Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması! Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması geldi! Asgari ücrete ikinci zam hazırlığı sürüyor. Gözler temmuz ayına çevrilirken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ikinci kez zam yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Peki, Asgari ücrette 2. Zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? İşte Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
16.06.2022 Çalışan Hakları
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların enflasyonun üzerinde bir gelir seviyesine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi. Kurtulmuş, "Başta asgari ücret ve emeklilerin durumu olmak üzere 3600 ek gösterge olmak üzere Türkiye’nin gündeminde olan çalışan dar gelirlileri yakinen ilgilendiren konularda hakkaniyete uygun ve yurttaşlarımızı hiçbir şekilde enflasyonist baskılara ezdirmeyecek kararları hükümetimizin alacağına yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
27.11.2021 Siyaset