Akaryakıt Fiyatı

Akaryakıt Fiyatı

Son dakika Akaryakıt fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akaryakıt fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akaryakıt fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 976 akaryakıt fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programının ardında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dün itibariyle 694 geminin tahıl koridorundan geçtiğine ve 19.3 milyon ton tahıl ve gıda ürünü taşındığına vurgu yaparak, "Türkiye'nin yerinde zamanında, dozunda atmış olduğu adımların bunlar tezahürü. Türkiye artık bir bölgesel oyuncu değil, global bir aktör" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Motorine bu gece zam var mı, benzine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatı ne kadar oldu? 24 Ağustos güncel motorin fiyatları…
Motorine bu gece zam var mı, benzine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatı ne kadar oldu? 24 Ağustos güncel motorin fiyatları… Motorine zam geldi mi, benzine zam var mı? 24 Ağustos günce akaryakıt fiyatları sorgulanıyor. Brent petrol ve dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Benzin fiyatlarına dün yapılan artış sonrası gözler motorine zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki, Motorine bu gece zam var mı, Akaryakıt fiyatı ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos güncel motorin fiyatları…
24.08.2022 Ekonomi
Zonguldak'ta korkunç olay! Kadın bir anda kendini ateşe verdi
Zonguldak'ta korkunç olay! Kadın bir anda kendini ateşe verdi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, üzerine benzin döküp kendini yaktı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadının yardımına plajdaki vatandaşlar koşarken, kadının vücudunda ağır yanıklar oluştu.
9.06.2022 Yaşam
Akaryakıt fiyatı şokunu resmen duyurdular! Benzin, motorin ve LPG...
Akaryakıt fiyatı şokunu resmen duyurdular! Benzin, motorin ve LPG... Benzin, motorin ve LPG ile ilgili son gelen açıklama yok etkisi yaptı. O yası işaret ettiler. Koronavirüs salgını ve Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından dünya, enerji kriziyle karşı karşıya kaldı. Uzmanlar gelecek dönemde petrolün fiyatında tırmanma gözleneceği belirtirken ABD merkezli Foreign Policy dergisi 150 dolar tahmininde bulundu.
9.06.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam geliyor! Yarından itibaren pompaya yansıyacak
Akaryakıta zam geliyor! Yarından itibaren pompaya yansıyacak Arabası olan milyonlarca vatandaş akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Yapılan son dakika açıklamasında benzine yeni zam geleceği duyuruldu. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak. Peki bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 18 Mayıs 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
18.05.2022 Ekonomi
Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? Güncel motorin ve benzin fiyatları 25 Nisan!
Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? Güncel motorin ve benzin fiyatları 25 Nisan! Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, beraberinde benzin ve petrol fiyatlarında düşüş beklentisini de gündeme getirdi. Petrol piyasasında Çin'deki salgına ilişkin gelişmeler yeni haftanın ilk işlem gününde fiyatlamalar üzerinde temel belirleyici oldu. Talebin gerileyeceğine yönelik endişelerle ABD ham petrolü 100 doların altını gördü. Brent petrol de yüzde 3'e varan düşüşle 104 doların altını gördü. Peki, Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? İşte Güncel motorin ve benzin fiyatları 25 Nisan…
25.04.2022 Ekonomi
EPGİS resmen duyurdu! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili...
EPGİS resmen duyurdu! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili... Akaryakıt fiyatları ekonomi gündemindeki yerini koruyor. Pek çok kişi benzin, motorin ve LPG fiyatlarını EPGİS duyurularından takip ediyordu. Ancak yapılan EPGİS bir süre akaryakıt fiyatı açıklaması yapılmayacağını duyurdu.
15.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Enerji Bakanı: Türkiye depoyu ucuz petrolle ‘full’ledi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Enerji Bakanı: Türkiye depoyu ucuz petrolle ‘full’ledi Petrol fiyatının düşmesiyle Türkiye’nin ham petrol ve akaryakıt depolarını doldurduğunu açıklayan Enerji Bakanı Dönmez, “Kapasitenin yüzde 90’ı doldu” dedi. Doğu Akdeniz’deki aramalar da sürecek.
11.05.2020 Ekonomi
Türk nakliyecisinin KDV alacağı 50 milyon avroya ulaştı
Türk nakliyecisinin KDV alacağı 50 milyon avroya ulaştı Vergi iadeleri 3 ay ile 2 yıl arasında tahsil ediliyor
30.01.2016 Ekonomi
Petrol fiyatlarındaki yükseliş pompaya yansır mı?
Petrol fiyatlarındaki yükseliş pompaya yansır mı? Türkiye’de yaklaşık 20 milyon araç sahibinin yakından takip ettiği konuların başında benzin ve motorinin litre fiyatları geliyor. Uzmanlar, ham petrolün varil fiyatının yeniden 60 doların üzerine çıkmasının pompaya kısa sürede etki etmeyeceği görüşünde.
7.05.2015 Ekonomi
‘Tavan fiyat’la pompa 10 kuruş ucuzlayacak!
‘Tavan fiyat’la pompa 10 kuruş ucuzlayacak! Akaryakıtta kâr marjını sınırlayan tavan fiyat uygulamasına geri dönüldü. Benzinde litrede 34, motorinde 37 kuruşluk kâr sınırlamasıyla pompa fiyatı 9-10 kuruş inecek.
19.02.2015 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar
EPDK'dan flaş karar Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), dağıtım şirketlerinin belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle tavan fiyat kararı aldı. Böylece benzin ve motorinin pompa fiyatında litrede 9-10 kuruş indirim olacak.
19.02.2015 Ekonomi
İran'dan Türkiye'ye sert mesaj
İran'dan Türkiye'ye sert mesaj İran ve Türkiye’nin gümrüklerdeki transit geçiş ücretleri konusunda restleşme devam ederken, Tahran yönetimi Türkiye’nin hamlesini "yasalara aykırı" olarak değerlendirip, "mütekabiliyet uygulama hakkını saklı tutacağını" açıkladı.
13.10.2014 Ekonomi
Akaryakıta indirim geldi!
Akaryakıta indirim geldi! Motorine dün yapılan 12 kuruş zammın ardından bugün 7 kuruşluk indirim haberi geldi...
30.01.2014 Ekonomi
Akaryakıt fiyatı neden düşmüyor?
Akaryakıt fiyatı neden düşmüyor? Petrol fiyatları son 3 ayda yüzde 40 geriledi...
10.10.2008 Ekonomi
İşsizliğin nedeni iktidar
İşsizliğin nedeni iktidar DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, işsizliğin asıl nedeninin, acımasız vergilerle üretime köstek olan iktidarın politikaları olduğunu öne sürdü
29.09.2021 Gündem
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor!
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor! Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün Milli Muharip Uçak KAAN'ın uçuş tarihi ile ilgili önemli bir açıklama yaparken, TCG Anadolu’dan sonra 2’nci en büyük gemi Derya’nın teslim tarihini açıkladı.
12.01.2024 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.