Akbank Duyuru

Akbank Duyuru

Son dakika akbank duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akbank duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akbank duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 akbank duyuru haberi bulunmuştur. Tüm akbank duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve... Akbank tarafından yeni bir kampanya devreye alındı. Çok sayıda banka müşterisini doğrudan ilgilendiren karar ile faizsiz para kullanımına imkan sağlanıyor. Emekli müşterilere özel sunulan kampanyadan emekli maaşını Akbank'a taşıyan tüm müşteriler başka bir şart aranmaksızın yararlanabiliyor. Tüm bankalar emekli maaşlarına promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon miktarı bankadan bankaya ve alınan maaş miktarına göre değişiklik gösteriyor. Akbank 2.750 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon dışında maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşların hesaplarına artı para kredisi tanımlamaları durumunda maaş gününü beklemelerine gerek kalmıyor. Hesaplarda para olmasa da emekli aylığı ödemesine iki gün kalan emekliler sıfır faiz imkanı ile hesaplarından para çekebiliyor.
6.04.2022 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık...
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu! Dev bankadan müşterileri ilgilendiren flaş karar. İlk Türk bankası oldu. Dış ticaret müşterilerine yönelik yenilikçi bir hizmet başlatıldı. Akbank yaptığı açıklamada, ihracatçılara alacak garantisi ve finansman sağlarken ithalatçılara da güvenli ve dijital bir ortamda akıllı sözleşmelerle ödeme garantisi sunan blockchain tabanlı bir dış ticaret platformu olan we.trade ağına katılan ilk Türk bankası olduğunu duyurdu.
5.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket...
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket... Akbank harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Akbank 3 farklı kredi paketini müşterilerinin kullanımına sunuyor. Akbank, sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi, deniz turizmi, liman ve denizcilik faaliyetlerinde çevresel ayak izinin azaltılması ve denizlerin korunması için "Mavi Finansman Ürün Paketi"ni hayata geçirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere... Akbank harekete geçti ve kararı resmen açıkladı. Müşterileri ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı. Çalışmalar devam ediyor. Dev banka müşterilerine duyurdu. Akbank, "Çatı GES Yatırım Kredisi" ürününü sürdürülebilirlik odaklı ürünleri arasına ekledi. Akbank Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, "Bankacılık sektöründe sürdürülebilir finansman alanında somut hedef veren ilk mevduat bankası olarak 2030 yılına kadar ülkemize 200 milyar TL sürdürülebilir kredi finansmanı sağlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
14.10.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve...
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve... Akbank resmen duyurdu. Paralar iade edilecek. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Akbank'tan yapılan açıklamada, sıfırdan işletme kurmak isteyenlere yönelik Mükellef ile iş birliği yapıldığı bildirildi. Şirket kurup bankanın girişimci programına başvuranlar ve ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde indirim yapılıyor. Öte yandan Akbank Kart'la yapılacak 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlara iade ediliyor. Bu fırsattan yararlananlar için EFT ve havale işlemleri ücretsiz, aynı zamanda ATM'lerden de ücretsiz para çekilebiliyor. İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Değişikliğe gidildiği belirtildi. Mesai saatleri ile ilgili bankadan açıklama geldi. Bugün ve yarın için, bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin ardından yapılan duyuruda yeni mesai saatleri paylaşıldı. İşte Akbank güncel mesai saatleri...
8.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hemen kontrol edin. Son gün 15 Haziran. Hepsi devredilecek. Dev banka müşterilerine kararı açıkladı. Kullanmadığınız hesabınızda paranız kalmış olabilir. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka müşterilerinin 10 yıldır işlem görmeyen mevduat, emanet ve alacakları Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu’na devredilecek. 15 Haziran tarihine kadar en yakın banka şubesine başvurulması gerekiyor.
21.05.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular...
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular... Kredi kullanmayı düşünenler için harekete geçildi. Acil ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak ramazan fırsatı sunuluyor. 3 ay ödemesiz kredi imkanı bulunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Akbank yeni kredi fırsatını tüm müşterilerine duyurdu. Dev banka ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
25.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren...
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiren yeni bir karar imza atıldı. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. Dev banka müşterilerin ve çalışanların sağlığının korunması için mesai saatlerinde değişikliğe gitmişti. Yeni alınan karar ile HES kodu uygulaması getirildi. Tüm şubelerde yarın uygulanmaya başlayacak.
18.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni kararın uygulanmaya başlayacağı tarih de açıklandı. Akbank daha önce verilen karar ile çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığının korunması için HES kodu uygulamasına geçiliyor. Bankaya işlem yapmak için gidecek müşterilerin HES kodunun olması gerekiyor. HES kodu uygulaması pazartesi günü itibarı ile başlıyor.
16.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan flaş karar! Değişti, artık...
Akbank'tan flaş karar! Değişti, artık... Akbank harekete geçti ve yeni karar duyuruldu. Dev banka tarafından alınan karar bugünden itibaren uygulanmaya başlıyor. Alınan karardan banka müşterilerinin olumsuz etkilenmemeleri için Akbank tarafından tüm müşterilere SMS ile bilgi verildi. Akbank çalışma saatleri değişti.
