Alicia Keys

Alicia Keys

Son dakika Alicia Keys haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alicia Keys ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alicia Keys haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alicia Keys

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alicia keys gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 alicia keys haberi bulunmuştur. Tüm alicia keys haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
"Bebeği aldırmayı düşündüm"
"Bebeği aldırmayı düşündüm" Alicia Keys, 2014’te ikinci çocuğuna hamile olduğu süreçte bebeği aldırmayı düşündüğünü açıkladı.
29.03.2020 Magazin
Salon’da fark yaratan sesler
Salon’da fark yaratan sesler 2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri haline gelen Salon, 8 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Yeni sezonda öne çıkan konserler...
12.08.2018 Magazin
‘Halkalı  Şeker’le deniz keyfi
‘Halkalı Şeker’le deniz keyfi GRAMMY ödüllü şarkıcı Alicia Keys’in “Halkalı Şeker” türküsü eşliğinde yüzmesi sosyal medyada olay oldu.
5.08.2018 Magazin
ABD göçmen çocukları için ayağa kalktı
ABD göçmen çocukları için ayağa kalktı ABD genelinde yüz binlerce kişi, ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocuklarını ailelerinden ayıran tartışmalı göçmen politikası nedeniyle Trump yönetimini protesto etti
1.07.2018 Dünya
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma Japonya merkezli müzik şirketi Sony'den yapılan açıklamada, müzik yapım ve yayım devi EMI'nin yüzde 60 hissesine sahip Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mubadala Yatırım Şirketi ile Sony arasında anlaşma imzalandığı duyuruldu.
22.05.2018 Dünya
Rio’yu salladı
Rio’yu salladı Grammy Ödüllü ABD’li şarkıcı Alicia Keys (36), Brezilya’daki Rock in Rio Müzik Festivali’nde sahne aldı.
19.09.2017 Magazin
Kendin ol!
Kendin ol! Geçtiğimiz yıllarda bir daha makyaj yapmayacağını açıklayarak dünyada ‘no make-up’ akımını başlatan ABD’li şarkıcı Alicia Keys (36), Elle dergisinin Brezilya edisyonu için kamera karşısına geçti.
1.09.2017 Magazin
Şarkılarım kalbi kırık kadınlara
Şarkılarım kalbi kırık kadınlara Buse, sözü ve müziği Nazan Öncel’e ait olan ‘Uzatmayalım’ isimli ilk çalışması ile müzikseverlerle buluştu. Aşkı ve vazgeçişi bir arada hissettiren, kalbi kırık ve isyankar bir kadını anlatan ‘Uzatmayalım’ Buse’ye göre zamansız bir pop şarkısı. Buse ile müziğine bakışını konuştuk.
11.08.2017 Magazin
7 yıllık evliyiz!
7 yıllık evliyiz! ABD’li şarkıcı Alicia Keys ile 2010’da nikah masasına oturduğu eşi müzik yapımcısı Swizz Beatz, önceki gün evliliklerinin 7. yılını kutladı.
2.08.2017 Magazin
Gökkuşağı gibi
Gökkuşağı gibi Geçtiğimiz yıl “Bundan sonra makyaj yapmayacağım” diyerek ‘no make up’ akımını başlatan ABD’li şarkıcı Alicia Keys (36), bu kez rengarenk saçlarıyla konuşuluyor
22.07.2017 Magazin
Yağmura yakalandılar!
Yağmura yakalandılar! Dünyanın en etkili 100 isminin belirlendiği Time 100’ün geleneksel galası önceki gece yapıldı. Geceye katılan ünlü kadınlar, yağmura yakalandı.
26.04.2017 Magazin
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde Chobani markasıyla ABD'de gıda sektörünün en büyükleri arasına giren Hamdi Ulukaya, TIME dergisinin dünyadaki en etkili 100 kişiyi sıraladığı geleneksel TIME 100 listesinde yer aldı.
20.04.2017 Ekonomi
Karaoke müjdesi
Karaoke müjdesi The Late Late Show with James Corden’ın içinde bir bölüm iken çok sevilmesi sayesinde kendi programına kavuşan Carpool Karaoke’den ilk video yayınlandı.
15.02.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
İngiltere’yi sallayan Türk Salon İKSV’de sahne alacak
İngiltere’yi sallayan Türk Salon İKSV’de sahne alacak Bugüne dek unutulmaz konser performanslarına ev sahipliği yapan Salon İKSV, yeni yılın ilk ayında da farklı isimleri ağırlayacak. Programın en iddialı ismi, ünü Londra’dan dünyaya yayılan 21 yaşındaki Türk kızı Nilüfer Yanya...
13.01.2017 Arşiv
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor ABD'de başkan seçilen Donald Trump'ın 20 Ocak'ta göreve gelişi adına düzenlenecek geleneksel devir teslim töreni ve kutlamalar için davet edilen birçok ünlü sanatçı bunu geri çevirdi.
13.01.2017 Dünya
Makyajsız daha özgürüm
Makyajsız daha özgürüm MTV Video Müzik Ödülleri’nin rüzgarı devam ediyor. Gecenin en doğal kadını Alicia Keys, ‘Makyaja Hayır’ kampanyasının hala devam ettiğini, kadınların özgür olması için bunun gerektiğini vurguladı.
2.09.2016 Magazin
İnternetten canlı festival keyfi
İnternetten canlı festival keyfi Müzikleri ile milyonlara seslenen isimler Apple Music Festival kapsamında bir arada. 10 gün sürecek performanslar, canlı olarak internetten yayınlanacak. Ayrıca yepyeni şarkılarını bu festivalde seslendirecekler.
28.08.2016 Magazin
Makyaja Hayır Hareketi!
Makyaja Hayır Hareketi! Yeni Single’ı ile son derece farklı bir tarzla piyasaya dönen neo-soul müziğin güçlü ismi Alicia Keys, #nomakeup etiketiyle artık makyaj yapmayacağını ve nedenini açıkladı.
12.06.2016 Magazin
Finalde Alicia Keys çıkacak
Finalde Alicia Keys çıkacak Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, İtalya'da gelecek ay düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde sahne alacak.
27.04.2016 Şampiyonlar Ligi
Müziğin intikamı!
Müziğin intikamı! Bu ittifak müzik tarihini değiştirecek...
31.03.2015 Magazin
Anneliği böyle müjdeledi!
Anneliği böyle müjdeledi! Ünlü sanatçı ikinci kez anne oldu...
29.12.2014 Magazin
O Ses İtalya'dan Rahibe Christina'nın ilk şarkısı:"Bir bakire gibi" oldu
O Ses İtalya'dan Rahibe Christina'nın ilk şarkısı:"Bir bakire gibi" oldu ‘O Ses İtalya’ yarışmasıyla adını duyuran ve ekranlara ilk çıktığı andan itibaren dünya çapında şöhrete kavuşan Rahibe Cristina, ilk albümünde Madonna’nın ‘Like a Virgin‘ (Bir Bakire Gibi) parçasını yeniden yorumladı.
22.10.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alicia Keys ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alicia keys haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.