Akıl Hastanesi

Akıl Hastanesi

Son dakika akıl hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıl hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıl hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıl Hastanesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıl hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 akıl hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm akıl hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü 38 yaşındaki Robert Berchtold, 12 yaşındaki Jan Broberg'i saplantı haline getirdi. Jan'ın annesi ve babasıyla da ilişki yaşadı. Kızı kaçırıp bayılttı. Uyandıktan sonra kasetçalardaki kayıttan çıkan o ses, 12 yaşındaki kız için yıllarca yaşanacak bir kabusun başlangıcıydı. Ses ona 'Görevin 16 yaşına kadar Robert'tan bir çocuk sahibi olmak' diyordu. Kızın beynini yıkayan adamın yaptıkları kan dondurdu...
7.12.2022 Dünya
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf ABD'de seri katil, kadınları otele götürerek odada öldürüyordu. Kurbanlarına uyguladığı işkenceler ve kestiği uzuvlar sebebiyle 'Gövde Katili' ismini almıştı. 13 yıl boyunca dehşet saçan evli ve 3 çocuk babası seri katilin 100'e yakın kadını katlettiği düşünülüyor. Yıllar sonra yaptığı itiraflar ile korkunç detaylar ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu Fransa’da tuzağa düşürdüğü sınıf arkadaşını öldürüp yiyen ‘Kobe Yamyamı’ Issei Sagawa, hukuki boşluk sayesinde hapse girmekten kurtuldu. Popüler kültürün ikonu haline gelen katil 73 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise ifadesinde kullandığı kan donduran sözlerin yankıları kaldı.
3.12.2022 Dünya
Kirlilik her yere ulaştı! Türk bilim insanları korkutan gerçeği açıkladı
Kirlilik her yere ulaştı! Türk bilim insanları korkutan gerçeği açıkladı Türkiye’nin bilim üssü kurma projesi kapsamında Antarktika kıtasına giden bilim insanları, Robert Adası’ndaki 3 lagün ve buzul göle dalarak örnekler topladı. Tortu örneklerinin Türkiye’de yapılan incelemelerinde 'fiber' ve 'parça' tipte mikroplastik bulunduğu tespit edildi. Araştırma sonrası açıklama yapan bilim insanları korkutan insanlık için korkutan haberi verdi.
2.12.2022 Dünya
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi Fransa'daki bir köy, sabah olduğunda adeta tımarhaneye döndü. Herkes garip davranıyordu. 11 yaşındaki çocuk büyükannesini boğmaya çalışırken, biri kendisinin öldüğünü, diğeri de ejderhalar gördüğünü söylüyordu. Çığlıklarla kendini camdan atan bile vardı. Yüzlerce kişinin aklının kaybetmesine, 7 kişinin de ölümüne sebep olan şey ise herkesi şaşkına çevirdi...
1.12.2022 Dünya
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi!
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi! Rus ordusunun Ukrayna işgali devam ederken Mariupol kentinde gerçekleştirilen bir saldırıyı eleştirdiği için gözaltına alınan Rus Gazeteci Maria Ponomarenko'nun akıl hastanesine gönderildiği öğrenildi. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamayan gazeteci ile ilgili verilen karar şaşkınlık yaratırken gözlemciler bunun Sovyet döneminde muhaliflere verilen cezalara benzediğine dikkat çekti.
5.07.2022 Dünya
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim'
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim' Son dönemin en çok izlenen ve milyonlarca hayranı olan dizilerinden birinde rol alarak dikkat çekti. Fakat bunun keyfini çok da çıkarabildiği söylenemez. Çünkü sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşıma göre bir süredir ruh sağlığını korumak için bir mücadele içinde. Genç oyuncunun paylaştığı o videodaki sözleri ise hayranlarını şoke etti: "Uzun süredir iyi değildim ve şu anda akıl hastanedeyim ama yakında taburcu olacağım."
27.05.2022 Magazin
Akıl hastanesine gidiyordu acil doktoru kaderini değiştirdi! 7 yıl tedavi gördü ama gerçek çok başkaydı...
