Akbank Kredi Kararı

Akbank Kredi Kararı

Son dakika Akbank kredi kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akbank kredi kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akbank kredi kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank Kredi Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank kredi kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 akbank kredi kararı haberi bulunmuştur. Tüm akbank kredi kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi açıklaması geldi. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. İmzalar atıldı. KOBİ’lere yönelik iki yeni kredi anlaşması yapıldığı belirtildi. Bu anlaşmanın yanı sıra dış ticaret işlemleri ve orta ölçekli işletmelerini finansman ihtiyacını destekleyecek 4 yeni anlaşma imzaladı. İşte Akbank'tan yapılan kredi anlaşması duyurusu ve detayları...
11.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket...
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket... Akbank harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Akbank 3 farklı kredi paketini müşterilerinin kullanımına sunuyor. Akbank, sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi, deniz turizmi, liman ve denizcilik faaliyetlerinde çevresel ayak izinin azaltılması ve denizlerin korunması için "Mavi Finansman Ürün Paketi"ni hayata geçirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular...
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular... Kredi kullanmayı düşünenler için harekete geçildi. Acil ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak ramazan fırsatı sunuluyor. 3 ay ödemesiz kredi imkanı bulunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Akbank yeni kredi fırsatını tüm müşterilerine duyurdu. Dev banka ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
25.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi...
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi... Akbank harekete geçti. İmzalar atıldı. Kamuoyuna duyuruldu. Kredi ile ilgili detaylar belli oldu. 367 gün vade imkanı sunuldu. Kredi beklenenin üzerinde talep gördü. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kredimize bankalardan yenileme tutarımızın yaklaşık yüzde 126’sına karşılık gelen 792 milyon dolar tutarında bir talep geldi. Gelen bu güçlü talep sonrası sendikasyon tutarımızı hedeflediğimizin üzerinde, 675 milyon doların üstünde yeniledik." ifadelerine yer verdi.
11.04.2021 Ekonomi
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var...
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var... İşçi-işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Tazminat ile ilgili son dakika gelişmesi. 1 yıl süre şartı var, bildirim süresini beklemeksizin feshediliyor. Şartlar tek tek açıklandı. Hem işçi tazminatını alıp ayrılabiliyor hem de işveren şartlar oluştuğunda işçisini tazminat vermeden işten çıkartabiliyor. Çalışanların bu durumlara çok dikkat etmeleri gerekiyor, sözleşmeye uymamak, maaşı eksik yatırmak, ayrımcılık... Dikkat çeken doğum ve gebelik uyarısı da geldi, işçinin iş sözleşmesinin askıda kalması nedeniyle işine gidemediği süreler için ise ücret işlemiyor. İşte çalışan herkesi ilgilendiren konunun detayları...
26.07.2022 Çalışan Hakları
Zam kararı! Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB son dakika duyurdu, yüzde 40...
Zam kararı! Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB son dakika duyurdu, yüzde 40... Ara zam kararı! Oranlar belli oldu. Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB ve diğer banklar art arda duyurdu. Enflasyon karşısında çalışanını korumak isteyen bankalar yıl sonunu beklemeden zam kararı aldı. Ara zamda oranlar yüzde 40'ları buluyor. İşte bankaların zam kararının detayları...
24.07.2022 Çalışma Hayatı
Kredi ve kredi kartı kullananları kapsıyor! BDDK duyurdu, yüzde 29.2...
Kredi ve kredi kartı kullananları kapsıyor! BDDK duyurdu, yüzde 29.2... Kredi ve kredi kartı kullanımı pandemi sürecinde giderek arttı. Pekçok kişi birden fazla kredi kartı kullanırken, nakit ihtiyaç durumunda başvurlan ilk yer ise bankalar oldu. Bireysel kredi kullanımı da artı. Bu süreçte vatandaşların bankalardan şikayetleri de arttı. BDDK tarafından dikkat çekici veriler açıklandı. BDDK geçtiğimiz yıl krediler ve kredi kartları ile ilgili gelen şikayetlerin oranını açıkladı. İşte vatandaşın en çok şikayetçi olduğu o konular…
2.06.2022 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar...
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar... Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olanlar dikkat! Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanan ve kredi çekenler, maaş hesabının olduğu bankadaki kredi kartını kullanması, başka bankalardaki kredi faiz oranlarının uygunluğu derken farklı bankalara borçlanabiliyor. Borcu olan çok sayıda kişi, farklı bankadaki ödemelerini tek bir bankaya toplamanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. Ek hesap, kredi ve kredi kartı borçları nasıl ödenmeli? Borçları tek bir bankaya toplamak uygun olur mu? İşte borcu olanlar için kritik ödeme rehberi...
21.04.2022 Ekonomi
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi’nin 700 bin kadına ulaşmayı hedeflediği açıklandı.
1.04.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi...
