Ak Parti Adayları

Ak Parti Adayları

Son dakika ak parti adayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ak parti adayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ak parti adayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Adayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti adayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 ak parti adayları haberi bulunmuştur. Tüm ak parti adayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa Milletvekili Adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri)
Şanlıurfa Milletvekili Adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri) Şanlıurfa milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Şanlıurfa’da kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Şanlıurfa AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Şanlıurfa milletvekili adayları…
17.04.2023 Gündem
AK Parti milletvekili listesi belli oldu mu, AK Parti milletvekili adayları açıklandı mı? 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili aday listesi!
AK Parti milletvekili listesi belli oldu mu, AK Parti milletvekili adayları açıklandı mı? 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili aday listesi! AK Parti milletvekili adayları 2023 ne zaman açıklanacak, 28. Dönem AK Parti milletvekili aday listesi YKS’ya hangi gün verilecek? 28. dönem AK Parti milletvekili adayları listesi merakla bekleniyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini açıklaması ardından vatandaşlar gözlerini AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) aday listesine çevirdi. AK Parti milletvekili aday listesi için çalışmalar devam ediyor. Peki, AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti milletvekili aday listesi ayın kaçında açıklanacak?
8.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Partisinin 16’sı büyükşehir 40 il belediye başkan adayını hafta sonu törenle açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında da Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 20 ilin adayını daha açıkladı. Erdoğan ayrıca konuşmasında, "Aralık ayı ile birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019'a güçlü bir giriş yapacağız" dedi.
27.11.2018 Gündem
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam adayların temayül yoklaması sona erdi. En çok merak edilen yerlerin başında gelen İstanbul için Binali Yıldırım'ın adı ön plana çıktı. İşte Ankara ve İzmir için adı geçen adaylar...
19.11.2018 Siyaset
Marmara’nın yarısı bir kez daha Erdoğan dedi
Marmara’nın yarısı bir kez daha Erdoğan dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmara Bölgesi’ndeki oyların yüzde 50.8’ini alarak yarışı önde tamamladı. Muharrem İnce bölgedeki 11 ilin sadece 4’ünde Erdoğan’ı geçebildi. Hem AKP hem de CHP cumhurbaşkanı adaylarından daha az oy aldı
24.06.2018 Siyaset
İşte AK Parti'nin aday listesi
İşte AK Parti'nin aday listesi AK Parti, milletvekili listesini YSK'ya sundu...
29.09.2021 Gündem
Antalya’da Ak Parti 5, CHP 5   MHP 3 ve HDP 1 vekil çıkardı
Antalya’da Ak Parti 5, CHP 5 MHP 3 ve HDP 1 vekil çıkardı ANTALYA’da 14 milletvekilliğinin dağılımı da şöyle gerçekleşti...
7.06.2015 Siyaset
Başbakan Erdoğan'ı üzen tablo!
Başbakan Erdoğan'ı üzen tablo! 30 Mart seçimlerinde usulsüzlükler tespit edildiği için seçimlerin iptal edildiği yerlerde yenileme seçimleri yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Bu tarihte Köşk adayı açıklanacak!
Bu tarihte Köşk adayı açıklanacak! Emrullah İşler Köşk adaylarının belli olacağı tarihi açıkladı
6.04.2014 Siyaset
CHP'yi zora sokan harita!
CHP'yi zora sokan harita! CHP kazandığı ilçelerle Ankara’da merkeze sıkıştı. Çevre ilçelerde neredeyse CHP silinirken AK Parti büyük başarı yakaladı. MHP 2 ilçeyi aldı, DP Haymana ile sürpriz yaptı.
4.04.2014 Siyaset
Binali Yıldırım’dan twitteri kapattırma yanıtı: Hakkımı aradım
Binali Yıldırım’dan twitteri kapattırma yanıtı: Hakkımı aradım AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, twitter’ın kapatılması için değil ’hırsıza oy yok’ linkinin kaldırılması için mahkemeye başvurduğunu, burada şahsına ve ailesine yönelik ağır hakaretler yer aldığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'nin alamadığı 34 il!
AK Parti'nin alamadığı 34 il! AK Parti yerel seçimler için adaylarını açıkladı.
15.12.2013 Siyaset
Başbakan bir tek o ili açıklamayacak!
Başbakan bir tek o ili açıklamayacak! Başbakan Erdoğan, bugün bir tek Antalya adayını açıklamayacak.
13.12.2013 Siyaset
Açılışta seçim kavgası
Açılışta seçim kavgası Poliklinik açılışında AKP'li ve CHP'li vekiller tartıştı...
18.02.2013 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı?
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı? AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ilçelerin belediye başkan adayları merak konusu oluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok daha önce açıklanmıştı. Özellikle Yenimahalle, Altındağ ve Keçiören belediye başkan adaylarının merak edildiği aday tanıtım toplantısı yapılacak. Peki AK Parti Ankara ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi? Detaylara bakalım.
24.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, "İstanbulluların, gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yol arkadaşı olacağız" ifadelerini kullandı.
20.01.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayları kim oldu? Mehmet Salih Aydın kimdir, ne iş yapıyor? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında?
AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayları kim oldu? Mehmet Salih Aydın kimdir, ne iş yapıyor? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında? AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde yarışacak olan AK Parti adayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Ocak'ta aday tanıtım toplantısında Ağrı Belediye Başkan adayını duyurdu. Peki Mehmet Salih Aydın kimdir? AK Parti Ağrı Belediye başkan adayı Mehmet Salih Aydın kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanları belli olacak. Seçime kısa bir süre kala AK Parti, adaylarını açıklamaya başladı. Bu illerden birisi de Trabzon oldu. AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. Trabzonlu vatandaşların merakla araştırdığı bu sorunun cevabı 15 Ocak'ta belli olacak. Peki AK Parti Trabzon Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak?
8.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
14 Mayıs 2023 seçimleri Tunceli milletvekili adayları! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Tunceli milletvekili adayları listesi
14 Mayıs 2023 seçimleri Tunceli milletvekili adayları! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Tunceli milletvekili adayları listesi Tunceli milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Tunceli’de kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Tunceli AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Tunceli milletvekili adayları…
24.04.2023 Gündem
Kilis milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Kilis milletvekili adayları listesi
Kilis milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Kilis milletvekili adayları listesi Kilis milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Kilis’te kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Kilis AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Kilis milletvekili adayları…
22.04.2023 Gündem
IĞDIR 28. dönem 2 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Iğdır YSK kesin milletvekili adayları
IĞDIR 28. dönem 2 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Iğdır YSK kesin milletvekili adayları YSK kesin aday listesi yayınlandı. Iğdır 28. dönem milletvekili adayları belli oldu. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partilen adayları da kesinleşti. YSK'ya sunulan listelerle birlikte Iğdır milletvekili adayları araştırılmaya başlandı. İşte AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Iğdır adayları 2023...
21.04.2023 Gündem
ARTVİN 28. dönem 2 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Artvin YSK kesin milletvekili adayları
ARTVİN 28. dönem 2 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Artvin YSK kesin milletvekili adayları YSK kesin aday listesi yayınlandı. Artvin 28. dönem milletvekili adayları belli oldu. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partilen adayları da kesinleşti. YSK'ya sunulan listelerle birlikte Artvin milletvekili adayları araştırılmaya başlandı. İşte AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Artvin adayları 2023...
21.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Adayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti adayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.