Akıl hastanesine gidiyordu acil doktoru kaderini değiştirdi! 7 yıl tedavi gördü ama gerçek çok başkaydı... 23 yaşındaki Chloe R. Kral uzun yıllar boyunca çok ciddi sorunlar yaşadığınızı, terapiye gittiğinizi, antidepresan ilaçlar kullandığınızı ve hatta son çare bir klinikte altı ay boyunca tedavi gördüğünüzü ama hiçbir şeyin düzelmediğini, daha da kötüye gittiğini düşünün… Üstelik sorununuzu anlamak bir taramaya bakıyorsa ve gittiğiniz hiçbir doktorun aklına bunu yapmak gelmiyorsa… Chloe R. Kral’ın hikayesi hem şaşkınlık hem de üzüntü uyandırıyor
21.02.2022 Dünya
Yeraltının gizemli şehri! İçinde dünyanın en eski akıl hastanesi de var
Yeraltının gizemli şehri! İçinde dünyanın en eski akıl hastanesi de var Derinkuyu, tarihi Kapadokya bölgesi içindeki en özel yerlerden biri. Roma döneminde kalma yapıların bulunduğu bu yeraltı şehri 1963 yılında tesadüfen bulundu. İçinde kiliselerin, kamusal alanların ve aynı zamanda dünyanın en eski akıl hastanesinin de bulunduğu Derinkuyu, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. İşte bu tarihi rota hakkında bilmeniz gerekenler.
2.04.2021 Yaşam
Çıplak gezinen adam isyan ettirdi
Çıplak gezinen adam isyan ettirdi Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde akli dengesinin bozuk olduğu düşünülen madde bağımlısı şahıs, çocuk parklarında soyunuyor. Şahsın geçtiğimiz günlerde oyun parkında soyunduğu anlar cep telefonuyla görüntülenirken, bu durum çocuklarını oyun oynamak için parklara yollayamayan mahalle halkını isyan ettirdi.
11.09.2020 Yaşam
En yetkili isim açıkladı: Milyonlarca insanın akıl sağlığı...
En yetkili isim açıkladı: Milyonlarca insanın akıl sağlığı... Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip corona virüsün (Kovid-19) neden olduğu kaygı ve korkunun, milyonlarca insanın akıl sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.
27.08.2020 Dünya
Cebrail Can Kalaycı kimdir? Başsavcılık'tan açıklama geldi! Cebrail Can Kalayca olayı…
Cebrail Can Kalaycı kimdir? Başsavcılık'tan açıklama geldi! Cebrail Can Kalayca olayı… Tıp Fakültesi mezunu bir kadına şiddet ve cinsel içerikli mesajlar atan Cebrail Can Kalaycı Twitter’da gündem oldu. İddialara göre Malatya yaşayan ve şu anda pratisyen hekim olarak çalışan Hacer D. isimli genç kadına hem sözlü hem de yazılı olarak tacizde bulunan Cebrail Can Kalaycı’nın tacizlerine dayanamayan genç kadın sosyal medya üzerinden yardım istedi. Cebrail Can Kalaycı’nın sosyal medyada gündem olmasının ardından Kilis Başsavcılığından da açıklama geldi. Peki, Cebrail Can Kalaycı kimdir, neden TT oldu? İşte Cebrail Can Kalayca olayı…
20.08.2020 Gündem
Sefirin Kızı 12 Bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı! ‘Gerçeklere çok yaklaştı!’ Sefirin kızı yeni bölüm fragmanı (12. Bölüm)…
Sefirin Kızı 12 Bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı! ‘Gerçeklere çok yaklaştı!’ Sefirin kızı yeni bölüm fragmanı (12. Bölüm)… Sefirin Kızı 11. Bölüm dün ekranlara geldi. Nare’nin tüm mücadelesine rağmen, Sancar sonunu getirebilecek gerçeklere bir adım uzaktadır. İsviçre’de Nare’nin sekiz yıl önce bebeğiyle kaldığı akıl hastanesinde, Isabel’in karşısındadır. Nare ise Gediz’e akıl hastanesi sürecinde yaşadıklarını anlatır. Sefirin Kızı 11. Bölümün ekranlara gelmesinin ardından Sefirin Kızı 12. Bölüm fragmanı (ön izleme) de geldi. Sefirin Kızı 12. Bölüm ön izlemede Nare’nin Sancar için endişelendiği görülüyor; ‘’Sancar uçurumun kenarında yürüyor…
3.03.2020 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması
Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması TV8'in patronu Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Acun Ilıcalı geçen gün papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir hakkında konuştu.