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi... Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kredilerle ilgili flaş gelişme. 28 Ocak 2022 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre toplam Türk lirası kredi büyüklüğü 4 trilyon 972 milyar TL, toplam mevduat 5 trilyon 429 milyar TL oldu. Mevduat ile kredi arasında 457 milyar liralık fark hesaplandı. Merkez Bankası düşük faiz ile kredi kullandırılması için politika faizini yüzde 14 seviyelerine düşürdü. Ancak bu indirim piyasaya yansımadı. Bankalar kredilerde oranları yüksek tutuyor. İhtiyaç kredisi ortalama yüzde 25 faiz oranıyla tüketicilere sunulurken ticari krediler yüzde 33 oranla veriliyor.
4.02.2022 Ekonomi
Akbank'tan kredi açıklaması! Resmen duyurdu, faiz oranları...
Akbank'tan kredi açıklaması! Resmen duyurdu, faiz oranları... Akbank'tan flaş kredi kararı! Resmen duyuruldu. Kredi kullanacak müşterileri yakından ilgilendiriyor. Faiz oranları yüzde 1,48’den başlıyor. Akbank, çevre dostu hibrit ve elektrikli araç almak isteyenlere yönelik avantajlı fiyatlama seçenekleriyle Çevre Dostu Taşıt Kredisi’ni kullanıma sundu. 1,48'den başlayan faiz oranlarının yanı sıra kredi tahsis ücretinde de yüzde 50 indirim sağlanıyor.
6.11.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'nda yeni dönem! Faiz kararı sonrası...
Merkez Bankası'nda yeni dönem! Faiz kararı sonrası... Merkez Bankası’nın faizleri indirmesi beklentilerin ötesinde bir adımdı. Bankanın toplantıdan sonra yaptığı bir sayfalık açıklama çok ses getirdi. Ancak açıklamada dikkatlerden kaçan ve gündemde kendisine yer bulamayan önemli bir cümle vardı.
26.10.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları düşecek mi?
Kredi faiz oranları düşecek mi? Kredi çekecek herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı sonrasında kamuoyunda kredi faizlerinin düşeceği yönünde bir beklenti oluştu. İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faizlerinde düşüş olacak mı? İşte detaylar...
24.10.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrası bankaların yeni kredi faizleri de belli oldu. Bankalar tek tek açıkladı. İhtiyaç, konut, taşıt kredilerinin faiz oranları değişti. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları sıklıkla merak ediliyor. Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, ING, Akbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte güncel kredi faiz oranları
22.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere... Akbank harekete geçti ve kararı resmen açıkladı. Müşterileri ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı. Çalışmalar devam ediyor. Dev banka müşterilerine duyurdu. Akbank, "Çatı GES Yatırım Kredisi" ürününü sürdürülebilirlik odaklı ürünleri arasına ekledi. Akbank Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, "Bankacılık sektöründe sürdürülebilir finansman alanında somut hedef veren ilk mevduat bankası olarak 2030 yılına kadar ülkemize 200 milyar TL sürdürülebilir kredi finansmanı sağlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
14.10.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları merak ediliyor. Ziraat Bankası, , Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, ING ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını açıkladı. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyenler kendilerine en uygun faiz oranlarını araştırıyor. İşte güncel kredi faiz oranları
25.09.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Değişti ve belli oldu...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Değişti ve belli oldu... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik yapıldı ve belli oldu. Banka şubesinde işi olan tüm müşteriler için değişiklik kararı duyuruldu. Haziranda normalleşmeye geçildi, bununla birlikte bankalar da çalışma saatlerinde bazı değişiklikler yaptı. Hizmet saatleri yeniden düzenlendi. VakıfBank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Akbank gibi bankalarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar açılış kapanış saatlerini araştırıyor. İşte güncel tüm bankaların açılış ve kapanış saatleri...
14.06.2021 Ekonomi
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
Akbank, Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi resmen duyurdular! Değişti, pazartesi...
Akbank, Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi resmen duyurdular! Değişti, pazartesi... Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar. İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Finansbank, müşterilerine tek tek duyurdular. Koronavirüs salgınında vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde yeni tedbirler alınıyor. Bankalar 81 ildeki tüm şubelerinde çalışma saatlerini değiştirdi.
10.04.2021 Ekonomi
ÖSYM duyurdu! Ulaştırma Bakanlığı personel alımı KPSS-2021/4 tercih kılavuzu yayınlandı!
ÖSYM duyurdu! Ulaştırma Bakanlığı personel alımı KPSS-2021/4 tercih kılavuzu yayınlandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri başladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada KPSS-2021/4 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapılacağı belirtildi. Adaylar KPSS-2021/4 tercih kılavuzuna ÖSYM'nin sitesinden erişebilecek. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? KPSS-2021/4 tercih kılavuzu ve başvuru ekranı...
16.03.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Kredi Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank kredi kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.