Alay Konusu

Alay Konusu

Son dakika alay konusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alay konusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alay konusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alay Konusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alay konusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.589 alay konusu haberi bulunmuştur. Tüm alay konusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samet Akaydın alay konusu oldu! İşler iyice karışacak; önce Fred sonra Crespo
Samet Akaydın alay konusu oldu! İşler iyice karışacak; önce Fred sonra Crespo Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekibin 4-1 kazanıp ligde tekrardan liderlik koltuğuna oturdu. Öte yandan milli stoper Samet Akaydın'ın maç içerisinde yaptığı hareketler şaşırttı. İşte detaylar...
5.12.2023 Fenerbahçe
Erzurum'da eşini 11 kurşunla öldüren sanığa haksız tahrik indirimi
Erzurum'da eşini 11 kurşunla öldüren sanığa haksız tahrik indirimi Erzurum'da 20 yıllık eşi Yasemin Sarıyıldız'ı (38) 11 el ateş ederek öldüren Ezalettin Sarıyıldız, haksız tahrik ve takdiri indirim ile birlikte 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Yasemin Sarıyıldız'ın babası Hanifi Kurt, "Benim çocuğumu vurdular. 11 kurşun, bu bir katliam. Çocuğum öldü içim yanıyor. Türkiye hukukuna ben çok güveniyorum. Buna el atmalarını istiyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….”
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….” MTV Video Müzik Ödülleri gecesine kırmızı dantel bir elbiseyle katılan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in dekoltesi olay oldu. Ünlü isim de kendisini eleştirmekten geri durmadı.
15.09.2023 Magazin
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam İngiliz kraliyet ailesini terk edip ABD’ye yerleşen Suxxex Dük ve Düşesi Harry ve Meghan Markle’la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çiftin kurdukları medya şirketinin Spotify’le yaptığı anlaşma sona ermiş, Harry ve Meghan milyon dolarlardan olmuştu. Harcadıkları kadar hızlı kazanamayan çiftin çok paraya ihtiyacı olunca yeni anlaşmalar gündeme geldi.
20.06.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
En kötü 'işten çıkarma emaili' ödülü sahibini buldu
En kötü 'işten çıkarma emaili' ödülü sahibini buldu PagerDuty CEO’su işten çıkarma furyasına damga vurdu
2.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum Tayt giymesiyle bir süre gündemden düşmeyen Berdan Mardini, Survivor yarışmacılarından biri olmayı başarmıştı. Dominik'e doğru yola çıkmak için geldiği havalimanında görüntülenen Mardini, hiç kimseden korkusu olmadığını açıkladı. Adaya giderken yanına tayt alan Mardini, yarışmada asla ağlamayacağını ve iddialı olduğunu söyledi.
9.01.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Magazin
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Tüm Türkiye bu yorumu konuşuyor
Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Tüm Türkiye bu yorumu konuşuyor Süper Lig'in 13.haftasında Sivasspor'u evinde 1-0'la geçen ve o maçtan sonra yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe - Giresunspor karşılaşması öncesi yaptığı değerlendirme alay konusu oldu. 'Giresunlulardan özür diliyorum ama...' cümlelerini sarf eden Dilmen'in bu yorumu sosyal medyada 'TT' olurken, Karadeniz temsilcisinin Kadıköy'den 2-1'lik galibiyetle çıkması 'Rıdvan Dilmen videolarının' yayılmasına neden oldu.
13.11.2022 Fenerbahçe
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Twitter'dan Elon Musk'a şok dava!
Twitter'dan Elon Musk'a şok dava! Twitter, dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ı, daha önce söz verdiği satın alma anlaşmasına uyması için mahkemeye verdi.
13.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal!
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal! İngiltere'nin 58 yaşındaki Başbakanı Boris Johnson, uzun süredir direndiği baskılara dayanamayarak dün görevinden Istifa etti. Hem başbakanlık hem de Muhafazakâr Parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Johnson, ekim ayında yeni başbakan seçilene kadar vekâleten göreve devam edeceğini bildirdi. Sadece İngiltere değil dünya siyasetinin de renkli figürleri arasında şimdiden yerini alan Johnson, Osmanlı’nın son İçişleri Bakanı “Ali Kemal’in torunu” olarak (Stanley Johnson’un oğlu) Türkiye’de sempati kazandı.
8.07.2022 Dünya
Ajda Pekkan'dan dudak uçuklatan ödeme! İşte Kıbrıs'taki yeni evi
Ajda Pekkan'dan dudak uçuklatan ödeme! İşte Kıbrıs'taki yeni evi Sık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'tan yeni bir ev aldı. Pekkan'ın yeni mülkü için ödediği ücret dudak uçuklattı.
22.04.2022 Magazin
Sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de olay oldu! 'Yürümeye yeni başlayan çocuk gibi'
Sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de olay oldu! 'Yürümeye yeni başlayan çocuk gibi' Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Marcao'nun topa müdahalesinin ardından kendisini yerde bulan ve defalarca takla atarak sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de alay konusu olan Mert Hakan Yandaş hakkında sosyal medyadaki tepkiler dinmiyor...
12.04.2022 Fenerbahçe
Ajda Pekkan: Metrobüse hiç binmedim,Marmaray'ı merak ediyorum
Ajda Pekkan: Metrobüse hiç binmedim,Marmaray'ı merak ediyorum Süperstar Ajda Pekkan ünlü olduğu için İstanbul'u gönlünce gezemediğini, metroyu, metrobüsü ve Marmaray'ı çok merak ettiğini ve hiç binmediğini söyledi.
4.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı son paylaşımıyla alay konusu oldu!
Şeyma Subaşı son paylaşımıyla alay konusu oldu! Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan fenomen Şeyma Subaşı, son yayınladığı fotoğrafla alay konusu oldu.
24.03.2022 Magazin
Lavrov: Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir
Lavrov: Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir" dedi.
23.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alay Konusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alay konusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.