Aleksey Navalni

Aleksey Navalni

Son dakika aleksey navalni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleksey navalni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleksey navalni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleksey Navalni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleksey navalni gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 aleksey navalni haberi bulunmuştur. Tüm aleksey navalni haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı Sosyal medya platformu X, hayatını kaybeden Rus muhalif Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya’nın hesabını tekrar açtı. Hesabın askıya alınması dünya basınında manşetten duyurulmuştu.
20.02.2024 Dünya
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. Patlamada 31 kişi de yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, 26 yaşındaki Darya Trepova adındaki kadının gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2023 Dünya
Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye hapis cezası! Son hali dikkat çekti
Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye hapis cezası! Son hali dikkat çekti Yolsuzluk suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Rus muhalif liderin mahkemede hayli zayıflamış olduğu görüldü. Rus medyası, ülkenin en bilinen muhalif figürünü bir blog yazarı olarak tanımlıyor.
22.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Dünyanın gözü Rusya'daki seçimlerde! İlk sonuçlar geldi: Putin'in partisi oyların yüzde 46'sını aldı
Dünyanın gözü Rusya'daki seçimlerde! İlk sonuçlar geldi: Putin'in partisi oyların yüzde 46'sını aldı Son dakika haberine göre; Rusya'da üç gün süren parlamento ve yerel seçimlerin ardından oy sayımı sürüyor. İlk sonuçlara göre, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Birleşik Rusya Partisi önde görünüyor. Seçimler boyunca hile yapıldığına yönelik iddialar ise tartışma yarattı.
20.09.2021 Dünya
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak?
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgında koronavirüs aşısının bulunması ve uygulanmaya başlanmasının ardından 'ne zaman normale dönülecek?' sorusuna herkes yanıt bulmaya çalışıyor. Normalleşme takvimi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Amerikan Bloomberg kanalının hesaplamasına göre, eğer aşı dağıtımı bu hızla sürer ve yeni varyantlara karşı da etkili olursa küresel sürü bağışıklığının kazanılması 7 yıl alabilir. İki doz aşıya göre yapılan hesaplamada, Türkiye’nin ise 2.6 yıl sonra nüfusunun yüzde 75’ini aşılayarak sürü bağışıklığı kazanması öngörülüyor. Bu süre, 3.2 yıl ile Almanya, 3.4 yıl ile Brüksel ve 3.9 yıl ile Hollanda gibi pek çok Avrupa ülkesinin önünde.
7.02.2021 Gündem
Navalnı’ya ilk müdahaleyi yapan doktor hayatını kaybetti
Navalnı’ya ilk müdahaleyi yapan doktor hayatını kaybetti Rusya’da muhalif lider Aleksey Navalnı’ya zehirlendiği iddiasıyla kaldırıldığı Omsk Hastanesi’nde ilk müdahaleyi yapan Dr. Sergei Maksimishin, 55 yaşında hayatını kaybetti. Doktorun ölüm nedeni ise kalp krizi olarak duyuruldu. Dr. Maksimishin’in meslektaşlarından Maria Morozova, Maksimishin’in ölümünün ‘beklenmedik’ olduğunu ifade etti.
4.02.2021 Dünya
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası!
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalif lider Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
Rusya'dan flaş 'kara liste' kararı! İngiltere vatandaşları...
Rusya'dan flaş 'kara liste' kararı! İngiltere vatandaşları... Rusya ülkeye girişi yasak İngiltere vatandaşlarının ‘kara listesini’ genişleteceğini duyurdu.
30.12.2020 Dünya
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı Rus muhalif lider Aleksey Navalni, Ağustos ayında Noviçok sinir gazı ile zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçladı.
1.10.2020 Gündem
Zehirlenen Rus muhalif Navalni ile ilgili kritik gelişme
Zehirlenen Rus muhalif Navalni ile ilgili kritik gelişme Rusya'da zehirlendiği iddialarıyla Almanya'nın başkenti Berlin'e götürülen ve tedavi altına alınan Rus muhalif Aleksey Navalni'nin durumunun iyiye gittiği ve yataktan kalkabildiği açıklandı.
