Akaryakıt İndirim

Akaryakıt İndirim

Son dakika akaryakıt indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 707 akaryakıt indirim haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi. Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları değişkenlik göstermeye devam ediyor. Son dönemde gelen zamların yerini indirimler almaya başlarken, bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 92 kuruş düştü. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 24 lira 51 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise 24 lira 64 kuruşa geriledi.
26.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi. Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı değişti. Motorine 2 gün üst üste gelen indirimin ardından bugün de benzin ve LPG'nin fiyatı düştü. Benzine 2 lira 13 kuruş, LPG'ye 1 lira 71 kuruş indirim geldi. Böylece benzin 25 lira seviyelerine, oto gaz ise 10 lira seviyelerine geriledi.
2.07.2022 Ekonomi
Motorine indirim var mı, motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları!
Motorine indirim var mı, motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları! Motorine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşunca, 21 Haziran 2022 günüyle birlikte vatandaşlar arama motorları üzerinden motorinin son durumunu araştırıyor. Peki, 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları…
21.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran...
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran... Anında indirim yapılıyor. Ürünler daha ucuza sunuluyor. Bunun için telefon numaranızı söylemeniz yeterli oluyor. Son dönemde alışveriş maliyetleri her kalemde oldukça artmış durumda. Vatandaşlar da bütçelerine ilişkin en uygun fiyatları bulmak için çeşitli arayışlara giriyor; bunların başında mağaza dolaşmak, indirim dönemlerini takip etmek geliyor. Ancak önemli olan bir yöntem daha var: Sadakat programları... Akaryakıt, market, restoran, otel, havayolu gibi çok sayıda kategoriye etkisi bulunuyor ve fiyatları düşürüyor. Ürünler kartı olanlara daha ucuz sunulurken, bir sonraki alışverişlerde de hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Telefon numarasını karşı tarafa söylemeniz yeterli oluyor. Peki nedir bu sadakat kartları? İşte cebinizi rahatlatacak bilgi...
22.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor Arabası olan milyonları yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar gündemdeydi. Ancak yeni gelen habere göre akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Yarından itibaren motorine 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor. 11 Nisan 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
11.04.2022 Ekonomi
Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne?
Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne? Çin'de artan Covid-19 vakaları karşısında hükümetin kapanma tedbirini devreye almasıyla dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden olan ülkede talebin düşeceğine yönelik endişeler brent petrolde düşüşe neden oldu. Fiyatlardaki düşüşte, Rusya'nın Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlattığı savaşın ardından tarafların iki gün sürecek müzakereler için İstanbul'da bir araya geleceğine yönelik gelişmeler etkili oluyor. Brent petroldeki düşüş diğer akaryakıt ürünlerinde de düşüş beklentisi yarattı. Sektör kaynakları, özellikle yarından itibaren motorin grubuna indirim gelebileceğini belirtiyor. Peki, Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne? İşte tüm detaylar…
29.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt desteği kararı! Ülke harekete geçti, indirim ve...
Akaryakıt desteği kararı! Ülke harekete geçti, indirim ve... Akaryakıt desteği kararı geldi! Almanya'da hükümet, enerji fiyatlarındaki artış karşısında çeşitli önlemler aldı. Akaryakıt fiyatlarında indirime gidilirken, haneleri rahatlatmak için vergi mükellefi çalışanlara kişi başı 300 euro dağıtılacak.
25.03.2022 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Güncel benzin ve motorin fiyatı ne kadar? Akaryakıt indirim haberleri!
Benzine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Güncel benzin ve motorin fiyatı ne kadar? Akaryakıt indirim haberleri! “Benzine indirim gelecek mi, motorine indirim var mı?” sorularının yanıtı benzin, LPG ve motorine indirim yapılacağı iddialarının ardından merak ediliyor. Rusya'nın Ukrayna işgali Brent petrol fiyatlarını etkilemiş ve akaryakıt fiyatları tüm dünyada yükselmişti. Yapılan zamların ardından vatandaşlar son akaryakıt haberlerini yakından takip ediliyor. Peki, benzin ve motorin fiyatı ne kadar? Benzine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? İşte akaryakıt indirim haberleri…
21.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 1 TL daha ucuz...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 1 TL daha ucuz... Akaryakıtta “Eşel Mobil” kalkanının devlete 2021 maliyeti yaklaşık 18 milyar lirayı buldu. Böylece tüketiciler litrede 67 kuruş ile 1 lira arasında ucuz yakıt alabildi.
21.07.2021 Ekonomi
Akaryakıt indirimi var mı? Akaryakıta indirim geldi mi?
Akaryakıt indirimi var mı? Akaryakıta indirim geldi mi? Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda, otogaz fiyatlarında 13 kuruş fiyat artışı yapıldığını aktarılmıştı. 13 kuruşluk artışın 3 kuruşunun da Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV'den karşılanacağı bildirilmişti. Vatandaşlar akaryakıta indirim gelecek mi, sorusunu sorarken pazartesi gecesinden itibaren geçerli olacak şekilde motorinde 21 kuruş indirim yapılması beklendiği iddia edildi.
6.09.2020 Gündem
Benzin fiyatında yeni indirim
Benzin fiyatında yeni indirim Benzin fiyatlarında son 1 ayda litre başına 57 kuruş indirim yapılmasının ardından brent petrol fiyatlarının düşmesi ve doların gerilemesiyle birlikte bir indirim daha gündeme geldi. Benzin fiyatının bu gece yarısından itibaren 15-16 kuruş indirilmesi bekleniyor. Böylelikle depoda 38 TL tasarruf edilecek.
23.11.2018 Ekonomi
Son dakika... Benzine indirim geliyor!
Son dakika... Benzine indirim geliyor! Bugün akşamdan itibaren benzine litre başına 15-20 kuruş arasında indirim yapılacağı ve indirimin pompaya yansıyacağı belirtildi.
7.11.2018 Ekonomi
Benzine indirim geldi
Benzine indirim geldi Benzinin litre fiyatına 26 Nisan'da gelen 14 kuruşluk indirimin ardından bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 9 kuruş indirim geldi
2.05.2017 Ekonomi
Benzin ve motorine indirim!
Benzin ve motorine indirim! Kurulun dağıtıcı ve bayi paylarının toplamını 2 ay süresince, litrede benzinde 44 kuruştan, motorinde ise 51 kuruştan 37 kuruşa indiren kararının ardından akaryakıt ürünlerinde 30 Nisan-2 Mayıs arasında uygulanacak fiyatlar açıklandı...
29.04.2014 Ekonomi
Müjde! İndirim geldi
Müjde! İndirim geldi DÖVİZ kurlarındaki gerileme akaryakıtta indirim getirdi...
1.04.2014 Ekonomi
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.