Ak Parti-Mhp İttifakı

Ak Parti-Mhp İttifakı

Son dakika AK Parti-MHP ittifakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti-MHP ittifakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti-MHP ittifakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti-Mhp İttifakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti-mhp ittifakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 ak parti-mhp ittifakı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti-mhp ittifakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul ittifakında CHP 9 ilçeyi kaybedebilir
İstanbul ittifakında CHP 9 ilçeyi kaybedebilir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinin ardından parti teşkilatına yerel seçimler için verdiği talimatın ardından kısa bir süre sonra MHP lideri Bahçeli'den de sürpriz bir çıkış gelerek "Yerel seçimlerde de ittifak yaparak Cumhur ittifakını devam ettirebiliriz" açıklamasını yaptı. Bu açıklamanın ardından İstanbul'dan aday çıkarmayacaklarını belirten MHP lideri Bahçeli, AK Parti'nin adayını destekleyeceklerini duyurmuştu. Bu gelişmelerin ardından olası bir ittifak halinde geçmiş yıllarda İstanbul'da AK Parti'nin ufak farklarla kaybettiği ilçeler karşılaştırıldığında 9 ilçenin daha AK Parti-MHP ittifakına geçmesi muhtemel görünüyor.
3.10.2018 Gündem
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez" dedi.
20.09.2018 Siyaset
Yerel seçim sonu dikkat çeken iddia: 9 belediyeyi kaybedebiliriz
Yerel seçim sonu dikkat çeken iddia: 9 belediyeyi kaybedebiliriz Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili gazeteci Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde dikkat çeken ifadelere yer verdi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerini köşesine taşıyan Selvi, 'Torun, olası bir AK Parti-MHP ittifakında CHP'nin 9 belediyeyi kaybedebileceğini ifade etti' diye yazdı.
10.09.2018 Siyaset
İşte AK Parti-MHP ittifakını adı!
İşte AK Parti-MHP ittifakını adı! AK Parti-MHP ittifakının adı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifakın adına "Cumhur ittifakı" diyebiliriz dedi.
20.02.2018 Siyaset
AK Parti İttifak Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi
AK Parti İttifak Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmelerini yürüten AK Partili üyelerin oluşturduğu komisyon, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bilgilendirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, uyum yasaları kapsamında gerekli değişikliklerin hazırlanması için oluşturulan komisyonun üyeleriyle bir araya geldi. Komisyon üyeleri Erdoğan'a, uyum yasaları konusunda bugüne kadar yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yapıyor
14.02.2018 Siyaset
CHP’nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili ilk işaret!
CHP’nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili ilk işaret! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili olarak " partili olmaz bağımsız olacak" dedi.
17.08.2017 Siyaset
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: Biz yas tutarken ihtiras peşindekilere millet dersini verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: Biz yas tutarken ihtiras peşindekilere millet dersini verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da depremzedelerle iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete "Deprem turisti misali arada bir buraya uğrayıp fotoğraf çektirdikten sonra sırra kadem basanlardan değiliz. Sizler yas tutarken kendi ihtiraslarının peşinde koşanları Allah'a havale ediyoruz. Bunlara milletimiz çok yakında hak ettiği dersi verecektir" diyerek tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "İş yerine laf üretenlere bu milletin gücünü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
24.03.2023 Gündem
Bahçeli: Sandık tarihi resmen değilse bile takriben belli olmuştur
Bahçeli: Sandık tarihi resmen değilse bile takriben belli olmuştur MHP lideri Devlet Bahçeli, "Seçimlerin 14 Mayıs pazar günü yapılması gündeme gelmiş, sandık tarihi resmi değilse de takriben belli olmuştur" açıklamasını yaptı
20.01.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Tek tek açıklandı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Tek tek açıklandı Emekli maaşı ve memur maaşıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Emekli ve memur maaşlarına zam müjdesi verildi. Emekli ve memur maaşlarına gelecek yeni zam için tarih olarak temmuz ayı işaret edildi. Öte yandan bayram ikramiyeleriyle ilgili güzel haber de geldi. Ocak ayında enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra memurların ve emeklilerin zamları da ortaya çıktı. Bununla birlikte memur ve memur emeklilerine 2.5 puanlık daha ek zam yapılarak toplam zam oranı yüzde 31'e çıkartıldı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon zammıyla birlikte taban maaşları 1.500 TL'den 2.500 TL'ye çıkartıldı. Temmuz ayında tüm emekliler ve memurlar için yeni bir maaş artışı yapılacak. Böylece yıllık artışlar enflasyon rakamlarının üzerinde olacak. Ayrıca tüm emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödemesi de yapılacak. 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili de kritik detaylar belli oldu. İşte milyonları ilgilendiren detaylar...
