Akıllı Cihazlar

Akıllı Cihazlar

Son dakika akıllı cihazlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıllı cihazlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıllı cihazlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıllı Cihazlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıllı cihazlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 879 akıllı cihazlar haberi bulunmuştur. Tüm akıllı cihazlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır? Özellikle akıllı cihazların olmazsa da olmazı olan bir sistem olarak bilinmektedir. Sistemlerin çalışması ve işlem süreçleri çok kolay olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. Birçok araçta bulunan bu özellik sayesinde kullanıcılar oldukça rahat etmektedir.
23.01.2024 Bilim ve Teknoloji
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da gerçekleştirilecek açılış töreni öncesinde İstanbul Finans Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kurum, "Yaklaşık 10 yıl uğraştığımız 65 milyar lira yatırım değerine sahip ve 3 milyon 387 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje. İstanbulumuzu finansın İstanbul'u haline getirecek. Güvenli, huzurlu ve en önemlisi de depreme karşı dayanıklı, ki finans sektörünüzün depremde ayakta durması gerekir" dedi. 
15.04.2023 Ekonomi
Togg'dan NFT açıklaması
Togg'dan NFT açıklaması Togg özel seri olarak NFT açık artırmasını başlattığı 2023 adet model ile ilgili erteleme açıklamasının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu. Kullanıcıların bu erteleme ile ilgili zarar ettikleri ve AVAX'larını çekemedikleri iddiaları üzerine yayınlanan açıklamada, "Togg’un kullanıcıların cüzdanlarına müdahale etme, AVAX’larına el koyma, bloke etme, satma ve sonra yeniden geri alma yetkisi yoktur" denildi.
10.03.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan dikkat çeken paylaşım! İşte akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan dikkat çeken paylaşım! İşte akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları Türkiye'nin yerli otomobili Togg 29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan indi. Seri üretimin başladığı fabrikadan akıllı cihazların üretim sürecine ilişkin yeni görüntüler geldi.
4.11.2022 Ekonomi
Togg ve Trendyol kesintisiz kullanıcı deneyimi için niyet
Togg ve Trendyol kesintisiz kullanıcı deneyimi için niyet Türkiye'nin iki güçlü markası Togg ve Trendyol kesintisiz kullanıcı deneyimi için niyet mektubu imzaladı.
21.10.2022 Ekonomi
Hırsıza karşı kapıyı 3 kez kilitlemek işe yarar mı? İşte cevabı!
Hırsıza karşı kapıyı 3 kez kilitlemek işe yarar mı? İşte cevabı! Çelik kapılarda kullanılan kilitler, güvenlik için büyük önem taşıyor. Peki hangi önlemler alınarak evlerdeki güvenlik artırılabilir? Hırsıza kilit dayanmaz" derler ama anahtarın kaç kez çevrilmesi evimizi korumaya yardımcı olur? İşte güvenlik açısından kritik öneme sahip detaylar...
8.10.2022 Gündem
TOGG'da son dakika gelişmesi! Seri üretime başlıyor
TOGG'da son dakika gelişmesi! Seri üretime başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 25 Haziran 2018'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kuruluşunun üzerinden geçen 4 yılın ardından Türkiye'nin vizyon projelerinden olan otomobili banttan indirmeye hazırlanıyor. Dünyada oyuncuları henüz başlangıç çizgisinde olan elektrikli akıllı cihazlar yarışında, Türkiye'nin küresel markası olarak boy gösteren Togg, seri üretime geçme konusunda son hazırlıklarını yapıyor.
25.06.2022 Ekonomi
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş: Mobilite ekosisteminin parçası olanakıllı bir cihaz tasarlıyoruz
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş: Mobilite ekosisteminin parçası olanakıllı bir cihaz tasarlıyoruz Avrupa'nın en büyük startup ve teknoloji etkinliği olan VivaTech’te konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Bir otomobilden daha fazlasını, akıllı bir otomobilden daha fazlasını hedefleyerek, mobilite ekosisteminin parçası olan akıllı bir cihaz tasarlıyoruz. ‘Togg Akıllı Yaşam’ adını verdiğimiz hizmetlerle bağlantılı bir otomobilden çok daha fazlasını sunuyoruz” dedi.
16.06.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Faturalar değişiyor. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira...
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira... Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Akıllı saatler şikayetleri artırdı! Kalp atış hızı yüksekse...
Akıllı saatler şikayetleri artırdı! Kalp atış hızı yüksekse... Son yıllarda pek çok kişi tarafından sıklıkla kullanılan akıllı saatler sağlık verilerini takip etmenin bir yoldu oldu. Akıllı saat popülaritesinin artmasıyla birlikte, kalp atış hızı gibi veriler de takip edilebiliyor. Çoğu kişi bu verilerle doktorlara başvuruyor. Peki, akıllı saatimizin ekranında gördüğümüz değerler bize ne anlatıyor? Gaye Kobal, konunun uzmanıyla konuştu.
