Ali Dürüst

Ali Dürüst

Son dakika Ali Dürüst haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Dürüst ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Dürüst haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Dürüst

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali dürüst gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.440 ali dürüst haberi bulunmuştur. Tüm ali dürüst haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan flaş hamle! Listesinde bomba isim var
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan flaş hamle! Listesinde bomba isim var Galatasaray'da son dakika gelişmesi...Eğer yarın mali genel kurulun üzerindeki tedbir kararı kalkmazsa Başkan Burak Elmas istifa edip seçimin önünü açacak. Bu durumda aday olma yolu açılacak olan Elmas’ın çok güçlü bir yönetimle seçime gireceği, Ali Dürüst’ün de ekibinde yer alacağı öğrenildi.
21.04.2022 Galatasaray
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'i takımın başına getiren, Portekizli futbol adamı Luis Campos'u ise danışman yapan Burak Elmas'ın Sportif AŞ için Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e gittiği ortaya çıktı.
16.02.2022 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak'tan Ali Dürüst çıkarması
Abdürrahim Albayrak'tan Ali Dürüst çıkarması Galatasaray'da şu anda İkinci Başkanlık yapan Abdürrahim Albayrak, başkanlık için Ali Dürüst ile bir araya geldi.
20.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Ali Dürüst sesleri
Galatasaray'da Ali Dürüst sesleri Galatasaray camiası eski yöneticilerden Ali Dürüst'e başkan olması yönünde baskı yapıyor.
29.10.2020 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir?  Abdurrahim Albayrak kaç yaşında?
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın corona virüs testi pozitif çıktı. Bir yandan Abdurrahim Albayrak'a destek mesajları gelirken öte yandan Abdurrahim Albayrak’ın hayatını merak edenler internette araştırma yapıyor. Peki Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? İşte detaylar…
23.03.2020 Gündem
Mustafa Cengiz: 19.05 yüreğimi yaraladı!
Mustafa Cengiz: 19.05 yüreğimi yaraladı! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Herkes güzel transferler yaptı. Bırakın çimende adil mücadele olsun. Ben bugüne kadar hiçbir camiaya kötü bir laf söylemedim, söylemem. Her camia iç içe, bir kardeş bir takımlı, bir kardeş başka takımlı. Saygılı olalım. 19.05 yüreğimizi yaraladı. Bunun soruşturulmasını istiyorum" dedi.
6.09.2019 Galatasaray
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beylerbeyi Tesisleri, yapılan tören ile hizmete açıldı.
17.04.2019 Futbol
Infantino'dan Demirören'e ziyaret
Infantino'dan Demirören'e ziyaret Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i Riva'da ziyaret etti.
14.02.2019 Futbol
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim'i bu acı gününde yalnız bırakmadı.
7.02.2019 Galatasaray
Lucescu'dan yakın takip!
Lucescu'dan yakın takip! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, TFF 2. Lig kulüplerinde forma giyen futbolculardan oluşan karma takımların maçını takip etti.
8.01.2019 Futbol
TFF Başkanı Demirören: VAR alanı artık bizim kırmızı çizgimiz
TFF Başkanı Demirören: VAR alanı artık bizim kırmızı çizgimiz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2018-2019 sezonu Devre Arası Altuğ Verdi Temsilciler Semineri resmi ortak açılışı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.
4.01.2019 Süper Lig
Galatasaray yönetiminde kavga!
Galatasaray yönetiminde kavga! Türk Telekom Stadı'ndaki toplantıda yönetici Mahmut Recevik, Emlak A.Ş. Üyesi Ahmet Reha Yereşen'e laf attı, ortalık ayağa kalktı.
20.12.2018 Galatasaray
Yıldırım Demirören'den İstanbul Valisi'ne ziyaret
Yıldırım Demirören'den İstanbul Valisi'ne ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
18.12.2018 Futbol
TFF ve 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Yıldırım Demirören'i ziyaret etti
TFF ve 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Yıldırım Demirören'i ziyaret etti TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e bugün Riva'da nezaket ziyaretinde bulundu.
12.12.2018 Futbol
EURO 2020 yolumuz açık!
EURO 2020 yolumuz açık! 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) eleme grupları belli oldu, Türkiye şansı yüksek sayılabilecek bir grupta yer buldu.
3.12.2018 Futbol
Son dakika | İşte EURO 2020 yolundaki rakiplerimiz!
Son dakika | İşte EURO 2020 yolundaki rakiplerimiz! 12 farklı ülkenin ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2020 Finalleri öncesi eleme grupları kura çekimi yapıldı. A Milli Takımımız H Grubu'nda yer alırken rakipleri son Dünya Şampiyonu Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra oldu.
2.12.2018 Futbol
EURO 2020 elemelerinde kuralar çekiliyor!
EURO 2020 elemelerinde kuralar çekiliyor! Euro 2020’de eleme gruplarının belli olacağı kura çekimi bugün saat 14.00’te İrlanda’da yapılacak. Türkiye’nin üçüncü torbada yer alacağı organizasyonda takımlar 10 grupta mücadele edecek. Karşılaşmalar ise 2019 Mart ayında başlayacak.
2.12.2018 Futbol
EURO 2020 eleme grupları kura çekimi 2 Aralık'ta!
EURO 2020 eleme grupları kura çekimi 2 Aralık'ta! 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) eleme gruplarının kura çekimi, 2 Aralık Pazar günü İrlanda Cumhuriyeti'nin başkenti Dublin'de gerçekleştirilecek.
30.11.2018 Futbol
Cengiz'den Kulüpler Birliği'ne yanıt! Talihsiz bildiri...
Cengiz'den Kulüpler Birliği'ne yanıt! Talihsiz bildiri... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği'nin kararının ardından Moskova maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
28.11.2018 Galatasaray
Kulüpler Birliği'nden açıklama
Kulüpler Birliği'nden açıklama Kulüpler Birliği Vakfı, hakemler Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek ile ilgili gündemdeki konulara ilişkin bir açıklama yayımladı.
28.11.2018 Süper Lig
Ali Dürüst: Demirören'e güvenim tam, görevimin başındayım
Ali Dürüst: Demirören'e güvenim tam, görevimin başındayım Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım" dedi.
26.11.2018 Süper Lig
Ali Dürüst, TFF'deki görevlerinden istifa etti
Ali Dürüst, TFF'deki görevlerinden istifa etti TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, federasyondaki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.
24.11.2018 Futbol
A Milliler Ukrayna maçına hazır
A Milliler Ukrayna maçına hazır A Milli Takım, yarın Antalya’da Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını tamamladı.
19.11.2018 Futbol
A Milli Futbol Takımı, İsveç maçının hazırlıklarını tamamladı
A Milli Futbol Takımı, İsveç maçının hazırlıklarını tamamladı UEFA Uluslar B Ligi 2'nci Grup son maçında yarın İsveç ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takımı bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
16.11.2018 Futbol
TFF, Riva’da Ampute Milli Takımı’nı ağırladı
TFF, Riva’da Ampute Milli Takımı’nı ağırladı Türkiye Futbol Federasyonu, "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği dünya ikincisi Ampute Milli Takımımızı Riva'da konuk edip, tarihi başarılarından dolayı kutladı.
7.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Dürüst ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali dürüst haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.