Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

Son dakika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti genel başkan yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.110 ak parti genel başkan yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti genel başkan yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda?
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partinin olağanüstü kongreye gideceğini açıklayarak, kongrenin tarihini açıkladı. Dağ, aynı zamanda kasım ayından itibaren yerel seçimlere girecek adayların da belli olacağını ifade etti. Peki, AK Parti olağanüstü kongre ne zaman? AK Parti olağanüstü kongre tarihi nedir?
9.08.2023 Gündem
'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifi TBMM'ye sunuldu
'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifi TBMM'ye sunuldu AK Parti, çay üretimi ve çay fiyatlarının açıklanmasını da içeren 'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
20.06.2022 Siyaset
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu... Maaşlara zam geliyor. Son dakika zam açıklaması geldi. Dün açıklanan enflasyon verilerinin ardından Memur ve memur emeklisine Temmuz ayında yapılacak zamla birlikte asgari ücrete zam yapılması tekrar gündem oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete yeni zam mesajı veren Erdoğan, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşın gelirlerini arttırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Ekonomi
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal Kahramanmaraş'ta halk otobüsü esnafı ve esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, 2023 seçimlerinin Türkiye için simgesel bir anlamı olduğunu belirterek, "Bizim için aslında 2023 dediğimiz şey, Türkiye'yle alakalı bir sınırı geçmeye, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal" dedi.
19.02.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Hepimiz devletimizin emrindeyiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Hepimiz devletimizin emrindeyiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Karaisalı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yangınla mücadelede canını riske atan görevlilere teşekkür eden Çelik, "Hepimiz devletimizin emrindeyiz. Ne kadar imkan varsa buralara seferber ediliyor. Bu mücadelede canını riske atan arkadaşlarımıza görevimiz destek vermektir" ifadelerini kullandı
2.08.2021 Gündem
Mahir Ünal: Türkiye tarihinin en iyi durumunda
Mahir Ünal: Türkiye tarihinin en iyi durumunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 2002 yılında devletin topladığı her 100 liralık verginin 86 lirası faize gidiyordu. Rakam üzerinden gitmiyoruz, oran üzerinden gidiyoruz. Şu anda bu 12 liraya düştü. Ama bunlara sorsanız, bunların yalanlarına açık olan kardeşlerime sorsanız, Türkiye çok kötü durumda. Türkiye tarihinin en iyi durumunda şu an dedi.
29.08.2020 Siyaset
AK Partili Mahir Ünal'dan, Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Partili Mahir Ünal'dan, Kılıçdaroğlu'na tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 'Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'ın açıklaması kendisine sorulduğunda alaycı bir üslup ve çirkin yakıştırmalarla Fahrettin Altun'a saldırarak konuyu geçiştiriyor' ifadesini kullandı.
18.08.2020 Siyaset
Twitter kapanacak mı? Mahir Ünal'dan sosyal medya düzenlemesi açıklaması
Twitter kapanacak mı? Mahir Ünal'dan sosyal medya düzenlemesi açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, sosyal medya düzenlemesine ilişkin ''İşin kalbi yasal ve mali olarak muhataplık oluşturulması gerekliliği'' dedi.
30.07.2020 Gündem
Mahir Ünal çarpıcı rakamları anlattı: Benim Tweet'imi de koymuşlar
Mahir Ünal çarpıcı rakamları anlattı: Benim Tweet'imi de koymuşlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına katıldı. Ünal, Twitter'ın sansür kararı ile ilgili olarak, ''İşin rapor kısmına geldiğimizde, Stanford'un raporunun kimler tarafından hazırlandığına baktığımızda raporun ideolojik kaygılarla hazırlandığı ortada. İddia ne? Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek... Benim Tweet'imi de örnek koymuşlar. Benim bu harekata destek mahiyetinde attığım tweet, HDP'nin PKK ile ilişkisi bunu dünya alem biliyor. Trump geçtiğimiz hafta uyarıda bulundu. Ama bu hareketiyle Twitter tarafsız platform olmadığını, taraflı bir yayıncı gibi davrandığını ve içeriye müdahale ettiğini ortaya koydu.'' dedi.
13.06.2020 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: AK belediyeler  olarak bizler algı yapmaktan değil hizmet etmekten sorumlu olduğumuzun  farkındayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: AK belediyeler olarak bizler algı yapmaktan değil hizmet etmekten sorumlu olduğumuzun farkındayız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Her belediye başkanı aynı zamanda devletimizin şehirlerimizde kurduğu pandemi kurullarının da üyesidir. Bu kurullarda koordinasyon içerisinde çalışmak yerine devletle yarışmayı tercih etmek verilen mücadeleyi zarara uğratır." değerlendirmesinde bulundu.
