Akaryakıt Fiyat

Akaryakıt Fiyat

Son dakika Akaryakıt fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akaryakıt fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akaryakıt fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 akaryakıt fiyat haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması! Enflasyon ile ilgili son dakika gelişmesi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı özetinde enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; jeopolitik gelişmelerin yol açtığı enerji maliyeti artışları, ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumlarının geçici etkileri, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışların oluşturduğu güçlü negatif arz şoklarının etkili olmaya devam ettiği belirtildi.
21.04.2022 Ekonomi
​Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İndirim açıklaması geldi, benzin, motorin...
​Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İndirim açıklaması geldi, benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Benzin fiyatları ve motorin fiyatları düşecek. Geçtiğimiz hafta uluslararası piyasalarda gün 122,12 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı, bugün 107 dolar seviyelerine kadar düştü. Fiyatlardaki düşüşte, artan Kovid-19 vakaları karşısında Çin'in Şangay kentinde sokağa çıkma yasağının devreye alınması etkili oldu. Dünyanın ikinci en büyük petrol tüketicisi Çin'de, artan Kovid-19 vakaları karşısında alınan tedbirler, talep düşüşü endişelerini artırıyor ve fiyatları aşağı yönlü baskılıyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor? Akaryakıtta fiyatlar neden yükseliyor? Kurdaki artış veya düşüş fiyatları nasıl etkiliyor? Akaryakıt ile ilgili merak edilen tüm sorular cevabını buldu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sorula cevap verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
29.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin, LPG... Tek tek açıklandı
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin, LPG... Tek tek açıklandı Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor? Akaryakıtta fiyatlar neden yükseliyor? Kurdaki artış veya düşüş fiyatları nasıl etkiliyor? Akaryakıt ile ilgili merak edilen tüm sorular cevabını buldu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sorula cevap verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
19.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Zamlar sonrası suç duyurusunda bulunuldu! EPGİS Başkanı...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Zamlar sonrası suç duyurusunda bulunuldu! EPGİS Başkanı... Spekülatif demeçleriyle geçen kasımda dikkat çeken ve toplumu akaryakıt fiyatları üzerinden endişeye sevk ettiği iddia edilen Enerji Petrol Gaz İstasyonları Sendikası (EGPİS) Başkanı Fesih Aktaş hakkında "fiyatları etkileme" nedeniyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle İzmir'de dava açıldı. Aktaş'a, fiyatları etkileme kastıyla hareket ettiği suçlaması yöneltiliyor.
18.03.2022 Gündem
Otobüs bileti fiyatlarına zam geldi!
Otobüs bileti fiyatlarına zam geldi! Akaryakıt fiyatlarındaki artışla beraber otobüs firmaları çözümü biletlerde zam yapmakta bulurken, seyahat eden vatandaşlar ulaşım maliyetinin daha da artmasından endişe duyuyor.
17.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine üst üste indirim
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine üst üste indirim Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına üst üste indirimler geliyor. Benzin fiyatlarına yapılan üst üste zamlar yerini indirime bıraktı. Bugün itibariyle benzin fiyatlarına 62 kuruş, motorine ise 1 lira 1 kuruşluk indirim geldi. İndirim pompa fiyatlarına yansırken, akaryakıtta 3 gün üst üste fiyat düşüşü gerçekleşmiş oldu.
