Akbank Hesap

Akbank Hesap

Son dakika Akbank hesap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akbank hesap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akbank hesap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank Hesap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank hesap gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 akbank hesap haberi bulunmuştur. Tüm akbank hesap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme...
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme... Akbank'tan son dakika açıklaması geldi. Tüm Akbank müşterilerini ilgilendiriyor. Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdular. Akbank, dün sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunuyla ilgili yeni bir açıklamada yaptı. Açıklamada, "ATM'lerimiz hizmet vermeye başladı" denildi.
7.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hemen kontrol edin. Son gün 15 Haziran. Hepsi devredilecek. Dev banka müşterilerine kararı açıkladı. Kullanmadığınız hesabınızda paranız kalmış olabilir. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka müşterilerinin 10 yıldır işlem görmeyen mevduat, emanet ve alacakları Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu’na devredilecek. 15 Haziran tarihine kadar en yakın banka şubesine başvurulması gerekiyor.
21.05.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren...
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiren yeni bir karar imza atıldı. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. Dev banka müşterilerin ve çalışanların sağlığının korunması için mesai saatlerinde değişikliğe gitmişti. Yeni alınan karar ile HES kodu uygulaması getirildi. Tüm şubelerde yarın uygulanmaya başlayacak.
18.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni kararın uygulanmaya başlayacağı tarih de açıklandı. Akbank daha önce verilen karar ile çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığının korunması için HES kodu uygulamasına geçiliyor. Bankaya işlem yapmak için gidecek müşterilerin HES kodunun olması gerekiyor. HES kodu uygulaması pazartesi günü itibarı ile başlıyor.
16.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Aylık kazanç artıyor. Yeni uygulama hayata geçirildi. Ek faiz kazandırıyor. Toplu olarak ayın ilk iş gününde hesaplara yansıyor. Birikim yapmak isteyen müşteriler için Akbank önemli bir adım attı. Yeni mevduat ürünü müşterilere sunuldu. Vadesiz hesaptan yapılan kira, havale EFT ve fatura gibi ödemeler ile banka kartından yapılan harcamalar, birikime ek faiz getiriyor. Faiz oranı böylelikle yüzde 18'e kadar çıkabiliyor.
1.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar...
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Bankada hesabı olan müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yaptığı duyuruda mart sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca hizmetin ücretsiz olacağını belirtti. İşletmelerin kolay ve güvenli ödeme almalarını sağlayan teknolojiden bahsedildi. Akbank, KOBİ'ler için hızlı ve güvenli ödeme hizmeti sunan Cebe POS ürünü kapsamında esnaf ve noter odaları ile iş birlikleri yapıyor. İşte detaylar...
17.03.2021 Ekonomi
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu Öğrenciler bugün karnelerini alıyor ve 3 aylık yaz tatiline giriyor. 16 Haziran dağıtılacak karneler için veliler karne hediyesi araştırmasına başlarken “Akbank karne hediyesi” sürecine yönelik detayları sorgulamaya başladı. Çocuğuna karne hediyesi olarak Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne babalar CarrefourSA’dan 600 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor. Peki, Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi doğru mu? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler…
16.06.2023 Eğitim
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için Akbank harekete geçti. 0.99 faiz oranı ile yeni bir kredi paketini devreye alındı. Kredi başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
5.08.2022 Ekonomi
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var...
Tazminat ve iş sözleşmesi uyarısı! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor, 1 yıl şartı var... İşçi-işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Tazminat ile ilgili son dakika gelişmesi. 1 yıl süre şartı var, bildirim süresini beklemeksizin feshediliyor. Şartlar tek tek açıklandı. Hem işçi tazminatını alıp ayrılabiliyor hem de işveren şartlar oluştuğunda işçisini tazminat vermeden işten çıkartabiliyor. Çalışanların bu durumlara çok dikkat etmeleri gerekiyor, sözleşmeye uymamak, maaşı eksik yatırmak, ayrımcılık... Dikkat çeken doğum ve gebelik uyarısı da geldi, işçinin iş sözleşmesinin askıda kalması nedeniyle işine gidemediği süreler için ise ücret işlemiyor. İşte çalışan herkesi ilgilendiren konunun detayları...
26.07.2022 Çalışan Hakları
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar...
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar... Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olanlar dikkat! Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanan ve kredi çekenler, maaş hesabının olduğu bankadaki kredi kartını kullanması, başka bankalardaki kredi faiz oranlarının uygunluğu derken farklı bankalara borçlanabiliyor. Borcu olan çok sayıda kişi, farklı bankadaki ödemelerini tek bir bankaya toplamanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. Ek hesap, kredi ve kredi kartı borçları nasıl ödenmeli? Borçları tek bir bankaya toplamak uygun olur mu? İşte borcu olanlar için kritik ödeme rehberi...
