Alaşehir

Alaşehir

Son dakika alaşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alaşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alaşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alaşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alaşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 alaşehir haberi bulunmuştur. Tüm alaşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerin de aralarında olduğu 8 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Kadın kooperatifleri festivalde buluştu
Kadın kooperatifleri festivalde buluştu Sağlıklı yaşam tutkunlarını ve değişim yaratan üreticileri bir araya getiren 'Eco Love Fest' kadın kooperatiflerini bir araya getirdi.
27.09.2023 Yaşam
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletteki lise öğrencileri Kerem Faruk Türkmen (17) ile İlker Cura (15), hayatını kaybetti.
21.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı Muğla'da aynı hastanede görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa'ya götürmek üzere yola çıkan sağlıkçının otomobili, kontrolden çıkan tırın altında ezildi. Sağlıkçı anne - baba ve iki kızlarının hayatını kaybettiği kazanın ardından, kendilerine yeni bir yaşam kurmayı planlayan ailenin hayalleri yarım kaldı.
24.05.2023 Yaşam
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı!
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı! Denizli’nin Buldan ilçesinde kontrolden çıkan tırın, çaptığı otomobili metrelerce sürüklediği kazada 1’isi bebek 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Hibrit enerji santralleri için önemli adım
Hibrit enerji santralleri için önemli adım Manisa'da bulunan Alaşehir Jeotermal Enerji Santrali’nde aynı anda jeotermal ile güneşten enerji üretecek olan ve Türkiye’de bu alanın öncü örneklerinden olan birleşik yenilenebilir elektrik üretim tesisi devreye alındı.
12.04.2023 Ekonomi
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı Manisa'nın 3 ilçesinde, bir marketler zincirinde bölge sorumlu müdürü olan İ.A.'nın (40), çok sayıda kişiyi toptan şeker alıp, pazarlayarak, haftalık yüzde 10 kar payı verme vaadiyle yaklaşık 60 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Saadet zinciri yöntemiyle dolandırıcılık yapıp 10 gün önce ortadan kaybolduğu öne sürülen İ.A.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı.
12.04.2023 Yaşam
Kamyonette cesedi bulunmuştu! Sır cinayet aydınlandı
Kamyonette cesedi bulunmuştu! Sır cinayet aydınlandı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kamyonet içerisinde boynundan vurulmuş şekilde bulunan adamın amcasının oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
24.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken eşi ise ağır yaralandı. Haber alınamayan kazazedelere çocukları ve mahalleli yaklaşık 2 saatlik aramalar sonucunda ulaştı.
8.09.2022 Yaşam
Gülşen'in ev hapsinin kaldırılması talebine ret
Gülşen'in ev hapsinin kaldırılması talebine ret Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu'nun ev hapsinin kaldırılması talebi reddedildi.
1.09.2022 Gündem
Otomobil, işçi servis minibüsüne çarptı: 17 yaralı
Otomobil, işçi servis minibüsüne çarptı: 17 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, otomobilin, işçi servis minibüsüne arkadan çarptığı kazada 17 kişi yaralandı.
19.08.2022 Yaşam
Traktör ile ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Traktör ile ticari araç çarpıştı: 2 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde traktör ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
Sultaniye üzümde ihracat başladı, ilk TIR'lar yola çıktı
Sultaniye üzümde ihracat başladı, ilk TIR'lar yola çıktı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirilen çekirdeksiz Sultaniye üzümde ilk hasat yapılırken, toplanan üzümlerin de ihracatına başlandı. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihracatı yapılacak Sultaniye üzümde ilk TIR Rusya'ya gitmek için yola çıktı. Alaşehir'den geçen yol 230 bin ton olan 'Sultaniye' cinsi sofralık üzüm ihracatının bu yıl 250 bin tona çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi.
8.08.2022 Ekonomi
20.800 TL promosyon ödemesi! Paralar tek seferde hesaplarda
20.800 TL promosyon ödemesi! Paralar tek seferde hesaplarda Rekor promosyon! Daha önce böylesi görülmedi. 20 bin TL promosyon verilecek. Karşılıksız yapılan ödemeler tek seferde hesaplara aktarılacak. Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki öğretmenlere tek seferde 20 bin 880 TL promosyon ödemesi yapılacak.
26.07.2022 Ekonomi
Salçalık domates fiyatları el yakıyor!
Salçalık domates fiyatları el yakıyor! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarında salçalık domatesler yerini alırken, fiyatlar ise 5 TL civarında seyrediyor.
15.07.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı'nda birçok ilde korkunç kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kurban Bayramı'nda birçok ilde korkunç kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kurban Bayramı'nın ilk gününde peş peşe acı haberler geldi. Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edirne’nin Keşan ilçesinde ise aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobilin uçurumdan düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Yaşam
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı...
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı... Yazla birlikte manav ve pazar tezgahları renklendi. Ancak yazlık meyvelere henüz yaz gelmedi, yüksek fiyatlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Nektarin ve şeftali kilo fiyatı 35 liradan 69 liraya kadar değişiklik gösteriyor. Kayısı satış fiyatı ise kilo bazında 19-30 lira arası. Kiraz türüne göre 35-50 lira bandında satılıyor. İşte meyve fiyatlarına ilişkin son gelişmeler...
15.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alaşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alaşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.