17.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! EPDK başkanı Yılmaz: Tavan fiyat uygulaması...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! EPDK başkanı Yılmaz: Tavan fiyat uygulaması... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Benzin, motorin fiyatlarındaki artışlar sonrası EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıkladı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK) sektör temsilcileriyle yapılan toplantıya ilişkin, "Dağıtıcı- bayi marjlarında formülasyona aykırı hareketlerin tespit edilmesi halinde tüketicilerin mağdur edilmesinin engellenmesi için EPDK'nın tavan fiyat uygulama yetkisi kanunen bulunmaktadır. Bugünkü toplantıda fiyat oluşumlarında bayi ve dağıtıcı oranlarına ilişkin son verileri de değerlendiren EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz; petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen satış fiyatlarında makul olmayan kar artışları tespit etmeleri halinde 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceğini hatırlatmıştır" açıklaması yapıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG satılması için harekete geçildi. EPDK düğmeye basıyor. Çarşamba günü belli olacak. Kredi kartı komisyonlarından rahatsız olan akaryakıt bayilerinin, nakit ve kredi kartı ile satışlar için farklı fiyat uygulanması önerisini gündeme getireceği öğrenildi. Bayiler, bu kapsamda nakitle yakıt alımının daha ucuz yapılabileceği bir formülü gündeme taşıyacak. Bayi karlarının dağıtımcılarla yarı yarıya paylaşıldığına dikkat çeken bayi temsilcileri, kredi kartı komisyonlarının da dağıtıcılarla eşit şekilde paylaşılmasını talep edecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) akaryakıt satışına yönelik özel düzenleme yapmasını isteyen akaryakıtçılar, bankaların akaryakıt satışlarına yönelik farklı bir komisyon tarifesi getirebileceğini ifade ediyor.
14.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 18 Şubat ile biten haftada 837 milyon dolar azaldı. Öte yandan Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu Merkez Bankası son dakika enflasyon açıklaması! Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası enflasyon değerlendirmesini yayınladı
Merkez Bankası enflasyon değerlendirmesini yayınladı Merkez Bankası aylık fiyat gelişmeleri raporunda tüketici fiyatları üzerinde üretici fiyatları kaynaklı baskının sürdüğü belirtildi.
4.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş döviz kuru açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş döviz kuru açıklaması! Merkez Bankası, TÜFE yıllık enflasyonundaki artışın alt gruplar geneline yayılırken, bu gelişmeye en belirgin katkının enerji fiyatlarından geldiğini bildirdi. Merkez Bankası Ocak Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu'nda "Ocak ayında döviz kurları istikrarlı bir görünüm sergilerken, emtia fiyatları Omicron varyantına bağlı gerileme sonrasında tekrar güçlü bir artış göstermiştir. Enerji enflasyonu, uluslararası petrol fiyatlarındaki artış ile elektrik, doğal gaz, şebeke suyu gibi yönetilen/yönlendirilen kalemlerdeki gelişmeler neticesinde önemli ölçüde yükselmiştir." ifadeleri kullanıldı.
4.02.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar? Benzine zam var mı, benzinin güncel litre fiyatı kaç para?
Benzin fiyatı ne kadar? Benzine zam var mı, benzinin güncel litre fiyatı kaç para? Benzine zam yapılacağı haberleri günün en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Benzine ve motorine yapılan son zammın ardından yeni bir yapılacağı iddia edildi. Peki, benzin fiyatı bugün ne kadar? Benzine zam yapılacak mı, güncel benzin fiyatı kaç para?
7.01.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Akaryakıt ve akaryakıt istasyonlarına ilişkin bilgiler sunan mobil uygulama “2021 Akaryakıt Alma Alışkanlıkları” konulu araştırmanın sonuçlarını yayınladı. Araştırmaya göre, 2021 yılında akaryakıt fiyatlarında 46’sı zam olmak üzere 58 farklı değişiklik yaşandı; akaryakıt fiyat değişiklikleri 27 milyondan fazla kez görüntüledi.
