Aks Nedir, Ne İşe Yarar? Aks Arızası Belirtileri Nelerdir?
Aks Nedir, Ne İşe Yarar? Aks Arızası Belirtileri Nelerdir? Aks aynı zamanda halk dilinde dingil olarak ifade edilmektedir. Motorlu araçlar üzerinden defransiyel doğrultusunda çıkan dönme hareketini tekerleklere ileten çelik mil olarak ifade edilebilir. Böylece aracın hareket etmesi ile beraber ileri, sağa veya sola ile arkaya gibi yönelme durumunu sağlar. Aynı zamanda aks ön ve arka süspansiyonun bir parçası olarak ifade edilebilir.
3.06.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların enflasyonun üzerinde bir gelir seviyesine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi. Kurtulmuş, "Başta asgari ücret ve emeklilerin durumu olmak üzere 3600 ek gösterge olmak üzere Türkiye’nin gündeminde olan çalışan dar gelirlileri yakinen ilgilendiren konularda hakkaniyete uygun ve yurttaşlarımızı hiçbir şekilde enflasyonist baskılara ezdirmeyecek kararları hükümetimizin alacağına yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
27.11.2021 Siyaset
Sahibinden en çok satılan otomobiller hangisi?
Sahibinden en çok satılan otomobiller hangisi? Türkiye’nin en çok ziyaret edilen otomobil sitesi olarak karşımıza çıkan Sahibinden.com üzerinde ikinci el otomobil satışlarında patlama yaşanıyor. Peki Sahibinden en çok satan otolar ne kadar fiyatlarda satılıyor? Sahibinden araba ilanları arasında en çok satan otomobil markası hangisi? İşte sahibinden en çok satılan otomobiller...
29.09.2021 Gündem
Şehir plancıları ne diyor?
Şehir plancıları ne diyor? Ağırlık metroda olmalı
16.12.2007 Arşiv