Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye hapis cezası! Son hali dikkat çekti
Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye hapis cezası! Son hali dikkat çekti Yolsuzluk suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Rus muhalif liderin mahkemede hayli zayıflamış olduğu görüldü. Rus medyası, ülkenin en bilinen muhalif figürünü bir blog yazarı olarak tanımlıyor.
22.03.2022 Dünya
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası!
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalif lider Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
Çayına zehir katılmıştı! Dünya onu konuşuyor, son dakika gelişmesi...
Çayına zehir katılmıştı! Dünya onu konuşuyor, son dakika gelişmesi... Dünya 2 gündür Rusya'da yaşananları konuşuyor. Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni'nin içtiği çaya zehir katıldığı iddia edilmiş, en büyük Putin karşıtı olan muhalif acilen hastaneye kaldırılmıştı. Durumu hala kritik olan Navalni bugün büyük bir mücadelenin sonunda tedavi için Almanya'ya götürüldü.
22.08.2020 Dünya