25.02.2022 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı AK Parti'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Siyasi Partiler Kanunu'nda değişiklik öngören taslak çalışması, Merkez Yürütme Kurulu'nda görüşüldü. Kuruldan MHP ile müzakere kararı çıktı. AK Parti'nin taslağında seçim barajının yüzde 7'ye indirilmesi, seçim bölgelerinin 7 vekille sınırlandırılması gibi düzenlemeler var.
28.05.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözlerine ilişkin, "Son derece bağnaz şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir." değerlendirmesinde bulundu. Yunanistan'ın göçmenlere olan skandal tavrına da dikkat çeken ve belgeler gösteren Çelik, "Yunanistan sahil güvenlik unsurları resmen benzin dökerek, yakmaya çalışarak bir katliama imza atmaya çalışıyor. Uluslararası kurumlar ve AB maalesef susuyor." dedi.
19.04.2021 Siyaset
AK Parti'den flaş seçim açıklaması! Tarih verdi
AK Parti'den flaş seçim açıklaması! Tarih verdi AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Numan Kurtulmuş 2023 seçimleriyle ilgili konuşarak, "Oluşacak yönetim kadrosu, partiyi 2023 seçimlerine hazırlayacak. Perşembeden itibaren 2023 seçim startını güçlü şekilde vereceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Alayınızı uyarıyorum!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Alayınızı uyarıyorum! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden medet umanlar, alayınızı uyarıyorum. Girdiğiniz yolun sonu uçurumdur. Cumhur İttifakı düşmeden, MHP teslim alınmadan bu milleti parçalayamaz, yıkamaz, karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan. Vallahi buradayız." dedi.
9.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi protestolarına tepki: Öğrenci misiniz yoksa terörist mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi protestolarına tepki: Öğrenci misiniz yoksa terörist mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep-Iğdır 7'nci olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Terör örgütlerinin üyesi olan bu gençleri biz ülkemizin gerçek manada milli ve manevi değerlere sahip gençleri olarak kabul etmiyoruz. Siz öğrenci misiniz, siz talebe misiniz yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan orayı işgale kalkışan terörist misiniz?" dedi.
3.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki:  Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Macron denen zatın İslam ile derdi nedir? Müslümanlar ile olan derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubuna farklı davranan bir devlet başkanına ne denilebilir?" dedi.
24.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN Türk'te açıklama yaptı. Doğu Akdeniz ile ilgili yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklama yapan Kalın, "Güveni sarsan Yunanistan tarafıdır" dedi. Kalın , "Türkiye dünyada kendini yeniden konumlandırıyor." açıklamasında bulundu.
9.08.2020 Gündem
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Siz konuşmayacaksınız, eserleriniz konuşacak
Binali Yıldırım: Siz konuşmayacaksınız, eserleriniz konuşacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "23 Haziran'da tek bir oyumuza halel getiremeyecekler. Hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Oy namustur namus. Sizin oyunuza sahip çıkmak boynumuzun borcudur." dedi.
11.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti-Mhp İttifakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti-mhp ittifakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.