Alibaba

Alibaba

Son dakika alibaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alibaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alibaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alibaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alibaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 alibaba haberi bulunmuştur. Tüm alibaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alibaba Grup Başkanı Evans ile Trendyol Grup Başkanı Çetin'i kabul etti.
18.09.2023 Ekonomi
Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar (yalnızlar) günü mü, saplar günü hangi gün?
Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar (yalnızlar) günü mü, saplar günü hangi gün?  Yalnızlar günü ne zaman, bekarlar günü hangi gün, saplar günü 15 Şubat mı? Sevgililer Günü kutlanırken bekar günü için yapılan aramalar da arttı. Bekar ve yalnız insanlar, sevgililer tarafından kutlanan 14 Şubat’a karşı ironi olarak bugünü kutluyor. Peki, Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar günü mü, saplar günü hangi gün? Yalnızlar günü ne zaman? 
14.02.2023 Gündem
Emekli öğretmen sokak ortasında öldürüldü
Emekli öğretmen sokak ortasında öldürüldü Şanlıurfa'da bıçaklanmış olarak bulunan emekli öğretmen Halit Baziki (73), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.04.2022 Yaşam
Saplar Günü ne zaman? 202 Dünya Saplar Günü ne demek, gerçekte Sap Günü var mı?
Saplar Günü ne zaman? 202 Dünya Saplar Günü ne demek, gerçekte Sap Günü var mı? Dünya Saplar Günü ne zaman? 14 Şubat Sevgililer Günü için kısa bir süre kalırken, bekar ve yalnız olanların gündeminde ise Saplar Günü var. Dünya Saplar Günü’nün sosyal medyada gündem olmasıyla Saplar Günü ne zaman, ne zaman, böyle bir gün gerçekte var mı? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
12.02.2022 Gündem
Müdür ve müşteriden çalışana otel odasında istismar! Dev şirkette skandal
Müdür ve müşteriden çalışana otel odasında istismar! Dev şirkette skandal Çinli e-ticaret şirketi Alibaba, müdürü ve bir müşterisini tecavüzle suçlayan bir kadın çalışanını işten çıkardı. Alibaba'nın işten çıkarma mektubunda, "yalanların" şirketin itibarına zarar verdiği aktarıldı.
13.12.2021 Dünya
3 dev şirkete rekabet ihlali cezası
3 dev şirkete rekabet ihlali cezası Çin'de aralarında teknoloji devleri Alibaba, Tencent ve Baidu’nun da bulunduğu şirketlere toplamda 43 ayrı rekabet ihlalinden ceza kesildi.
23.11.2021 Ekonomi
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Çin’den sipariş ettiği ürünü almaya gidince şok oldu
Çin’den sipariş ettiği ürünü almaya gidince şok oldu E-ticaret sitelerinden alışveriş yapanları ilgilendiren olay! Kumaş üretimi yapan Yunus Deniz, Çin’den sipariş ettiği ürünler gelince şoka uğradı. Çıkan şey karşısında hüsran yaşayan iş insanı, “Konteyner Çin’deki limanda kontrol ediliyor. Oradaki görevlilerin bunu fark etmemiş olması imkânsız, organize bir dolandırıcılık. Hakkımızı arayacağız, Çin ile iş yapanlar da dikkatli olsun” uyarısında bulundu.
17.10.2021 Gündem
Dev şirketteki cinsel istismar davasında flaş karar!
Dev şirketteki cinsel istismar davasında flaş karar! Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın eski yöneticisinin çalışma arkadaşına cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı dava savcılar tarafından düşürüldü.
7.09.2021 Dünya
Google'dan 1 milyar euroluk yatırım
Google'dan 1 milyar euroluk yatırım ABD'li teknoloji şirketi Google, bulut hizmetlerine yönelik Almanya'da 2 veri merkezine ve yenilebilir enerjinin genişletilmesine 1 milyar avro yatırım yapacağını duyurdu.
31.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İntihar için  baz istasyonuna çıktı! Eşi gelir gelmez...
