Ali Yalçın

Ali Yalçın

Son dakika Ali Yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.922 ali yalçın haberi bulunmuştur. Tüm ali yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, "Kamu görevlileri ve emeklilerinin hayata geçmesini beklediği birinci dereceye 3600 ek gösterge çalışmasının bir an önce başlaması ve çalışmanın ivedi olarak TBMM'ye sunulmasını bekliyoruz" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı.
22.08.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı Memur Sendikaları Konfedarasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme birinci toplantısına ilişkin “Çalışanlar arasındaki ücret makasları bu anlamda şu an en büyük tartışma konusu. O yüzden hem çalışanlar arasında ücret makasının kapatılması ve gelir adaletinin sağlanması konusunda toplu sözleşmeyi bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu?
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu? Memurların toplu sözleşme süreci başladı. En düşük memur maaşının ara zamla birlikte 22 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından memur ve emeklilerinin yeni zam toplantısı yapıldı. Toplantının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Işıkhan, şimdiye kadar hiçbir kamu çalışanını enflasyona ezdirmediklerini belirterek, "Milli refahımızı hedefleyen, sosyal devlet ve katılımcı yönetim anlayışımızın en belirgin nişanesi olan toplu sözleşme sürecimizin ülkemiz çalışma hayatı adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplu sözleşme görüşmeleri yıl boyunca uygulanacak memur zammı için doğrudan belirleyici oluyor. Peki, Memur sözleşme zammı belli oldu mu, memur toplu sözleşme zammı ne kadar oldu?
1.08.2023 Memur
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret Memur-Sen heyeti, milyonlarca kamu görevlisini ilgilendiren ve 1 Ağustos'ta başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.
31.07.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklisine yapılacak olan toplu sözleşme zammına dair ilk teklifini açıkladı. Yalçın, "2 yıllık süreçteki enflasyon verileri dikkate alınarak 2024 yılı için 3’er aylık dönemler itibarıyla refah payı dahil 1. üç ayda yüzde 35, 2 3 ayda yüzde 10 3 yüzde 15, 4 3 ayda yüzde 10 artış istiyoruz. 2025 yılı için ise altışar aylık dönemler itibarıyla tekliflerimizi sunuyor. Refah payı dahil 1. altı ayda yüzde 25, ikinci altı ayda yüzde 15 artış istiyoruz. İki yıllık süreçte toplamda yüzde 110 oransal artış teklif ediyoruz. Vaadi yerine getirdikten sonra en düşük kamu görevlisi maaşı 2024 ocak ayında 29 bin 700 TL olmuş olacaktır. Kamuda ücret skalasındaki çarpıklığın giderilmesi, sosyal yardımların kapsamının genişletilmesi ve emekli aylıklarının artırılması yönündeki tekliflerimizi sıralamak istiyorum." ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Ekonomi
Memur-Sen'den maaş talebi açıklaması: 3600 ek gösterge, kira yardımı desteği
Memur-Sen'den maaş talebi açıklaması: 3600 ek gösterge, kira yardımı desteği Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taleplerini, "En düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılarak yüzde 6 toplu sözleşme ve enflasyon Farkı verilmesi" olarak sıraladı. Yalçın, düzenlemelerin Temmuz ayına kadar hayata geçirilmesi gerektiğini de belirtti.
14.06.2023 Ekonomi
Emekli zammı, memur maaş zammı! Yeni maaşlar belli oldu, işte en düşük ve en yüksek maaşlar
Emekli zammı, memur maaş zammı! Yeni maaşlar belli oldu, işte en düşük ve en yüksek maaşlar Emekli, memur milyonları yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber verildi. Memur ve emekli maaşına büyük zam geliyor. Oran belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin ardından 3.5 milyon memur ve 2.5 milyon memur emeklisine de müjdeli haberi verdi. Öte yandan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, en düşük memur maaşını açıklayarak "Maaş adaletini sağlamak son derece kıymetli. Ücret adaletini sağlamak için varız. Düzenlemede maaş skalasını ayarlarken ince ayar yapılmalı" dedi. Peki memur emeklisi maaşlarında ne kadar artış yapılacak? İşte en düşük ve en yüksek maaşlar ve detaylar...