12.09.2021 Sağlık
Teknoloji bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin sayısı 2 kat arttı
Teknoloji bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin sayısı 2 kat arttı Teknolojinin sınırsız ve ölçüsüz kullanılmasıyla ortaya çıkan ve kişiyi kontrol eden bir duruma dönüşen teknoloji bağımlılığı, Yeşilaya yapılan başvurulara göre salgında yükselişe geçti.
2.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Evlerdeki büyük tehlike! Kullanan sayısı artıyor, uyarılar...
Evlerdeki büyük tehlike! Kullanan sayısı artıyor, uyarılar... Pandemi ile birlikte evde geçirilen süreler arttı. Uzaktan eğitim ve yeni çalışma modeli olarak hayatımıza giren evden çalışma sistemi, evlerde internet kullanımını arttırdı. Bu da beraberinde bazı sorunları getirdi. Birçok kişi farkında olmadan kullanmaya devam ediyor. Fakat uzmanlar tehlike konusunda uyarılarda bulunuyor. Evlerde ya da işyerlerinde Wi-Fi ağlarının daha iyi çalışmasını sağlayan router cihazları internet bağlantı kalitenizi artırabilir. Siber güvenlik uzmanları, kablosuz sinyal sorunlarını çözen yeni nesil akıllı routerların gerekli tedbirler alınmadığında gizliliği ve güvenliği tehlikeye sokabildiği konusunda uyarılarda bulundu.
20.01.2021 Gündem
Yanlış kombi tercihleri faturaları yükseltiyor!
Yanlış kombi tercihleri faturaları yükseltiyor! Türkiye’de hatalı mühendislik hesapları sebebiyle konutların büyük bölümünde yanlış kombi kullanıldığını belirten uzmanlar, 20 kilowatt güce sahip kombinin rahatlıkla yeteceği bir konuta, ısıtma endişesi ve musluktan hızlı sıcak su temin etmek amacıyla 30 kilowattlık kombi takıldığını bunun da gereksiz doğalgaz tüketimine sebep olduğunu söylüyor. Peki, Doğalgaz faturasından nasıl tasarruf edilir? Kombi seçerken nelere dikkat edilmeli? İşte kombi alacaklara tasarruf sağlayacak öneriler...
10.01.2021 Bilim ve Teknoloji
'3D teknoloji ile hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor'
'3D teknoloji ile hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor' Estetiğin sağlık turizmindeki payının 3D teknolojilerle yükseldiğini söyleyen İsviçre merkezli teknoloji şirketi Arbrea Labs CEO’su Dr. Endri Dibra, “Bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden sanal görüntüleri izleme imkânı sunan 3D artırılmış gerçeklik çözümleri, plastik cerrahi operasyonlarda yol gösterici oluyor. Böylece, hasta memnuniyetsizliği sıfıra iniyor” dedi.
16.11.2020 Sağlık
Bakan Varank duyurdu! 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak
Bakan Varank duyurdu! 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İmzalayacağımız protokolle PARDUS, Diyanet'in merkez ve taşra teşkilatlarında kullanılan 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak." dedi.
23.06.2020 Ekonomi
SAMÜ’lü akademisyenden Kovid-19 takip yazılımı
SAMÜ’lü akademisyenden Kovid-19 takip yazılımı Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Kavak Meslek Yüksek Okulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Programı Öğretim Görevlisi Fatih Ocak ile Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Döker’in ortak çalışmalarıyla "Kovid-19 Küresel Takip Paneli" tasarlandı. Hem web hem mobil uygulaması bulunan çalışmada corona virüsü vaka sayıları ülke bazında detaylı olarak gösterebiliyor.
15.05.2020 Bilim ve Teknoloji
MEB harekete geçti! Ve süreç başladı...
MEB harekete geçti! Ve süreç başladı... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme. MEB öğretmenlerin 21. yüzyıl becerilerini öğrencilere kazandırma amacı doğrultusunda öğretmenlere yönelik mesleki eğitimde dijital dönüşüm atağı başlattı. Eğitim için kitap da hazırlanıyor.
1.02.2020 Eğitim
2020'de siber tehditlerde artış bekleniyor
2020'de siber tehditlerde artış bekleniyor STM'nin Siber Tehdit Durum Raporu'na göre, sağlık sektörüne, kritik alt yapılar ile endüstriyel sistemlere, mobil cihazlara, seçim verilerine, IoT cihazlara siber saldırılarda artış gözlenecek.
21.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Siber saldırıların hedefi akıllı cihazlar olacak
Siber saldırıların hedefi akıllı cihazlar olacak Dünya 2020’de 6 trilyon dolarlık siber saldırı riskine hazırlanıyor. Türkiye’de bilgisayarların yüzde 42’sinde kötü amaçlı yazılım bulunuyor. Zayıf şifreler ise verilerin çalınmasında korsanların elini kolaylaştırıyor. 2020’de siber saldırıların hedefinde IoT tabanlı akıllı cihazlar olduğunu belirten Berqnet Firewall, yeni yılda kullanıcıların dikkat etmesi gereken konuları sıraladı.
27.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Akıllı Cihazlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıllı cihazlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.