12.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank resmen duyurdu! Değişti, Bugün başladı
Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank resmen duyurdu! Değişti, Bugün başladı Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda açıkladı. Flaş değişiklik kararı! İş Bankası, Garanti BBVA ve Akbank müşterilerine duyurdu. Bugünden itibaren başlıyor. Yeni mesai saati uygulamasına geçiliyor.
12.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi...
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi... Akbank harekete geçti. İmzalar atıldı. Kamuoyuna duyuruldu. Kredi ile ilgili detaylar belli oldu. 367 gün vade imkanı sunuldu. Kredi beklenenin üzerinde talep gördü. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kredimize bankalardan yenileme tutarımızın yaklaşık yüzde 126’sına karşılık gelen 792 milyon dolar tutarında bir talep geldi. Gelen bu güçlü talep sonrası sendikasyon tutarımızı hedeflediğimizin üzerinde, 675 milyon doların üstünde yeniledik." ifadelerine yer verdi.
11.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Başladı, artık...
Akbank resmen duyurdu! Başladı, artık... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilere bildirildi. Yeni uygulama hayata geçirildi. Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, açık bankacılık kapsamında Akbank tüzel müşterilerinin tüm bankalardaki hesaplarını tek bir yerden takip edebileceklerini bildirdi.
7.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Aylık kazanç artıyor. Yeni uygulama hayata geçirildi. Ek faiz kazandırıyor. Toplu olarak ayın ilk iş gününde hesaplara yansıyor. Birikim yapmak isteyen müşteriler için Akbank önemli bir adım attı. Yeni mevduat ürünü müşterilere sunuldu. Vadesiz hesaptan yapılan kira, havale EFT ve fatura gibi ödemeler ile banka kartından yapılan harcamalar, birikime ek faiz getiriyor. Faiz oranı böylelikle yüzde 18'e kadar çıkabiliyor.
1.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar...
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Bankada hesabı olan müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yaptığı duyuruda mart sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca hizmetin ücretsiz olacağını belirtti. İşletmelerin kolay ve güvenli ödeme almalarını sağlayan teknolojiden bahsedildi. Akbank, KOBİ'ler için hızlı ve güvenli ödeme hizmeti sunan Cebe POS ürünü kapsamında esnaf ve noter odaları ile iş birlikleri yapıyor. İşte detaylar...
17.03.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz...
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz... Akbank resmen duyurdu. Büyük fırsat sunuluyor. 1 yıl boyunca ücretsiz olacak. Dev bankanın açıklamasına göre belirli sayıdaki EFT, havale, vergi hariç çek karnesi, çek tahsilatı işlemleri ücretsiz yapılabilecek. Öte yandan POS ücretinde yüzde 50 indirim fırsatı da var. Uygulama Trendyol ile yapılan anlaşma kapsamındaki tedarikçiler için geçerli olacak. Tedarikçilerden Akbank Ticari Kredi Kartı’na başvuranlara 1.000 TL'ye varan chip-para hediye edilecek. İşte detaylar...
28.01.2021 Kobi
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar...
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar... Akbank yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Dev banka Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamada dijital olarak önemli yenilikler getirildiği belirtildi. Üye işyerleri yeni uygulama ile anında temassız ve QR ile para çekebiliyor. Aynı zamanda Türkiye'de ilk defa 250 lira ve üzeri işlemlerde pin girişi ile işlem yapılabildiği duyuruldu. Faiz oranları ile ilgili de açıklama yapıldı. Yüksek faiz oranlarının geçici olduğu ve ileride tekrar düştüğünde bankaların faiz marjı ve karlılığın olumsuz etkilerinin ortadan kalkacağı bildirildi.
28.12.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan...
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank'tan yapılan açıklamada uygulamada yapılan yeni güncellemeden, temassız ödemeden, yatırım yapan müşteriler için gelen yenilikten ve para transferi hizmetinden detaylıca bahsedildi. Akbank Mobil'de yeni güncellemeyle artık beğeniye göre ekran kişiselleştirebilecek. Yatırım yapan müşteriler için de yenilik var, varlıkların hepsi tek ekranda toplandı. Öte yandan Akbank'ın mesai saatlerinde de değişikliğe gidildi.
5.12.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz... Akbank resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren güzel haber. Dev banka önemli adım attı ve faiz yok. Yapılan duyuruda yeni kredi kartı sahibi olan müşteriler için 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyecek. Emekliler için yeni promosyon fırsatı da açıklandı. SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler için 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda SGK emekli müşterileri maaşları yatmadan 2 gün önce para çekebiliyor. Müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini faizsiz kullanabiliyor.
20.11.2020 Ekonomi
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri!
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercihleri başladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Personel tercih işlemleri 9 Ocak Pazartesi 2023 tarihi ile başladı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
9.01.2023 Personel Alımı
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman?
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman? ÖSYM duyurdu! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 17 Nisan’da gerçekleştirilecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022 ALES/1) için geç başvuru süreci başladı. Peki, Ales başvurusu nasıl yapılır? Ales sınavı ne zaman? Ales geç başvuru ne zaman bitiyor? Ales geç başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar…
15.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.