Gündem
Akdeniz'de sıcak saatler!  Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti...
Akdeniz'de sıcak saatler! Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti... Gelen son dakika haberine göre; Libya Bingazi'nin 200 kilometre kuzeyinde kargo gemisini durdurup arama yapmak isteyen Alman donanma askerleri, Ankara'nın anında devreye girmesiyle Pazartesi sabah gün doğarken gemiyi terk etti.
23.11.2020 Dünya
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor NATO'nun Kosova’daki Barış Gücü bünyesinde 20 yıl görev almasının ardından Alman askerler, konuşlu olduğu Prizren’den ayrıldı.
5.10.2018 Dünya
Yozgatlı dededen Berlin Duvarı’na ev
Yozgatlı dededen Berlin Duvarı’na ev Berlin’de yaşayan Yozgatlı göçmen Osman Kalın, 1982’de Almanya’yı bölen duvarın doğusunda kendisine bir bahçe kurdu, ardından iki katlı ağaç ev yaptı. Bahçeyi elinden almak isteyenlere direnen dede, bu yıl nisan ayında yaşamını yitirdi. Tarihi arsa ise artık ailesine emanet. Torunu ‘satmam’ diyor…
4.07.2018 Yaşam
Berlin'in iki yakası arasında iz bırakan Türk
Berlin'in iki yakası arasında iz bırakan Türk 1980'li yıllarda Berlin'de yaşayan Yozgatlı göçmen Osman Kalın, duvarın iki yakası arasında sıkışıp kalan ufak bir arsada kendisine bir bahçe kurarak ülkede silinmez bir iz bıraktı.
4.07.2018 Dünya
Kola'da kokain! İşte markaların kara geçmişi!
Kola'da kokain! İşte markaların kara geçmişi! ABD’de yeni yayımlanan bir kitap, Coca-Cola, Bayer, Ford ve Hugo Boss gibi markaların Nazilerle işbirliğini de içeren geçmişini mercek altına aldı. İşte eroin satmaktan Gestapo üniforması dikmeye uzanan hikâyeler...
3.11.2017 Dünya
Almanya, Peşmergeye desteğini geri çekiyor
Almanya, Peşmergeye desteğini geri çekiyor Almanya'nın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) güçlerine verdiği askeri eğitim desteğini geçici olarak durdurduğu bildirildi.
16.10.2017 Dünya
Almanya ile Ürdün arasında 'askerlerin statüsü' anlaşmazlığı
Almanya ile Ürdün arasında 'askerlerin statüsü' anlaşmazlığı Almanya'nın, İncirlik üssünden çekerek Ürdün'de konuşlandırmaya başladığı askerleri için "dokunulmazlık" istediği, ancak bu konuda Ürdün yönetimiyle anlaşma sağlanamadığı ifade edildi.
26.08.2017 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan flaş açıklama! 8 Eylül'de...
Dışişleri Bakanlığı'ndan flaş açıklama! 8 Eylül'de... Dışişleri Bakanlığı: Alman heyet Konya'daki NATO üssünü 8 Eylül'de ziyaret edecek. Heyete üst düzey bir NATO yetkilisi de eşlik edecek.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan Konya açıklaması geldi!
Almanya'dan Konya açıklaması geldi! Almanya Hükmet Sözcüsü Steffen Seibert, Alman milletvekillerinin Konya’da bulunan Alman askerlerini ziyaretinin iptal edilmediğini, ertenlediğini söyledi.
17.07.2017 Dünya
Almanya Konya iptalinin ardından ikiye bölündü
Almanya Konya iptalinin ardından ikiye bölündü Türkiye'nin Alman milletvekillerinin Konya'daki askeri üssünde bulunan Alman askerlerini ziyaret iznini iptal etmesi, Alman siyasetinde farklı yankılar uyandırdı. İki farklı görüş ortaya çıktı.
16.07.2017 Dünya
Almanya çekilmeye başladı!
Almanya çekilmeye başladı! Almanya, Ankara ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası Pazar günü Adana'daki İncirlik Üssü'nden askerlerini çekmeye başladı.