21.04.2022 Ekonomi
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatıryor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…
14.04.2022 Emekli
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor Emekli vatandaşlar karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Ödeme miktarı 3 bin liraya kadar yükseltildi. Başvuru yapılması gerekiyor. Talepte bulunanlar paralarını hemen alabiliyor. Ödemeler maaş hesaplarına yapılıyor. Ancak isteyenler paralarını nakit olarak da alabiliyor. Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde. Ödemeler her geçen gün artıyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor?" diye araştırma yapıyor. SGK ile bankalar arasında 2017'de imzalanan protokol çerçevesinde bankalar, aylıklarını kendi şubelerine transfer eden emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini belirlenen bankadan alan emeklilere çeşitli avantajlar sağlanıyor. Kamu ve özel bankalar tarafından 500 ile 3 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor. İşte en güncel promosyon teklifleri ve gerekli şartlar...
31.01.2022 Emekli
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor...
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor... SSK, Bağkur ve memur emeklisi milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Yapılan zamlarla en düşük memur emekli aylığı 4 bin 175 liraya en düşük SSK, Bağkur aylığı da 2 bin 500 liraya yükseltildi. Emekli maaşlarını en az 2500 olarak düzenleyen, yasa teklifi komisyonda kabul edildi. Milyonlarca emekliye güzel haber de bankalardan geldi. Bankalar emeklilere ödeyecekleri promosyon ücretlerini açıkladı. Maaş karşılığı emeklilere ödenecek promosyon ücretleri 3000 TL'ye kadar çıktı. İşte, İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, Şekerbank, TEB, Ziraat Bankası, Vakfıbank, Ak Bank, ING, Yapı Kredi, Halkbank promosyon ücretleri...  
8.01.2022 Emekli
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran...
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran... Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Belli oldu, başvuran alıyor! Ek koşulsuz 1.750 TL’ye varan büyük fırsat! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar tek tek açıkladı! Bankalar emekli promosyonu için harekete geçti ve ödemeleri arttırdı. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Son olarak ING’den koşulsuz emekli promosyonu adımı geldi. Emekli maaşını 3 yıl ING’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan emekliler kampanyadan yararlanıyor.
9.11.2021 Emekli
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık...
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu! Dev bankadan müşterileri ilgilendiren flaş karar. İlk Türk bankası oldu. Dış ticaret müşterilerine yönelik yenilikçi bir hizmet başlatıldı. Akbank yaptığı açıklamada, ihracatçılara alacak garantisi ve finansman sağlarken ithalatçılara da güvenli ve dijital bir ortamda akıllı sözleşmelerle ödeme garantisi sunan blockchain tabanlı bir dış ticaret platformu olan we.trade ağına katılan ilk Türk bankası olduğunu duyurdu.
5.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve...
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve... Akbank resmen duyurdu. Paralar iade edilecek. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Akbank'tan yapılan açıklamada, sıfırdan işletme kurmak isteyenlere yönelik Mükellef ile iş birliği yapıldığı bildirildi. Şirket kurup bankanın girişimci programına başvuranlar ve ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde indirim yapılıyor. Öte yandan Akbank Kart'la yapılacak 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlara iade ediliyor. Bu fırsattan yararlananlar için EFT ve havale işlemleri ücretsiz, aynı zamanda ATM'lerden de ücretsiz para çekilebiliyor. İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 650 lira yatırılıyor. Son 3 gün kaldı. Tek tek açıklandı. Yüzde 19.5 gelir sağlayabilirsiniz. Parası olan vatandaşlar birikim yapmak istiyor ve bunun için de kendilerine en uygun seçeneği arıyor. Riske girmek istemeyenler vadeli mevduatı seçiyor. Bankadaki 40 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran bir kişi, vade sonunda 650 lira kazanç elde ediyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre uzatılmazsa 31 Mayıs indirimler için son tarih. Bu tarihe kadar açılan hesaplarda indirim uygulanacak. Faiz getiri tablosu ve bankaların güncel oranları da açıklandı, ne kadar para ne kadar kazanç sağlıyor, bankaların faiz oranları ne? İşte tüm bilgiler...
28.05.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu ve belli oldu. Çifte zam müjdesi geldi. Açıklamalar peş peşe yapılıyor. Zam ile ilgili ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Bayram ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu. Emeklilere bir zam müjdesi de bankalardan geldi. Emeklilere ödenecek promosyonlara zam yaptılar. Bayram ikramiyesinin bin 162 lira ödenmesi beklenirken, emekliye promosyon ise 1750 liraya kadar çıktı. Emekli, dul ve yetim; hepsi için geçerli. Emeklilerin temmuz ayında da enflasyon farkı alması bekleniyor. Ziraat Bankası, Halkbank, ING, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek duyurdu...İşte emeklilerin yaralanacağı çifte zammın detayları
17.04.2021 Emekli
Emekliye müjde! Bin 600 lira ödeniyor
Emekliye müjde! Bin 600 lira ödeniyor Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödeme miktarları arttırıldı. Tek tek açıklandı. Sadece emekli vatandaşlar değil aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlar da yararlanıyor. 1 Mart tarihinden itibaren emekli olan vatandaşlar ve 3 yıllık taahhüt süresi dolan kişiler, maaşlarına göre 500 liradan bin 600 liraya varan promosyon ödemesi alacak. Ödemeler 3 yıl için nakit olarak veriliyor. Peki emekliler ne kadar promosyon alacak, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, yüksek emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonu almak için şartlar neler? İşte maaşa göre bankaların verdiği promosyon tutarları...
28.03.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Hesap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank hesap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.