21.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara yaptığı çağrıda, "Çok acil olmadığı müddetçe hastanelere gitmeyin" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirdi.Kampanyaya destek yağıyor.
31.03.2020 Gündem
Şehit nişanlısını, askeri kıyafetle uğurladı
Şehit nişanlısını, askeri kıyafetle uğurladı Suriye'nin Resulayn kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kontrol noktasına teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Erol Yanık (26) için memleketi Gaziantep'te cenaze töreni düzenlendi. Şehit uzman çavuşun nişanlısı Melek Şanlı, üniforma giyerek asker selamı verdi. Şehidin tabutuna nişanında giydiği takım elbise ve Fenerbahçe atkısı örtüldü.
9.01.2020 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan flaş Büyükçekmece açıklaması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan flaş Büyükçekmece açıklaması! Seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Tüm İstanbul için seçim iptal başvurusu yok. Büyükçekmece'de usulsüz seçmen kaydına ilişkin soruşturma yürütülüyor. Büyükçekmece ile ilgili iptal başvurusu yapıldı" dedi.
5.04.2019 Siyaset
AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu
AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin seçim sloganını açıkladı. AK Parti'nin yerel seçimlerdeki kampanya sloganı "Memleket işi gönül işi" olacak.
30.01.2019 Siyaset
AK Parti’den yerel seçimde ittifak açıklaması
AK Parti’den yerel seçimde ittifak açıklaması AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin yerel seçim stratejisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken 'MHP ile yerel seçimde ittifak yapılacak mı?' sorusuna da dikkat çeken cevaplar verdi.
4.09.2018 Gündem
Tüm ekip Sofuoğlu için sefer oldu
Tüm ekip Sofuoğlu için sefer oldu AK Parti Gençlik Kolları'nca hazırlanan 'Kampüse Hoş Geldin' isimli reklam filminin çekimleri sırasında, yüksek bir yere taşınması gereken dünya şampiyonu eski milli yarışçı Ak Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'un motosikletini, kendisi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi taşıdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
AK Parti'den yerel seçim açıklaması
AK Parti'den yerel seçim açıklaması AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarının Ekim ayında netleşeceğini söyledi. "Yüzümüzü ak edecek adayları belirleyeceğiz" diyen ve pazartesi gününden itibaren aday adaylarını belirlemeye başlayacaklarını belirten Özhaseki, "Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır" diye konuştu.
1.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Olağan Kongresi öncesi salon dışında toplanan partililere seslendi. Buradan dünyaya önemli mesajlar vereceğiz diyen Erdoğan, "Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonda da çökertemeyecekler" dedi.
18.08.2018 Siyaset
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Hayırla yad edilecek
Hayırla yad edilecek Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve siyasiler taziye mesajı yayınladı. Erdoğan ‘Her zaman hayırla yad edilecektir’ dedi
8.06.2018 Gündem
AK Parti'den MHP ile yerelde de ittifak sinyali
AK Parti'den MHP ile yerelde de ittifak sinyali AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ittifak sürecini MHP ile birlikte yönettiklerini belirterek, "Yerel seçimlerde benzer noktada bir çalışmayı İzmir'de yapmaya gayret edeceğiz" dedi.
25.03.2018 Siyaset
AK Parti'li Bostancı: Bu ittifak toplumun yüzde 70'inin ittifakı
AK Parti'li Bostancı: Bu ittifak toplumun yüzde 70'inin ittifakı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti- MHP ittifakıyla ilgili olarak "Bu ittifak sadece Ak Parti ve MHPnin değil, Türkiye toplumunun yüzde 70inin ittifakıdır dedi.
11.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder'i havadan inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder'i havadan inceledi Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle imar tartışmasıyla gündeme gelen ve kentsel dönüşüme tabi tutulması beklenen turizm merkezi Ayder'i havadan inceledi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Havalimanı’nda kendisini bekleyen Trabzonlular’a seslenerek “Önümüzde 2019 Mart ve ardından 2019 Kasım seçimleri var. Gerek Mart gerekse Kasım seçimlerine çok güzel şekilde hazırlanmamız lazım” dedi.
17.11.2017 Siyaset
Diyarbakır'da büyük terör operasyonu: 1 şehit, 9 yaralı
Diyarbakır'da büyük terör operasyonu: 1 şehit, 9 yaralı Diyarbakır sabah saatlerine büyük bir terör operasyonu ile uyandı. Operasyonda 1 polis şehit oldu, 9 polis yaralandı. PKK'lı ölü olarak ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti genel başkan yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.