10.07.2017 Dünya
Alman vekiller Konya'daki üssü ziyaret edecek
Alman vekiller Konya'daki üssü ziyaret edecek Ankara'nın geçtiğimiz aylarda Alman parlamenterlerin İncirlik üssüne girmesine izin vermemesi nedeniyle büyük gerginlik yaşanan Türkiye-Almanya hattında bu kez sorunsuz bir ziyaret gerçekleşecek.
29.09.2021 Gündem
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı İncirlik anlaşmazlığı dün Alman Bakanlar Kurulu’nda ele alındı. Bakanlar Kurulu, askerlerin İncirlik’ten çekilmesi konusunda karar aldı
29.09.2021 Gündem
Alman Bakanlar Kurulu'ndan flaş İncirlik kararı!
Alman Bakanlar Kurulu'ndan flaş İncirlik kararı! Almanya Bakanlar Kurulu, Alman askerlerinin İncirlik Hava Üssü’nden çekilmesine karar verdi.
7.06.2017 Dünya
‘Katar’la ilgili yapıcı  katkılar sunmalıyız’
‘Katar’la ilgili yapıcı katkılar sunmalıyız’ MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında dünya gündemini sallayan Katar’a ambargoyla ilgili Türkiye’nin devrede olması gerektiğini kaydetti.
6.06.2017 Siyaset
Bahçeli'den yeni darbe iddiasına açıklama
Bahçeli'den yeni darbe iddiasına açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,yeni darbe iddiasıyla ilgili, "Darbecilerin gelecekleri varsa, görecekleri de vardır. Türkiye'nin kazanım ve miraslarından taviz vermeyeceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ve engellendi! Alman meclisinde birbirlerine girdiler!
Ve engellendi! Alman meclisinde birbirlerine girdiler! Dün, 'Artık Alman askerleri çekilebilir’ kararıyla Türkiye'ye mesaj vermeyi hedefleyen SPD'nin Meclis Grup Başkan Vekili Rolf Mützenich'e darbe kendi meclisinden geldi. Almanya'da iktidar partileri, Alman askerlerinin İncirlik'ten çekilmesi konusunun Federal Meclis'te oylanmasını engelledi. Muhalefet partileri hükümeti kamuoyunu aldatmakla suçladı. Türkiye düşmanlığıyla tanınan Yeşiller Partisi Eş Başkanı ve Başbakan adayı Cem Özdemir ise yine kin kustu. Türkiye'ye yollanan her türlü ılımlı mesajın Almanya'ya şantaj yapmak için bir fırsat olacağını ileri sürdü.
3.06.2017 Dünya
Son dakika... Alman askerleri yerlerde! Silah doğrulttular!
Son dakika... Alman askerleri yerlerde! Silah doğrulttular! NATO görevi kapsamında Afganistan'da bulunan Ürdün askerleriyle Alman askerleri arasında yaşanan bir olayın görüntüleri ortaya çıktı
31.05.2017 Dünya
Merkel'den Ankara hamlesi!
Merkel'den Ankara hamlesi! Almanya İncirlik tavrında tutarlı davranamıyor. Koalisyon ortağı Sosyal Demokratlar'ın baskıcı tavrından sonra Merkel yaptığı son dakika açıklamasında Ankara ile son bir uzlaşma girişiminde bulunacaklarını söyledi.
31.05.2017 Dünya
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri!
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel’e İncirlik’i ziyaret talepleriyle ilgili “Listedeki isimler uygunsa tabii olabilir... Zira Alman milletvekillerinin arasında bazen tero¨ristlere açıkça destek verenler de olabiliyor” dediğini aktardı
26.05.2017 Siyaset
Almanya'dan Türkiye açıklaması
Almanya'dan Türkiye açıklaması Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Schaefer, Türkiye'nin, çok sayıda güvenlik ve dış politika sınamalarında ABD, Almanya ve Avrupa’nın anahtar rolü olan bir ortağı olduğunu söyledi.
17.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Askerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman askerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.