Aleyna Tilki Sevgili

Aleyna Tilki Sevgili

Son dakika aleyna tilki sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleyna tilki sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleyna tilki sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 aleyna tilki sevgili haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Görüntülerin ardından ilk kez konuştu
Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Görüntülerin ardından ilk kez konuştu Geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen işadamı Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile de görüntülendi. İkilinin Etiler’deki bir mekanda yemek yediği ortaya çıktı. Önceki akşam bir AVM'de görüntülenen Tilki, kendisine soru soran basın mensuplarına gereken açıklamayı yapacağını söyledi.
27.12.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım!
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım! Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki'den çok çarpıcı itiraflar. Aleyna Tilki, 25 yaşında evleneceğini ve mutlaka çocuk yapacağını söyledi.
15.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Dünya starı olacağım!
Aleyna Tilki: Dünya starı olacağım! Aleyna Tilki, 17. yaş gününü önceki akşam kutladı. Tilki, 'Günün birinde şarkılarımı dünya söyleyecek' dedi. İşte Aleyna Tilki'nin 17. yaş günü kutlamasında yaşananlar...
30.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki o ünlü isimle aşk mı yaşıyor?
Aleyna Tilki o ünlü isimle aşk mı yaşıyor? Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam aşk yaşadığı iddia edilen aranjör Emrah Karaduman ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
9.12.2016 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki ile 'Uzi' paylaşımı geldi! 'Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin'
Aleyna Tilki ile 'Uzi' paylaşımı geldi! 'Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin' Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki'nin Uzi ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Tilki, ünlü rapçinin doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
31.08.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den aşk bombası!  Rapçi Uzi ile birlikte mi?
Aleyna Tilki'den aşk bombası! Rapçi Uzi ile birlikte mi? Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve 'Uzi' adıyla tanınan rapçi Utku Yalçınkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. 'Magazin Masası' adlı programda, "Sevgilim biraz maço ve keko olabilir" açıklamasını yapan Aleyna Tilki'nin "Uzi" ile sevgili olduğu konuşuldu.
5.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan itiraf: Sevgili tabularını...
Aleyna Tilki'den şaşırtan itiraf: Sevgili tabularını... Son zamanlarda ortaya çıkan aşk haberlerine Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tilki'nin hayatına dair samimi itirafına hayranlarından destek mesajı yağdı.
22.09.2021 Magazin
Aleyna Tilki’den örnek hareket! Şahin Akdemir için bunu yapacak
Aleyna Tilki’den örnek hareket! Şahin Akdemir için bunu yapacak Türkiye orman yangınlarıyla boğuşurken Aleyna Tilki’den ‘helal olsun’ dedirten bir hamle geldi. Ünlü sanatçı, itfaiyecilere su götürürken alevler arasında kalarak hayatını kaybeden Şahin Akdemir’le ilgili kararını sosyal medyadan duyurdu.
31.07.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Sevgilim biraz keko ve maço olabilir!
Aleyna Tilki: Sevgilim biraz keko ve maço olabilir! Aleyna Tilki, İbrahim Selim’in Youtube’da yayınlanan programına konuk oldu. Hayalindeki sevgiliyi tanımlayan Tilki, ‘sevgilim keko olabilir’ dedi.
10.06.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı Genç popçu Aleyna Tilki, son dönemde ünlülerin hayranlarıyla aşk yaşadığı haberlerinden sonra, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Tilki, "DM kutumdaki mesajlar ikiye katlandı" dedi.
29.07.2020 Magazin
Aleyna Tilki'nin hakkını teslim eden eski sevgili
Aleyna Tilki'nin hakkını teslim eden eski sevgili Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde,Emrah Karaduman'ın açıklamalarını mercek altına aldı.
26.02.2019 Magazin
"Masanın altından çıkıp kucağıma..."
"Masanın altından çıkıp kucağıma..." Burak Kut, verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu.
18.06.2018 Magazin
Hakarettir bu!
Hakarettir bu! Aleyna Tilki, ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısının telif hakları ihlali yüzünden Youtube’tan kaldırıldığı haberlerini sosyal medya hesabından paylaşan Işın Karaca’yı topa tuttu.
10.06.2017 Magazin
Emrah Karaduman taburcu oldu
Emrah Karaduman taburcu oldu 31 yaşındaki besteci, aranjör ve DJ Emrah Karaduman, geçtiğimiz 10 Mart gecesi Eskişehir’de arkadaşı Volkan Karaca ile birlikte bıçaklı saldırıya uğramıştı.
27.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.