12.05.2023 Ekonomi
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştü. Görüşmede, Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın Genel İdari Hizmetler Sınıfına geçirilmesi, 4C’den 4B’ye geçen personeller ve kamu görevlilerinin diğer talepleri istişare edildi.
6.04.2023 Ekonomi
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Toplam 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle bir kardeşimizin, bir vatandaşımızın daha hayata tutunabilmesinin mücadelesini veriyoruz." dedi.
12.02.2023 Gündem
Enflasyon rakamları sonrası Memur-Sen'den 'ilave ek zam' açıklaması
Enflasyon rakamları sonrası Memur-Sen'den 'ilave ek zam' açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, enflasyon farkının belli olmasının ardından 'ek zam' çağrısı yaptı. Yalçın, "Sıradaki müjde 'ilave ek zam' olmalı" dedi.
3.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme...
Sözleşmeliye kadro müjdesinde detaylar ortaya çıktı! Harcırah, tazminat ve yükselme... Binlerce sözleşmeli personele, kadro müjdesi. 500 bin sözleşmeliye kadrolu memuriyette detaylar ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir şölende ayrıntılar açıklanacak. Kademe, derece ilerleme ve kurumlar arası yer değişikliği hakkına sahip olunacak. İşte kadroya geçen sözleşmeli personellerin yeni hakları...
3.01.2023 Çalışma Hayatı
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Ek zam yapılması zaruret olmuştur
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Ek zam yapılması zaruret olmuştur Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "İstiyoruz ki kamu görevlilerinin durumu görülsün. Ocakta enflasyon farkıyla beraber ek bir zammın yapılması artık zaruret olmuştur. Bunu bir kez daha ifade ettik" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Memur ve emekliye zam için geri sayım! Bakan Bilgin, Memur Sen heyeti ile görüştü
Memur ve emekliye zam için geri sayım! Bakan Bilgin, Memur Sen heyeti ile görüştü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen'e bağlı 11 sendikanın temsilcileriyle bir araya geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı. Memur Sen Genel Başkanı Yalçın, "Vergi matrahı yüzde 15'e sabitlenmeli, memur gelir kaybına uğruyor. Ocakta ek bir zammın yapılması artık zaruret olmuştur" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TGRT Haber kanalında sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesiyle ilgili, “424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip” dedi.
30.11.2022 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı Yüz binlerce kişinin merakla beklediğini haber geldi. Sözleşmeliye kadro geliyor. Şartlar belli oldu. Sözleşmeli personel, kadro için Kabineden çıkacak kararı bekliyordu. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3+1 yıl şartını ve yeni sistemin detaylarını paylaştı.
29.11.2022 Çalışan Hakları
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Süresiz sözleşmelilik tarih olacaktır
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Süresiz sözleşmelilik tarih olacaktır Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “424 bin sözleşmeli personel kadroyla buluşacak ve 657 4/B’ye göre süresiz sözleşmelilik tarih olacaktır” dedi.
28.11.2022 Ekonomi
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici'
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici' Çanakkale'de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin pınarlı İda' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen, 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı'nda, kuraklık nedeniyle 10 milyon metreküp su kaldı. Barajın su seviyesinin düşmesiyle Skepsis Antik Kenti'ne ait yaklaşık 1500 yıllık hamam ve kilise kalıntıları tekrar gün yüzüne çıktı.
25.11.2022 Yaşam
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve ek göstergede ilave düzenleme konuları hakkında görüşme gerçekleşti.
8.09.2022 Ekonomi
Sokakta 'çarpışma' tartışmasında darbedildi, başı asfalta vurunca öldü
Sokakta 'çarpışma' tartışmasında darbedildi, başı asfalta vurunca öldü Adana'da sokakta yürürken çarpıştığı Ali Yalçın (24) ve arkadaşı Akın Emerci (25) tarafından darbedilen Şakir Arım (41) başını asfalta çarparak hayatını kaybetti. Yakalanan şüpheliler Yalçın ile Emerci tutuklandı.
5.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.