Akaryakıt Fiyatları Zam

Akaryakıt Fiyatları Zam

Son dakika akaryakıt fiyatları zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt fiyatları zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt fiyatları zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Fiyatları Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt fiyatları zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 akaryakıt fiyatları zam haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt fiyatları zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG...
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oluştu. Bir süredir düşüş bandında yer alan brent petrolde rüzgar tersine döndü. Öyle ki; dün 101 dolar seviyesinde günü tamamlayan brent petrolün varil fiyatı, bugün sabah saatlerinde 103 dolara kadar çıktı. Söz konusu yükseliş, akaryakıtta yeniden bir zam beklentisi oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İyi ve kötü haber peş peşe geldi! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İyi ve kötü haber peş peşe geldi! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili peş peşe açıklamalar geldi. Benzin ve motorinde bir iyi bir de kötü haber. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 24 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
24.06.2022 Ekonomi
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! 7 yıl sonra bir ilk! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! 7 yıl sonra bir ilk! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Akaryakıt fiyatlarında 7 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. Benzin, motorin fiyatları da etkilendi. Doların sakin bir seyir izlemesiyle aralıkta akaryakıtta başlayan zam yağmuru son 11 gündür durmuştu. Dolarda yatay seyir sürerken Brent petrolün varil fiyatı bugün 87 doları aşarak 7 yılın zirvesine ulaştı. Brent petrol son 1 haftada yüzde 4.8 yükseldi. Bu yükseliş pompa fiyatlarında yeniden zam gelmesi ihtimalini beraberinde getirdi.
18.01.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, Benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, Benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen duyurdular. Zam geldi. Motorin ve benzinde fiyatlar değişti. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 63 kuruş, motorinin litre fiyatında ise 94 kuruş artış olacak.
7.01.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, değişiyor...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, değişiyor... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi, EPGİS duyurdu. Yarından itibaren geçerli olacak. EPGİS'in yaptığı son dakika açıklamasına göre, LPG oto gazın litre satış fiyatına yarından itibaren 71 kuruş zam geldi. Benzinin litre fiyatına da geçtiğimiz günlerde 29 kuruş zam gelmiş ancak yapılan zam, ÖTV’den karşılanacağı için pompa fiyatlarına yansımamıştı.
1.10.2021 Ekonomi
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi?
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi? 10 Ağustos mazota zam var mı 2023, motorine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları ile ilgili aramalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği iddiaları ile vatandaşlar arama motorlarına yönelerek zam gelip gelmediğini sorguluyor. Benzine 2, motorine 4 TL zam geleceği iddiaları sonrası 10 Ağustos motorine zam var mı, mazota zam geldi mi? sorularına yanıt arıyor. İşte 10 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatlarında son durum...
10.08.2023 Ekonomi
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı Motorine gelen 1 lira 55 kuruşluk zammın ardından araç sahipleri akaryakıt fiyatların araştırıyor. Brent petrol ve döviz piyasasındaki hareketlilik benzin ve mazot fiyatlarını da etkiliyor ve sık sık benzin, motorin fiyatlarının değişmesine neden oluyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıtta yapılan ÖTV zammı, Gabar’da keşfedilen petrole yönelik de açıklamada bulundu. Peki, Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL?
22.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Akaryakıt, döviz, altın ve gümüş ile yarışıyor! Fiyatı uçuşa geçti...
Akaryakıt, döviz, altın ve gümüş ile yarışıyor! Fiyatı uçuşa geçti... Erzincan’da bakır ustaları, hediyelik eşya ve günlük mutfak gereçleri kullanımlarıyla kaybolmaya yüz tutmuş bakırcılığı yaşatmaya çaba gösteriyorlar. Pandeminin başlarında ham haliyle kilosu 45 TL olan bakır 302 TL’yi buldu.
18.07.2023 Gündem
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
Fiyatlar ikiye katlandı! Taşınma telaşı sonrası harekete geçtiler
Fiyatlar ikiye katlandı! Taşınma telaşı sonrası harekete geçtiler Deprem beklentisiyle artan taşınmalar, nakliye ücretlerini uçurdu. Fiyatlar deprem öncesine göre 3 kat arttı. Taşınacaklar "Akaryakıt fiyatları artmadı, zam niye?" diye sorarken, nakliyeciler "Araç ve çalışanlarımızın çoğu deprem bölgesine gitti, araç kiralamak zorunda kalıyoruz" dedi. İşte haberin detayları..
10.03.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Marketlerde sabit fiyat yarışı! Dikkat çeken 3 ay önerisi geldi
Marketlerde sabit fiyat yarışı! Dikkat çeken 3 ay önerisi geldi Asgari ücretin değişmesiyle birlikte çok sayıda market hemen bu değişikliği etiketlere yansıtmıştı. Ancak şimdi marketlerde arasında 'sabit fiyat' yarışı başladı. Türkiye'de çok sayıda mağazası olan firmalar binlerce üründe fiyatları sabitledi.
5.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Fiyatları Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt fiyatları zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.