Aleyna Tilki Şarkı

Aleyna Tilki Şarkı

Son dakika Aleyna Tilki şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 aleyna tilki şarkı haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den çarpıcı açıklama! 'Ekibimde düşmanlarım var'
Aleyna Tilki'den çarpıcı açıklama! 'Ekibimde düşmanlarım var' Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlar ve İngilizce şarkılarıyla çokça konuşulan Tilki bu kez Twitter’dan yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni şarkısının sızdırıldığını iddia etti. İşte detaylar...
1.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den sürpriz şarkı!
Aleyna Tilki'den sürpriz şarkı! Aleyna Tilki, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni bir şarkı hazırladığını ve önümüzdeki günlerde bu şarkıyı piyasaya sürüp klip çekmek istediğini söyledi.
13.09.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım!
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım! Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki'den çok çarpıcı itiraflar. Aleyna Tilki, 25 yaşında evleneceğini ve mutlaka çocuk yapacağını söyledi.
15.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu! 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde katıldığı amcasının düğününde popüler şarkılarını söyledi. Aleyna Tilki düğün öncesi babaannesinin anne ve babasını, yani büyük dedesi ve ninesini de ziyaret etti. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...
14.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki bir günde 6 milyona ulaştı!
Aleyna Tilki bir günde 6 milyona ulaştı! Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari' dijital platformda bir günde yakkaşık 6 milyon izlendi.
28.07.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki gece-gündüz dans ediyor!
Aleyna Tilki gece-gündüz dans ediyor! ‘Cevapsız Çınlama’ isimli şarkıyla 300 milyon tık sayısına ulaşan Aleyna Tilki, yeni şarkısının heyecanı yaşıyor.
13.06.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Dünya starı olacağım!
Aleyna Tilki: Dünya starı olacağım! Aleyna Tilki, 17. yaş gününü önceki akşam kutladı. Tilki, 'Günün birinde şarkılarımı dünya söyleyecek' dedi. İşte Aleyna Tilki'nin 17. yaş günü kutlamasında yaşananlar...
30.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor! Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü DJ ve besteci Emrah Karaduman’ı ilk günden bu yana yalnız bırakmıyor.
22.03.2017 Magazin
Altan Tan'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması!
Altan Tan'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması! Diyarbakır'da konser veren genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin sahne aldığı mekanda yaşanan patlamanın ardından sosyal medyada HDP'li Altan Tan'ın da yaralandığı iddia edilmişti. HDP'li vekil bu iddiaları Twitter'dan yalanladı.
20.11.2016 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi!
Aleyna Tilki pijamalarıyla Bebek'te görüntülendi! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ses tellerinin yırtıldığını açıklayan Aleyna Tilki bir süre şarkı söyleyemeyeceğini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Önceki akşam Bebek’te pijamalarıyla dikkat çeken şarkıcı, sahnelere ne zaman döneceğini de söyledi.
1.02.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Aleyna Tilki tekrar şarkı söyleyebilecek mi? Doktorundan açıklama geldi
Aleyna Tilki tekrar şarkı söyleyebilecek mi? Doktorundan açıklama geldi Aleyna Tilki, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme geliyor. "Ses teli felç oldu" denilen Aleyna Tilki'nin bir daha şarkı söyleyip söyleyemeyeceği merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının doktorundan açıklama geldi.
11.01.2023 Magazin
Aleyna Tilki banyo paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Aleyna Tilki banyo paylaşımıyla adından söz ettirdi! Attığı tweetlerle ve şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ses tellerinde oluşan sorundan dolayı bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıklayan Aleyna Tilki, şimdi ise banyo paylaşımıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.12.2022 Magazin
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu Organ nakli ile ilgili son dakika gelişmesi, tıp dünyasında bir ilik yaşanacak. Türkiye'nin ilk yüz nakli, çift kol ve dünyanın ilk rahim naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, birçok naklin yanı sıra hayvandan insana nakilin araştırılacağı Bilim Vadisi oluşturmak için altyapı girişimlerini yaptıklarını duyurdu.
17.12.2022 Sağlık
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
Ses teli yırtılması nedir, ses teli yırtılması neden olur? Aleyna Tilki ses teli yırtılması nedeniyle bir süre şarkı söyleyemeyecek!
Ses teli yırtılması nedir, ses teli yırtılması neden olur? Aleyna Tilki ses teli yırtılması nedeniyle bir süre şarkı söyleyemeyecek! Aleyna Tilki, geçmiş konserlerinden bir görüntü paylaşarak ses tellerinin yırtıldığını ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından ses teli yırtılması hakkında araştırma yapılmaya başlandı.
15.12.2022 Sağlık
Aleyna Tilki'den hayranlarını üzecek açıklama: Ses telleri yırtıldı
Aleyna Tilki'den hayranlarını üzecek açıklama: Ses telleri yırtıldı Genç popçu Aleyna Tilki, geçmiş konserlerinden bir görüntü paylaşarak ses tellerinin yırtıldığını ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı
15.12.2022 Magazin
Özcan Deniz Aleyna Tilki'ye övgü yağdırdı!
Özcan Deniz Aleyna Tilki'ye övgü yağdırdı! Şarkıcı Özcan Deniz önceki akşam Maslak’taki bir mekanda sahne aldı. Özcan Deniz'in dinleyicileri arasında Aleyna Tilki de vardı. Tilki, Özcan Deniz'in sahnesine çıkarak şarkı söyledi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı.
14.11.2022 Magazin
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Türk Pop Müziğin başarılı sanatçısı Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme'de altıncı kez hayranlarıyla buluşan ünlü popçu, gördüğü yoğun ilgiye "Şükür, sevilmek güzel" sözleriyle teşekkür etti.
4.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.