19.12.2018 Magazin
Arjantin'de bir kişi 47 yıl akıl hastanesinde unutuldu
Arjantin'de bir kişi 47 yıl akıl hastanesinde unutuldu Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 1971'de yargıç kararıyla akıl hastanesine sevk edilen Miguel Arroyo, hakkındaki yargılama sürecinin sonuçlandırılmaması ve mahkeme kayıtlarının yanması nedeniyle 47 yıldır akıl hastanesinde tutuluyor.
23.10.2018 Dünya
Yan komşusu olan mültecinin penisini kesti!
Yan komşusu olan mültecinin penisini kesti! Bristol'da Jeffrey Barry isimli adam akıl hastanesinden salındıktan sonra bir mülteciyi öldürüp penisini kesti. Barry'nin Ahmed'i yüzü ve gözleri olmak üzere 25 yerinden vahşi bir şekilde öldürdüğü bildirildi.
18.10.2017 Dünya
'Teröristler akıl hastanelerinde örgütleniyor' tartışması
'Teröristler akıl hastanelerinde örgütleniyor' tartışması Terör gölgesindeki Fransa'da akli dengesi bozuk kişilerin saldırıları ihtilafa düşürdü. İçişleri Bakanı 'Hastalara 'Saldırabilir mi?' gözüyle bakın' dedi. Psikiyatrlar bunun imkansız olduğu görüşünde. Doktor Zagury "Akıl hastalıkları değişir. Bugün hiçbir hasta kendisini Napolyon zannetmiyor. Akıl hastası- terörist ayrımı da yapamayız" dedi.
26.08.2017 Dünya
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü Duymayan Kalmasın programına konuk olan Emrah'ın oğlu Tayfun; 'Babam beni mirasından men etmek için akıl hastanesine götürdü' dedi.
25.05.2017 Magazin
İstanbul Valiliği'nden "1 Mayıs" açıklaması
İstanbul Valiliği'nden "1 Mayıs" açıklaması İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü alınacak tedbirlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İstanbul genelinde vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla 30 bin 101 Emniyet mensubumuz görev alacaktır" denildi.
29.09.2021 Gündem
Akıl hastanesinden 64 kişiyi kaçırdı
Akıl hastanesinden 64 kişiyi kaçırdı Bir akıl hastanesinde görevli psikyatr 64 hastasını yakınlarına bile haber vermeden hastaneden kaçırdı.
17.06.2021 Dünya
Teröristbaşı Gülen böyle kaçmış
Teröristbaşı Gülen böyle kaçmış Darbe Komisyonu Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, teröristbaşı Gülen’le ilgili önemli bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
Üst akıl, akıl hastanesi cinayetine ceza vermedi
Üst akıl, akıl hastanesi cinayetine ceza vermedi Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesi’nde koğuş arkadaşını boğan sanığın davasında mahkeme ‘cezai sorumluluğu yok’ kararı verdi
23.12.2016 Yaşam
Grev sebebiyle 19 hasta öldü, 60 akıl hastası kaçtı
Grev sebebiyle 19 hasta öldü, 60 akıl hastası kaçtı Kenya'da sağlık çalışanlarının ülke genelinde başlattığı grev nedeniyle devlet hastanelerinde sağlık hizmeti alamayan 19 hastanın öldüğü belirtildi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Akıl Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıl hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.