7.01.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Her vatandaşa yıllık 1.500 lira destek...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Her vatandaşa yıllık 1.500 lira destek... Akaryakıt fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. “Ucuz akaryakıt nereden alınır” haberleri yayınlamaya başladı. Ülkeler kendi önlemlerini alıyor. Ucuz akaryakıt için komşu ülkelerin yolunu tutanlar var. Akaryakıt krizi Türkiye’de ise derinden hissedilmedi. Devlet tarafından sağlanan vergi indirimi ile fiyat artışları vatandaşın cebine daha az yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, Eşel mobil sistemi ile 60 milyar lirayı bulan bir fedakârlık yaptık. Küresel yükselişe rağmen, bu yıl elektriği maliyetinin neredeyse yarısı düzeyinde bir faturayla vatandaşlarımıza vererek, 17 milyar liralık bir sübvansiyon uyguladık. Böylece 2021 için vatandaşlarımızın cebinden 127 milyar liralık ilave bir meblağın çıkmasını önledik. Bir başka ifadeyle her vatandaşımıza yıllık 1.500 liranın üzerinde bir enerji desteği vermiş olduk” diye konuştu.
28.11.2021 Ekonomi
Akaryakıt, doğal gaz, elektrik fiyatları... Ve belli oldu, ocak ayında...
Akaryakıt, doğal gaz, elektrik fiyatları... Ve belli oldu, ocak ayında... Akaryakıt, doğal gaz ve elektrik fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zam yapılacak mı? EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz akaryakıt, doğal gaz ve elektrik fiyatlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Elektrik fiyatlarında ocak ayına kadar zam olmayacağını belirten Yılmaz, ocakta 3 aylık dönem için tarifelerin değerlendirileceğini bildirdi. Akaryakıt ile ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Fiyatlar serbest piyasa koşullarında oluşur. Piyasayı bozucu şu anda herhangi bir faaliyet söz konusu değil" derken, doğal gaz ile ilgili de, "Enerji Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve BOTAŞ doğalgaz fiyatlarında vatandaşlarımıza olumlu katkılarda bulunuyor" değerlendirmesinde bulundu.
3.11.2021 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Promosyon...
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Promosyon... Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu akaryakıt piyasasında ile ilgili önemli bir karara imza attı. Akaryakıt piyasasında dağıtıcı lisansı sahipleri, promosyonlardan kaynaklı maliyetlerinin toplamda en fazla 1000'de 1'lik kısmını, bu promosyonlara katılan bayilerden talep edebilecek.
9.08.2021 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 1 TL daha ucuz...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 1 TL daha ucuz... Akaryakıtta “Eşel Mobil” kalkanının devlete 2021 maliyeti yaklaşık 18 milyar lirayı buldu. Böylece tüketiciler litrede 67 kuruş ile 1 lira arasında ucuz yakıt alabildi.
21.07.2021 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama! Yarın değişiyor, fiyatlar...
Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama! Yarın değişiyor, fiyatlar... Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama! Yarın gece değişiyor. Aracı olan herkes için geçerli. EPDK kararıyla 2 aydır devam eden 'tavan fiyat uygulaması' 19 Mayıs saat 00.00 itibarıyla sona erecek. Fiyatlar yeniden serbest piyasa koşullarında belirlenecek. Tavan fiyat kararıyla akaryakıtta 17 ila 20 kuruş arasında indirim gerçekleşmiş, bazı şehirlerde indirimler 40 kuruşu bulmuştu.
17.05.2021 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 25...
Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 25... Akaryakıt ile ilgili açıklama geldi. Yüzde 25 artış yaşandığı duyuruldu. Talep resmen patladı. Rekor kırıldı. Bayram dönemlerine benzer bir yükseliş olduğu bildirildi. Salgınla mücadele kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanma öncesinde herkes seyahate çıktı. Bu durum da akaryakıt satışlarında günlük bazda yüzde 25 artış getirdi.
1.05.2021 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor
Akaryakıt ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor Akaryakıt sektöründe fatura oyunu ile vergi kaçırmaya son veren yasal düzenleme geliyor. Meclis'te kabul edildi. Akaryakıt kaçakçılığıyla mücadeleye ilişkin kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi
21.04.2021 Siyaset
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim... EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: "Tüketicilerimizi, sektörümüzün sürdürülebilir ve rekabetçi yapısını korumak için akaryakıtta tavan fiyat kararı aldık"
17.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.