Alişan Aşk

Alişan Aşk

Son dakika Alişan aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 alişan aşk haberi bulunmuştur. Tüm alişan aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alp Navruz ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor?
Alp Navruz ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? Oyuncu Ayşa Ayşin Turan ile 1,5 yıl aşk yaşadıktan sonra ayrılan Alp Navruz, geçtiğimiz günlerde İlayda Alişan ile yakınlaştı.
22.12.2022 Magazin
Seversin'in Asya'sı İlayda Alişan'dan şaşırtan aşk itirafı!
Seversin'in Asya'sı İlayda Alişan'dan şaşırtan aşk itirafı! Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden Seversin'de Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan özel hayatıyla da merak ediliyor. Güzel oyuncu İlayda Alişan, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan İlayda Alişan, "aşk" açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.
7.06.2022 Magazin
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'in klibi yayınlandı. Dizinin kamera arkası görüntülerinden ve jenerik parçasından oluşan klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.
7.05.2022 Televizyon
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor!
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin ’in ilk tanıtımı yayınlandı.
29.04.2022 Televizyon
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul!
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul! Türkücü Alişan, kendisine eş bulmasını isteyen bir takipçisine bu yanıtı verdi.
19.02.2018 Magazin
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım!
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım! Alişan'ın sevgilisi Buse Varol "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" videosuyla olay olan kadını taklit etti. İkilinin bu komik videosu "Ufukta evlilik mi var?" sorularını akıllara getirdi.
2.01.2018 Magazin
Alişan hızlı çıktı! Eda Erol'dan sonra...
Alişan hızlı çıktı! Eda Erol'dan sonra... Alişan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
4.12.2017 Magazin
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi!
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi! Dün gecce 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahne alan Alişan son dönemde gündemde olan konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.08.2017 Magazin
Daha zamanı var
Daha zamanı var Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol’la ilişkisi ortaya çıkan şarkıcı Alişan aşk sarhoşu...
7.05.2017 Magazin
Alişan 5 yıl önce Esra Erol'dan kardeşini istemiş...
Alişan 5 yıl önce Esra Erol'dan kardeşini istemiş... Müzmin bekar Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un hikayesi tam 5 yıl öncesine dayanıyor. Esra Erol Alişan ve kardeşiyle ilgili kimsenin bilmediği o sırrı açıkladı...
27.04.2017 Magazin
‘Yönetmenlik yapacağım’
‘Yönetmenlik yapacağım’ Başrollerini Doğuş, Afrikalı Ali, Yıldız Asyalı ve Teoman Gelmez’in paylaştıkları ve üç kafadar arkadaşın yetimhanede başlayan dostluklarıyla başlayan maceralarını konu eden aşk, komedi ve macera dolu bir film ‘Aşkopat’ın galası önceki akşam yapıldı...
2.04.2015 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
26.01.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı!
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, ilk buluşmalarının yıl dönümlerini kutladı. Bir dönem evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak; romantik mesajlarıyla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
19.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.