İntihar için baz istasyonuna çıktı! Eşi gelir gelmez... Sivas'ta ailesi ile sorunlar yaşayan D.K. (31) intihar için 50 metre yüksekliğindeki baz istasyonuna çıktı. D.K.'yı eşi B.K ile polis ekipleri yaklaşık 3 saatte ikna edebildi.
19.08.2021 Yaşam
Bakan Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk 'decacorn'unu ziyaret etti!
Bakan Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk 'decacorn'unu ziyaret etti! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, aldığı 1,5 milyar dolarlık yeni yatırımla 10 milyar doların üzerinde değerlemeye ulaşan Türkiye'nin ilk "decacorn"u olan Trendyol'un transfer merkezini ziyaret etti.
15.08.2021 Ekonomi
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, teknoloji yatırımları açısından bu yılın en sıcak fikirlerinin Silikon Vadisi’nden değil İstanbul’dan çıktığını yazdı. ‘Türkiye nasıl Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu’ başlıklı gazetenin haberinde, İstanbul’un teknoloji alanında potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Trendyol 'decacorn' tanımına sahip ilk şirket oldu
Trendyol 'decacorn' tanımına sahip ilk şirket oldu Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım turuyla değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkardığını duyurdu. Böylece Trendyol, değeri 10 milyar doları geçen şirketler için kullanılan ‘decacorn’ tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.
9.08.2021 Ekonomi
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi MİT'in Irak'ın Süleymaniye kentindeki operasyonuyla "terörden arananlar" listesinde kırmızı kategoride yer alan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi.
22.06.2021 Gündem
Komşular hemen haber verdi! Eltiyi bu halde buldular
Komşular hemen haber verdi! Eltiyi bu halde buldular Sivas'ta, M.T. evde tartıştığı eltisi F.T.'yi sopayla döverek hastanelik etti. Başından ve yüzünden yaralanan F.T. tedavi altına alınırken, saldırgan ise polis merkezine götürüldü.
9.06.2021 Yaşam
E-ticaret devine 2,8 milyar dolarlık ceza! 'Yol gösterici' dediler
E-ticaret devine 2,8 milyar dolarlık ceza! 'Yol gösterici' dediler Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın yetkilileri, tekelleşme karşıtı yasayı ihlal ettiği gerekçesiyle şirkete kesilen 2,8 milyar dolar para cezasını "yol gösterici" olarak gördüklerini bildirdi.
12.04.2021 Ekonomi
Birden fazla kişide tespit edildi! Eğitime 10 gün ara verildi
Birden fazla kişide tespit edildi! Eğitime 10 gün ara verildi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir özel eğitim okulunda koronavirüs vakası görülmesi üzerine tüm çalışan ve öğrenciler karantinaya alındı. Ayrıca 2 bloklu bir sitenin de karantinaya alındığı duyuruldu.
15.03.2021 Gündem
Bitcoin o sınırın altına düştü
Bitcoin o sınırın altına düştü Microsoft'un kurucusu Bill Gaates'in ardından, ABD'de Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'ın da, "spekülatiflik doğasında var" diye nitelendirdiği Bitcoin, hafta başında görüp, geri çekildiği 50,000 doların altında hareket ediyor.
3.03.2021 Ekonomi
Çin, teknoloji devi şirketlere yeni anti-tekel yasalar getirdi
Çin, teknoloji devi şirketlere yeni anti-tekel yasalar getirdi Çin, büyük teknoloji şirketlerinin tekelci uygulamalarının önüne geçmek için yeni düzenlemeleri hayata geçirdi.
8.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu Dünyanın en değerli markası, bu yıl itibarıyla yaklaşık 263,4 milyar dolar marka değeriyle Apple olurken, Apple'ı 254,2 milyar dolar değerle Amazon izledi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kovid-19 krizinin ardından yılın umut veren 17 teknoloji trendi
Kovid-19 krizinin ardından yılın umut veren 17 teknoloji trendi Yeni tip koronavirüs salgınının sağlık ve ekonomideki etkileri yıkıcı olurken, salgının teknolojide ilerlemeyi hızlandırdığı ve dijital araçların kabulünü artırdığı belirtiliyor.
23.01.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Alibaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alibaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.