14.09.2020 Dünya
Rus muhalif Navalny’nin sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!
Rus muhalif Navalny’nin sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Almanya’da tedavi altına alınan Rus muhalif Aleksey Navalny’nin durumunun iyileştiği ve komadan çıktığı açıklandı.
7.09.2020 Dünya
Çayına zehir katılmıştı! Dünya onu konuşuyor, son dakika gelişmesi...
Çayına zehir katılmıştı! Dünya onu konuşuyor, son dakika gelişmesi... Dünya 2 gündür Rusya'da yaşananları konuşuyor. Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni'nin içtiği çaya zehir katıldığı iddia edilmiş, en büyük Putin karşıtı olan muhalif acilen hastaneye kaldırılmıştı. Durumu hala kritik olan Navalni bugün büyük bir mücadelenin sonunda tedavi için Almanya'ya götürüldü.
22.08.2020 Dünya
Muhalefet liderini düelloya davet etti
Muhalefet liderini düelloya davet etti Rusya Ulusal Muhafızları'nın Başkomutanı Viktor Zolotov, yolsuzluk karşıtı gösterilere liderlik eden muhalefet lideri Aleksey Navalni'yi düelloya davet etti.
12.09.2018 Dünya
Son dakika... Rusya karıştı!
Son dakika... Rusya karıştı! Rusya dün 12 Haziran Rusya Günü Bayramı sebebiyle başkent Moskova ve ülke genelinde muhaliflerin Putin karşıtı protesto gösterilerine sahne oldu. Alınan son dakika habere göre protestolarda yüzlerce kişi gözaltına alınıp tutuklandı. Sosyal medyada gözaltı fotoğrafları tepki çekiyor.
13.06.2017 Dünya
Rusya'da muhalif lider Navalni'ye saldırı
Rusya'da muhalif lider Navalni'ye saldırı Rusya'da muhalif politikacı ve Yolsuzlukla Mücadele Fonu'nun kurucusu Aleksey Navalni ve beraberindekilerin, Anapa kentinde saldırıya uğradığı bildirildi...
17.05.2016 Dünya
Muhalif siyasetçi Putin’e dava açtı
Muhalif siyasetçi Putin’e dava açtı Rusya’da ilk kez ‘davalı’ kısmında Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adının yazılı olduğu bir dava açıldı.
12.02.2016 Dünya
O saati hangi parayla aldın
O saati hangi parayla aldın Rus medyası, Putin’in basın sözcüsü Peskov’un düğününde taktığı 620 bin dolarlık Richard Mille marka saati nasıl satın aldığını sorguluyor
3.08.2015 Dünya
Muhalif lidere hapis cezası
Muhalif lidere hapis cezası Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yönelik sert eleştirileriyle tanınan muhalif lider Aleksey Navalni, hakkında açılan yolsuzluk davasında suçlu bulundu ve üç buçuk yıl hapse mahkum edildi...
30.12.2014 Dünya
Rusya'da yolsuzluk protestosu Facebook’tan silindi
Rusya'da yolsuzluk protestosu Facebook’tan silindi Rusya’da Vladimir Putin iktidarının en önde gelen muhaliflerinden Aleksey Navalni’ye destek veren bir sayfa Facebook tarafından silindi.
22.12.2014 Dünya
Putin’i korkutan Çernobilli
Putin’i korkutan Çernobilli Genç ve cesur bir isim muhaliflerin yeni umudu olarak ön plana çıkmaya başladı
8.12.2011 Dünya
Rus mahkemesi Navalny'nin tutukluluğunun devamına karar verdi
Rus mahkemesi Navalny'nin tutukluluğunun devamına karar verdi Almanya’daki tedavisinin ardından Rusya’ya döndüğü sırada 17 Ocak'ta tutuklanan Rus muhalif lider Alexei Navalny bugün çıktığı duruşmaya online olarak katıldı. Mahkeme, Navalny'nin bir sonraki duruşmaya kadar tutukluluğunun devam etmesi kararını verdi.
28.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aleksey Navalni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleksey navalni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.